Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben sınava antepte girdim ama konyaya gidicem yardım
slm kızlar az önce baktım açıkögr. türk dili ve ede. kazanmışım ama ben sınava antepte girdim bir ay sonra dğünüm var konyaya gidicm kaydımı anteptemi yaptırcm burdamı???? yardım edin kızlar....
daha kayıt yapılmadığı için zaten sorun yok bence....
yeni özlük bilgilerininzi ve yeni yerleşim biriminizi kayıtta dikkate alırlar...
siz bulunsun diye yanınızda ikametgah vs. gibi şeyleride bulundurun......
bi sorun çıkmaz...zaten önemli olan sınava giridğiniz yer değildir...kayıtlar başladığında büroya gideceksiniz kayıt için orada yeni kimlik bilgileriniz ,ikametgahınız felan kayıt altına alıncak yani eski bilgilerde değişmiş olacakdır...
bu aradakazandığınız bölümünüz hayırlı olsun....
pardon bide yazmayı atlamışım kaydınızı konyada yaprırabilirsiniz...içiniz rahat olması için isterseniz en yakın açıköğretim bürosunada sorun...siz bilirsiniz...
bildiğim kadarıyla kayıdı konyada yapıp daha sonra adres değişikliğinde bulunabilirsiniz int adresinden yapılıyor bu işlem..https://aofburo.anadolu.edu.tr/job1.htm buro hizmetleri buradan yapılabiliyor