Ben yasadim siz yasamayin.. (hamileligin ilk 8 haftasi olanlarin dikkatine) 40bin beta degeri dis gebelik!!!

İnşaallah canım değerim düştü 711 di iki gün sonra bugün ölçtürdüm 706 çıktı.. kanamam progestanı kestim başlar gibi oldu.. inşaaallah kimyasaldır virüs var bu sıkıntılarda rabbim göstermesin🤲🏻 Dualarınızı eksik etmeyin Canlarım güzel haberleri vermek istiyorum sizlere💕
Merhaba, ne yaptimiz sonucu merak
ttm?

Hayir kanama yasamadim lekelenme bile yasamadim, agrida yasamadim.. hicbir belirti vermedi..
Degerim 40.000 deyken karnima yumruk basti doktor, yine agrim acim
Olmadi.. oyuzden cok sasirmislardi..
Geçmiş olsun benim 5+4te beta 13032 karindan gozukmedi vajinal bakinca rahimde bi tane kese var haftasina uygun ama tupte de bisey gozukuyor dis gebelik olabilir dedi

Merhaba, ne yaptimiz sonucu merak
ttm?
canım 736 çıktı doktorum ameliyatta yarım saate çıkınca arayacakmış. Bende anlamadım ne oluyor bana. Kanamam var parça düşürdüm üç dört kere ancak betam sabit kalmış artık aklım almıyor doktor ne derse onu yapacağım..

Ne yaptın doktorla görüştün mü ne dedi ??
Değerimin perşembe Cuma’ya kadar düşmesini bekleyeceğiz canım düşmezse dış gebelikten şüphe edebilirim dedi.. ben iki gün önce ciddi parçalar düşürdüm belki hcg değerim o zamana kadar yavaşça arttı ve yeni düşmeye başlayacak bu yüzden beklemeyi tercih etti bir kez daha.. siz ne diyorsunuz bu işe kızlar korkuyorum yine ben.. sizce 230-360-511-711(devlette iki gün arayla) sonra 706-736(özelde bir hafta arayla) ölçülen değerlerim neyi işaret ediyor..😓☹️

Değerimin perşembe Cuma’ya kadar düşmesini bekleyeceğiz canım düşmezse dış gebelikten şüphe edebilirim dedi.. ben iki gün önce ciddi parçalar düşürdüm belki hcg değerim o zamana kadar yavaşça arttı ve yeni düşmeye başlayacak bu yüzden beklemeyi tercih etti bir kez daha.. siz ne diyorsunuz bu işe kızlar korkuyorum yine ben.. sizce 230-360-511-711(devlette iki gün arayla) sonra 706-736(özelde bir hafta arayla) ölçülen değerlerim neyi işaret ediyor..😓☹️
Bu sağlıklı bir gebelik değil işte kimyasal mı dış gebelik mi bilmiyorum doktor tüplerde herhangi bişey görmedi mi peki

Bu sağlıklı bir gebelik değil işte kimyasal mı dış gebelik mi bilmiyorum doktor tüplerde herhangi bişey görmedi mi peki
Evet ben kimyasal yaşamak için dualardayım tek isteğim bu uzun zamandır..sağlıklı artışlarım olmadığı belliydi dış gebelikten şüphelenmediler hiç kanamam olmasına rağmen değerim düşmedi henüz bu yüzden biraz daha beklemeye karar verdi.. düşerse sorun olmayacak dedi..

Evet alttan ultasyonla bakıyorlar

Özeldeki doktorum da bakmadı neden bakmadı anlayamadım belki cuma günü bakar canım şimdi normal görüyor herşeyi o yüzden bakmamış olabilir anlaşılacak herşey yakında.. benim değerlerim gibi dış gebelik yaşayan var mı onu da çok aradım netten bulamadım..

Benimde daha önce dış gebelik geçirdim şimdi yine hamilelik bekliyorum ama yine dış gebelik olacakmış gibi korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım bende bir atlatsam şu süreci tekrar istiyorum denemeyi.. olmaz Allah’ın izniyle rabbim büyüktür iyi düşünün iyi olsun..

Özeldeki doktorum da bakmadı neden bakmadı anlayamadım belki cuma günü bakar canım şimdi normal görüyor herşeyi o yüzden bakmamış olabilir anlaşılacak herşey yakında.. benim değerlerim gibi dış gebelik yaşayan var mı onu da çok aradım netten bulamadım..
Benim dış gebelik olduğu halde değerlerim hep 2 katı artı benim oda istisna normalde 2 katı artmaz bende de öyle olduğu için teşhis geç koyuldu benim zaten tüpüm patladı değerim 4 binlerin üzerine çıktı

X