Ben Yanlis Anliyor Olabilirmiyim

Bu tip insanlar var adam size asılmıyor bana göre kelime oyunu yapmadan rahatsız olduğunuzu dile getirip pekala buna son verebilirsiniz.

Ne diyeyim ki ben bu adama ki acik acik birseyleri belli etse acik acik konusayim 50 kere cagirdiysa 50 nin 50 sinde reddettim isim var dedim beraber cikalim dedi hayor dedim israr etti isim var dedim anlamiyorsa ne yapabilirim acik acik ifade etse en sert bicimde uyaricam ama bisey dedigide yok adamib

Sirf su cumle dahi o adamin ne oldugunu ortaya koyuyor.
Mesafe koyun, gerekirsede tersleyin yani, haddini bilmeyene mustehak.
Zaten onun uzerine kendisinede dedim istedigim yerde istedigimle otururum arkadaslarima bi iki kere soyleyeyim dedim adamin evli olup olmadiginida bilmiyorum ben bis bos konusuyoru. Kendime kendime ortaya atiyorum gibi olacak diye cekiniyorum

Bi kac kerede is yerine cocugu gelmisti bir keresinde kendi cocugu gelip yanima birakti ne alakaysa gecsnde gelmis bu sefer cocuk kendi geldi benim yanimda baya oturdu ne alakaysa onuda anlamadim

Çocugu tanistirmasi falan tamamda birden fazla defa bunun yasanmasi "ihtimal" olarak adamin kendince cocugunu cici anneneye alistirma, bi nevi kaynastirma sureci olabilir.
Eger sizinde bir hoslantiniz falan yoksa ki yok gibi zaten bence koyun mesafeyi gitsin.
Eger anladiginiz dogru ise adam bildigin yilisik.
Evli ise zaten ayni yone dahi bakmaya degmez ama evli degilse bile haddini bilmeli.

Inanin geldigi ilk ve ikinci gun disinda iki cift muhabbetim olmamistir is disında kendisiyle
Dusunun yani evli olup olmadigini dahi bilmiyorum belki esi hayatta ddgilfir belki ayridir belki evlidir

Zaten kendisine ilgim olsa o durumla alakalı konu acardim rahatsizligimla ilgili degil bazen gidip konusasin geliyorda iyide ne diyeyim ki adamla mugabbetim dahi yok yada neye dayanarak boyle bi idaada bulundugumu slylese is yerinde rezil olucam kimsenin yuzune bakacak yuzum kalmaz

Aa sakin gidipde bisey demeyin, yani kendi elinizle kendi ipinizi cekmis olursunuz. Madem sizinde ilginiz yok, ustune bide durumdan rahatsizsiniz en iyisi en ust seviye resmiyet ile diyalog kurmaktir, o da is mecburiyeti oldugu icin. Bunun disinda muhatap olmayin. Esek degilse anlar zaten, is disi ustelerse ona gore agzinin payini verirsiniz.

Yok abartıyorsunuz bence. Ayrica siz bekar ya da ayrilmis biri misiniz? Eger gidip konuşursanız gururundan inkar edip bir de sizi ona asilmakla falan suclayabilir. 2 yol var 1. Size açılırsa reddetmek. 2. Parmağınıza bir yüzük takin sozlendim falan deyin. Geçen ekşi sözlükte bir konu okudum akillara zarar direk konuyu okuyunca doğrudan o geldi aklima. Aman evinizi köyunüzü bilmesin. Cidden kimin ne oldugu bilinmiyor.

Ayni is yerindeyiz diye herhalde itibarini dusunupte ileri derecede rahatsizlik vermez diye dusunuyorum ama bu kadari bile canimdan bezdirmeye yetti lavaboya falan gidecegim zaman bile karsilasirmiyiz diye tereddut ediyorum

Evimi bilmkyor cunku gecen semtimi sordu oraya mi gidiyorsunuz diye evet dedim ondan sonra beraber gidelim araba var ben birakirim diye israr ustune ısrar etti qma pismanim belki o gun gitsem dersi herneyse yolda konusurdu vetmem gereken cevabi verirdi cunku hic konusmak istrsede konusma firsati olacagi bi ortam olmadi

Aman diyorum size sadece aman dikkat edin hic belli olmaz. Israrcı kişiliklerin altında pek hos olmayan psikilojiler çıkabiliyor. Eğer konusursa muallak olmayan düz ve net cümlelerle cevap verin. Umarim takıntı haline getirmez.

Çıkalım diyormuş ya prensip olarak başbaşa yada benden yaşça büyük kişilerle dışarıya çıkmıyorum yanlış anlaşılıyor bir daha bana böyle bir teklifte bulunmayın bulunursanız içinde art niyet ararım diyebilirsiniz.

Size asılmıyor işlerini yaptırmak için kullanmaya çalışıyor asılıyor olsa siz işlerini yaparken ortadan kaybolmaz kaytarma çabası olmaz ki bunu çok kez yapmış. Onun dışında hoş tutmaya çalışıyor ki işleri size yıksın.

Ilk zamanlar bende oyle dusunuyordum ama baskalarinin yaninda oturdugunu gordugunde falan tavirlı davraniyor resmen hatta dilede getiriyor orda oturuyorsun buraya hic gelmiyorsun diyeo yuzden oyle oldugunu dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…