ben şimdiden üzüldüm kızın haline...

bana bulaşmasınlar da annesini sonuçta eşimin ama azcık mesafe iyidir umarım eşim artık annesinin beni ezmesine izin vermez tamam annesinden geçmesin ama benide üzmesin tek istegim bu çokmu

inşallah canım eşinde farkına varır inşallah, şükür benimki kendi gördüğü için biçok olayı farketti ne olduklarını

sence bu kızın gelmesi eşimin gözümü açtı

acaba yatmıslar mı ki kızın babası bunu diyo
kaynım dün degil önceki gün gece 22 de konyadan çıktı kızı sabah almış saat 16 :30 gibi konya ya gelmişler eve saat 8 de kızın ailesi gelmiş gece de 11 gibi kızı alıp gitmişler

yazık gercekten kaynım ve kv yani tüm tayfa basta melek gibi olurlar sonra puf
hayırdır eşinin ailesinden mi dertlisin:) aaa öyle denir mi o sonuçta eşinin ailesi:) burda böyle konuşup bana da gelip iyi gelin rolü taslama tatlım:) hani kendine yediremedin bana özelden mesaj attın ya beni herkese rezil ettin sana hakkımı helal etmiyorum diye:) bende sana burdan diyorum bende sana hakkımı helal etmiyorum:) bak canım adam ol, burda eşinin ailesini kötüleyip başka zamanda kaynanan hakkında nasıl kötü konuşursun diye cırlama. belli bir karakterin olsun hadi eyvallah

ben kaynana na iyi demedim nasıl yaparsında demedim basta seninle aynı düşünmediğimi belirttim sadece yorum yaptım konuyu alaya alıp uzatan sendin ben kv deyle sorunlarım oldugunu hiç inkar etmedim bana ters gelen ne kadar kötüde olsa eşinin annesine küfür etmesiydi her gün fikirlerimiz degişebiliyor insanız sonuçtaiyi gelinlik taslamadım ki ben sana özelden bişeyler yazıyorum sende gelip ortaya döküyorsun hep böyle mi yaparsın insanların güvenlerini sarsar sırlarını ortaya mı dökersin iyi gelinlik nedir bilmiyorum ama kv de ve kp gelirken ayaga kalkar ceketleri alır su verince bitirinceye kadar ayakta bekler saygısızlık yapmamaya çalışır özel günlerde ve cuma günleri arar hal hatır sorar ım bu kadar eşim in ailesi evet ama nihayetinde benden büyükler evet kendimce kırılır üzülür hatta burda yada kendi kendime cadı der kızarım ama karsılarına geçip küfür etmem herkesin karalteri kendine ben kendimden ve karakterimden eminim herkes kötü olabilir önemli olan iyi olabilmek yeri geliyor insan kendi ailesiyle çocuğuyla anlaşamıyor evet çok zor günler geçirdim saglığımı kaybettim çok agladım üzüldüm yuvamı yıkmaya bile kalkıştım eşim de ailesi de çok üzdü üzüyorlar ama eşimle iyiyiz artık ben eşimle evli oldugum müddetçe bu insanlar hep olacak ne diye hır gür çıkarayım ki onlar bilmese Allah bilir cırlama diyerek benim degil ama kendinin karakterini ortaya koymuşsun neyse hadi sana da eyvallah

bugün istanbula gidip söz kesecekler miş

:) keşke bende onun gibi olsam dediğin insanlara kıskançlıktan sataşma o zaman kızım ve neysen ne düşünüyosan öyle davran:)

:) keşke bende onun gibi olsam dediğin insanlara kıskançlıktan sataşma o zaman kızım ve neysen ne düşünüyosan öyle davran:)
Nerminim senin ki kaynana değil terminator....sen ne dersen haklısın bu kadına...Allah sabır versin :)

Bence aile ve kiz planli yapnislar.
kiz gercekten kurnaz olabilir.
hem yatmamis hem geri ailesine donmus adida kacti oldu babasi benim basim one egildi diye mecbur birakicak kaynini ve ailesini.
bence baslari belada!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…