Ben ve Görumce faciası

Bosanmak icin bu sebepler coktan artarrrr mide kaldırmaz

Ne terbiyesizlik yaptı?
Hayırdır ya ben bir konu acmısım. Diğer açtığım konuyu burda konuşup,kendi egosunu tatmin ediyor,eminim bunu yapan insanın hayatıda berbattır.Yok siz üremeyn yok bilmem ne konuşma tarzı çok kibardı maşallah.

kayınpederime o işi yapamadığımi ihtiyacını eliyle karşılamak zorunda olduğunu ona kadınlık yapamadığımi söyledi
Ama doğru diyor. Sizi geçtim, şu adam üremeli mi sizce? Bunun yetiştirdiği çocuktan ne olur Allah aşkına?

Ne kadar da çingen hareketler bunlar. Çirkeflerle muhatap olmamak gerek. Eşinizin sizin yanında olması hakkınızı savunması doğru hareket.

Siz benim açtıgınız konu üzerinden değerlendirin bence. Ben o konuyı büyü yapıldığı ıcın acmıstım. Kim yaptırdı diye
Büyü yapıldığını nasıl anladınız ayrıca medyum diyerek kendilerini pazarlayanların çoğu dolandırıcı diğer az kısmı ise yanlış işlerle uğraşanlar. İnançlı iseniz bir hocaya sorabilirdiniz. Siz de normal değilsiniz

Psikolojik sorunları vardı ilaç kullanıyor siz sonunu kaçırdınız galiba. İştem dısı yapıyodu.
Sonunda öyle bir şey yazmamışsınız. Bu yaptıklarının da hastalık değil karakter olduğunu düşünüyorum ama farz edelim ki ruh hastası, yine ürememeli.

Son düzenleme:
ne anlatıyon ablacım sen? bunlar nasıl hayatlar ya gün geçmiyor ki şurda şok olmayalım
Valla şaka değil gerçek aslında hiç seviyelerine düşmek istemedim. Yinede sussam daha çok üstüme geleceklerdi. Çünkü susunca da fayda etmedi

Valla şaka değil gerçek aslında hiç seviyelerine düşmek istemedim. Yinede sussam daha çok üstüme geleceklerdi. Çünkü susunca da fayda etmedi
senin kocanda da iş yok üzgünüm. şuan ilaç kullanıyor filan diyosun da seni vajinismus olduğun için döven adamdan koca mı olur? istediği kadar ilaç içsin. karakteri bozuk.

Istem disi iftira atilan, dovulen ruh hastalığı hangisi konu sahibi O Onfo
Bir insanda öfke kontrol bozukluğu varsa herşeyi yapar hayatınızda hiç pskolojik kitaplar okumamıssınız anlasılan, bu arada benim ablamda psikolog ordan biliyorum ruh sağlığının bozulduğunu. O sebeple ilaç kullanıyor. Umarım siz yaşamazsınız kınamaya devam edin.

O ne be dallas gibi , bu insanlarla ömür boyu görüşme eger eşin de gereken mesafeyi koymaz ve hala seni onlarla görüştürmeye çalışırsa boşan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…