- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 40
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Yok iste acaba o aksam beraber gitmek istemesinin bedeni konusmak falan mi istiyordu bi an keske gitseydim dedim belki anlardim derdini diye dusundumAçılmadı mı mı sonra size ?
Fazlasiyla milyon kere is guc bahane ettim ama her seferinde sanki reddeden ben ddgilmisim gibi israr ediyorÖffff ne yılışık.
Olabilir bilmiyorum terslemekte istemiyorum ayni yerde yuzyuze bakiyoruz baskalari garafindanda yanlis anlasilsin istememNiye bu kadar düşünüyorsunuz ki? Tersleyin gitsin babanızın oğlu mu?
Evli de olabilir kart zampara.
Iyi niyetini suistimal etmiş. Ayrıca tavizden taviz doğmuş.
Son derece resmi ol.Isle alakali evet oyle olmustu ama o konuyu hallettim ven taviz falan vermiyorum artik ama hala devam eden israrci tavirlari fazlasiyla rahatsiz ediyor
Resmi oldugumu dusunuyorum ama...Son derece resmi ol.
+1Niye bu kadar düşünüyorsunuz ki? Tersleyin gitsin babanızın oğlu mu?
Evli de olabilir kart zampara.
Is konusunda zaten gosterdigim tavizi geri cektim ama adamin oturalim muhabbet edelim ısrarciligi bitmiyor yani kac kere dediyse hepsinde istosnasiz isim var yogunum dedim eee onun yanina degilde bos zamanlaarinda baskalarinin yanina ugramamdan kendisiyld konusmak istemddigimi anliyordur diye dusunuyorum ama hergun ayniYardım etmişsiniz hak etmeyen birine. Neden açıklama yaptınız ki? ”Benle muhatap olmayın.” deyin kesin atın her şeyi. İyi insan buldular mı şeytan kesiliyorlar yahu.
Boylelerine net olmak lazim anlamiyorlar diger türlü.Is konusunda zaten gosterdigim tavizi geri cektim ama adamin oturalim muhabbet edelim ısrarciligi bitmiyor yani kac kere dediyse hepsinde istosnasiz isim var yogunum dedim eee onun yanina degilde bos zamanlaarinda baskalarinin yanina ugramamdan kendisiyld konusmak istemddigimi anliyordur diye dusunuyorum ama hergun ayni
Inanin lavaboya goderken bile ordan gecicem kapisi aciksaa cagiracak falan diye ordan gecmeye tereddut ediyorum
Eee acik acik bisey demeyince kendimde birsey diyecdk cureti bulwmiyorum ya nerden cikardin falan derseBoylelerine net olmak lazim anlamiyorlar diger türlü.
Ayni bu sekil biri vardi bir kac kez yardim ettim isle ilgili gerekli gereksiz aramaya mesaj atmaya konusmaya çalıştı. Bende sizin gibi bahane bukdum uzak durdum selam bike verdim canim demeye basladi. Baktim olacak gibi değil cok fena tersledim kendini geri çekti anladi sonunda
Boyle birsey ilk defa geldi basima bazen is yeribdeki arkadaslara danismak istiyorum bu adamin derdi ne diye utaniyorum birileri kendi kendime boyle dusundugumu soyleyecekler diye bir degil iki değil kac olduAcıkca soyle israrco davranısından rahatsız oldugunuzu. Etraf ruh hastası takıntılı insanlarla dolu .Resmiyetînizi bozmayın mesafenizi koruyun. Sülük gibi yapısan adamlardan nefret rdiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?