Eşi de vajinusmus diye dövüp sövüp işyerindeki adamlarla şaaptığını iddia eden herifin tekiymişAyy bunlar nasıl konuşmalar ne varoş ne iğreti insanlar. Kayınpeder de zıkkım yesin o da haketmiyor belli ki kızlarını tutuyor. Eşinle konuş. Bir daha sizi yanyana getirmesin gitme gelme görme. Her yerden de engelle. Iyy midem bulandı.
İlaç kullanıyor şuan. Durumumuz düzeldi.Eşi de vajinusmus diye dövüp sövüp işyerindeki adamlarla şaaptığını iddia eden herifin tekiymiş
Şimdi baktım medyum konusu da var.Eşi de vajinusmus diye dövüp sövüp işyerindeki adamlarla şaaptığını iddia eden herifin tekiymiş
Sen dalga geçiyosun belli. Aynen çok düzelmiş mükemmel bir evliliğiniz var ay üremeyin bari nolur yaİlaç kullanıyor şuan. Durumumuz düzeldi.
Siz benim açtıgınız konu üzerinden değerlendirin bence. Ben o konuyı büyü yapıldığı ıcın acmıstım. Kim yaptırdı diyeŞimdi baktım medyum konusu da var.Al bunu vur ötekilere.
Allah rızası için özet.Ayy bunlar nasıl konuşmalar ne varoş ne iğreti insanlar. Kayınpeder de zıkkım yesin o da haketmiyor belli ki kızlarını tutuyor. Eşinle konuş. Bir daha sizi yanyana getirmesin gitme gelme görme. Her yerden de engelle. Iyy midem bulandı.
Ürerim üremem orası seni ilgilendirmez sende de saygısızlık had safhada belli sen yorım yapma bence. Üslubunu düzeltip konuşSen dalga geçiyosun belli. Aynen çok düzelmiş mükemmel bir evliliğiniz var ay üremeyin bari nolur ya
Gorumceler temizlik yapmıyor diye saldırıp hakaret etmişlerAllah rızası için özet.
Sen nesin acaba orası muamma. TerbiyesizEşi de vajinusmus diye dövüp sövüp işyerindeki adamlarla şaaptığını iddia eden herifin tekiymiş
Sen dalga geçiyosun belli. Aynen çok düzelmiş mükemmel bir evliliğiniz var ay üremeyin bari nolur ya
Valla cennet Mahallesi gibiler mübarek.Konu nerede geciyor, Cennet mahallesi mi?
Ne terbiyesizlik yaptı?Sen nesin acaba orası muamma. Terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?