- 16 Temmuz 2023
- 3.785
- 10.151
- 128
- Konu Sahibi basakburcubiri16
32-39 yaş farkı fazla geldi bana. Ama en önemlisi cinsel sorun olması. Kolay kolay ereksiyon olamıyorsa bu kişiyle evlenirseniz cinsel hayatınızda zorluk çekebilirsiniz. Cinsel hayat evliliğin olmazsa olmazı olduğu için mutsuz olma ihtimaliniz yüksek. "Beni aldatıyorsun sen, yoksa gay misin" dediğiniz ,güven sorunu yaşadığınız biriyle olmaz bence. Arada saygı falan kalmamış.Kizlar uzun olabilir ama lutfen okuyun.
32 yasindayim.Bekarim ve ailemle yasiyorum. Son 1 senedir issizim. Manevi olarak cok coktum. Annem ve babam cocuklugumdan beri hep kavga eder. Kavga ortaminda buyudum diyebilirim. Tum akrabalarimiz baska sehirde ve kimseyle de gorusmuyoruz. baglarimiz da yok zaten. Bu yuzden insani iliskilerde epey bir zayifim. Cok sacma sapan insanlari sirf sevgi alayim diye hayatima soktum. Ama ileriye donuk birsey olmadi. Benim de hatam var elbette.Ama o konulara gitmeyecegim.
2 sene once erkek arkadasimla is yerinde tanistik. Kendisi yabanci bi kadinla evlenmis bosanmis. Tanistigimiz zaman is yerinde arkadas grubumuz vardi samimi olduk vs. Kendisi o zamanlar yeni ayrilmis ve tum grup olani biteni biliyordu. Neyse ileriki zamanlarda Ben isyerimden ayrildim (memnun degildim diye) ve onunla olan arkadaslik iliskim sevgililige dondu.Olan biten ne varsa konusarak bu iliskiye basladik. Acik acik konusarak. Hayatimda ilk kez bu kadar dusunuldum, olgun bi iliski yasadim. Gercek bi yetiskin iliskisi yani. Ona baglandim sevdim ve beraber oldum. (Daha onceki sevgilimle de beraber olmustum)
Asil sorun su ki iliski ilerledikce bana bazi seyleri batmaya basladi. Iki uc defa ondan kaldim ve Horluyor, beni uyutmuyordu. Rahatsiz oldum. Ve uyandirip durdum. O da haliyle bozulup surekli trip yapmaya basladi. Neyse dedim cogu kadindan duruyorum zaten erkeklerde horlama problemi var yani diye. Her neyse bi baska sey ise, iliski esnasinda ereksiyon olamiyor kolay kolay. (39 yasinda) Hep ugrasmam gerekiyor ve bu da benim canimi sikmaya basladi. Kac kez kavga ettik beni aldatiyorsun sen , yoksa gay misin, ne bu boyle vs vs diye cok uzerine gittim. Kendisi de cok ketumdur, asiri surat yapar. Zaten ailemden bikmisim huzursuz ortam var diye bi de onun bu hali beni deli ediyordu (basak burcu o da ve ailsiyle tanistim emekli memur insanlar sevdim)
Her neyse bi baska problem ise , azospermisi var. Kendisi soylemisti bunu ama tip ilerledigi icin ve cogu arkadasimin da cocugu yok ve yapmiyorlar diye sorun etmemistim. (Ileride olur dusuncesiyle)Son zamanlar bu cocuk olayina takmaya basladim. Ya olmazsa naparim diye. Bilmiyorum kafam karisik? Ailemle tanistiricam ama onlarda evlenmis bosanmis olmasina cok takiyorlar. Cocuk olayini bilmiyorlar. Kafam oyle karisik ki. Sadece dertlesmek istedim.
Ayrıca boşanma sebebini sordunuz mu?
Kavga tartışmayla dolu bir ailede yaşadığınız için sevgi arayışında olmak sizi yanlış kişilere yönlendirmesin bence. Dikkatli olun.