Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin mesleğin var mı? çalışıyor musun?Bir insanda öfke kontrol bozukluğu varsa herşeyi yapar hayatınızda hiç pskolojik kitaplar okumamıssınız anlasılan, bu arada benim ablamda psikolog ordan biliyorum ruh sağlığının bozulduğunu. O sebeple ilaç kullanıyor. Umarım siz yaşamazsınız kınamaya devam edin.
3 4 aydır kullanıyor. Öfke kontrol bozukluğu vardı böyle bir ailede büyüyüyen birinin pskolojisi normal kalamzdı zaten biraz empati kurarsak. Karakteri gayet iyi onu bitiren öfke ydi çok insancıl bir dediğimi iki etmiyorsenin kocanda da iş yok üzgünüm. şuan ilaç kullanıyor filan diyosun da seni vajinismus olduğun için döven adamdan koca mı olur? istediği kadar ilaç içsin. karakteri bozuk.
Bu adamı boşamadıysan sus otur , ben şok...İlaç kullanıyor şuan. Durumumuz düzeldi.
Bizim apartmanın altında market var. İki çingene bacı kartonları bekliyor. Gide gele selamlasa selamlasa arkadaş olduk. Çok da tatlılar valla. Bu tip bir tartışma onları aşar gibiNe kadar da çingen hareketler bunlar. Çirkeflerle muhatap olmamak gerek. Eşinizin sizin yanında olması hakkınızı savunması doğru hareket.
Çok eğlenceli konu gibi ama slashlardan odaklanıp okuyamıyorumŞu kıvamda bir kavga yaşanmışEki Görüntüle 3455116
Sanırım bir gerçeğin farkına varman lazım. Sen de onlarla aynı seviyedesin. Sana bunları yaşatan adamı psikolojik sorunları var diye aklamaya çalışan bir zihniyetin var çünkü. Onlar da dip, sen de.Valla şaka değil gerçek aslında hiç seviyelerine düşmek istemedim. Yinede sussam daha çok üstüme geleceklerdi. Çünkü susunca da fayda etmedi
hadi inşallah dediğin gibidir ne diyeyim. evet öyle bir ailede yaşayan normal olamaz o kesin3 4 aydır kullanıyor. Öfke kontrol bozukluğu vardı böyle bir ailede büyüyüyen birinin pskolojisi normal kalamzdı zaten biraz empati kurarsak. Karakteri gayet iyi onu bitiren öfke ydi çok insancıl bir dediğimi iki etmiyor
O sizin yorumunuz insanların psikolojik problemleri olabilir ileri boyutta kimse düzelmez diye bişey yok. Bilerek isteyerek yaptığnı bilseydim zaten affetmezdimSonunda öyle bir şey yazmamışsınız. Bu yaptıklarının da hastalık değil karakter olduğunu düşünüyorum ama farz edelim ki ruh hastası, yine ürememeli.
yorma kendini margırıtSanırım bir gerçeğin farkına varman lazım. Sen de onlarla aynı seviyedesin. Sana bunları yaşatan adamı psikolojik sorunları var diye aklamaya çalışan bir zihniyetin var çünkü. Onlar da dip, sen de.
Odaklansan da kolayca okuyamazsın. Nokta yerine / falan kullanıyor.fhdjsÇok eğlenceli konu gibi ama slashlardan odaklanıp okuyamıyorum
Evet şuan gayet iyi zaten arkamda durmasa beni temizlik yapmam için zorlardı ve onlara ezdirirdi. Zaten yüz bulsalar daha fazla şeyler yapacak kötü niyete sahipler. Ben normalde muhattap almıyodum ama itince dayanamadm.Ne kadar da çingen hareketler bunlar. Çirkeflerle muhatap olmamak gerek. Eşinizin sizin yanında olması hakkınızı savunması doğru hareket.
Benim okulda bolca roman velim var ama hiç biri bu kadar değil ya bu başka bir seviye.Bizim apartmanın altında market var. İki çingene bacı kartonları bekliyor. Gide gele selamlasa selamlasa arkadaş olduk. Çok da tatlılar valla. Bu tip bir tartışma onları aşar gibi
Tamam ne güzel işte sende edebiyat hocam olmalısın bu imla bilginle ay canım hocam benimmmmOdaklansan da kolayca okuyamazsın. Nokta yerine / falan kullanıyor.fhdjs
Biz revel atladık be kankaBenim okulda bolca roman velim var ama hiç biri bu kadar değil ya bu başka bir seviye.
Yooo gayet bilerek isteyerek yapıyordu. Yine yapacak. Şimdilik çocuk olmasını bekliyor. Böyle kolay kurtulursunuz. Çok gördüm yapacağını yapıp yapıp pabucun pahalı olduğunu görünce deliye vuranları. Bakın öfke kontrolü sorunu deyip işin içinden çıkması gibi olmuyor, öfke o kadar saf ve şeffaf bir duygudur ki, içinde ne varsa dışına çıkarır. Asıl şimdi korkun yani, evvel dışına çıkan şimdi içinde kalıyor.Psikolojik sorunları vardı ilaç kullanıyor siz sonunu kaçırdınız galiba. İştem dısı yapıyodu.
Madem böyleler o zaman görüşmeyin. Bir şey olsa eşiniz yapsın. Siz değil.
Evet şuan gayet iyi zaten arkamda durmasa beni temizlik yapmam için zorlardı ve onlara ezdirirdi. Zaten yüz bulsalar daha fazla şeyler yapacak kötü niyete sahipler. Ben normalde muhattap almıyodum ama itince dayanamadm.
KesinlikleBenim okulda bolca roman velim var ama hiç biri bu kadar değil ya bu başka bir seviye.
revelBiz revel atladık be kanka