- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet dün gittiler kızın ailesi biz tanışmaya geldiniz sanmıştık hele bi tanışalım birbirimizi arastıralım falan dediysede kız eger izin vermezseniz bi yolunu bulur yine kaçarım demiş yüzük takılmış söz kesilmiş dügün günü bile alınmış kız da ailesi de bişey talep etmemişlerSon durum nasıl oldu istemeye geldilermi?
Konu sahibesi cevap ?
evet diyecek bişey yokHayırlısı olsun inşallah diyelim bizde ozaman
yok eylülde evlenecekler söz kesildiBende uzuldum kiza smdi.
Su an evdedirler dimi?
Kesin karisi olmusstur bile
yok eylülde evlenecekler söz kesildi
ne olacagını inan kestiremiyorum ama kv de yakacak onu da bi umut kaynım benim eşim kadar saygılı degil annesine her dediğini yapmayabilirAyri ev ihtimali sifir demi?
Kv evinde kalirlar galiba?
Hayirsiz bi kocs uzerine bide yaman bi kv cok cok zor.
Buyuk bi hata yapmis kizimiz.
Bedelini cok buyuk oduycek cok pisman olucak. Allh yardimcisi olsun.
ne olacagını inan kestiremiyorum ama kv de yakacak onu da bi umut kaynım benim eşim kadar saygılı degil annesine her dediğini yapmayabilir
amin kv de benide o kızı da rahat bırakır inşaallahO zmn dua edelimde kaynina hidayet versin Rabbim. Evine esine sadik kalsin vazgecsin bu islerden.
Pisman olmasin o gemc kizimiz.
amin karışmayı hiç düşünmüyorum karışmadıgım saygısızlık yapmadıgım halde kötü oluyorum eltine bi şey mi olduİnşallah rahat bırakır artık kv ikinizide amma can çıkmadan huy çıkmaz derler ya Sen hiçbirşeylerine karışma canım ne halleri varsa görsünler arada sen kötü olursun.Durduk yerde moralini bozmakda isteyebilirler...belki ilerde eltinin huyu iyiyse güzel güzel anlaşırsınız birbirinize destek olursunuz inşallah canım benimde dünyalar iyisi eltim vardı küçük kaynımın eşi çok severdik birbirimizi Allah hakkinizda en hayırlısını versin canım
canım konuya bakamadım kusura bakma kız ailesiyle gitti bizimkilerde kızı istedi eylülde evlenecekler artık kız gerisi yasayacakKonu sahibesi cevap ?
E bizede hayırlı olsun demek düşercanım konuya bakamadım kusura bakma kız ailesiyle gitti bizimkilerde kızı istedi eylülde evlenecekler artık kız gerisi yasayacak
suanda kızı acayip el üstünde tutuyorlar kız gerçekleri görüp vazgeçmesin diye hepsi melake kesilmiş e ee bedavan kız esya alma altın yapma eşya alma derdi kıytırk bi dügün tamam kıza sen herseyi göze aldın kızım seni magdur etmeyecez diyorlar banada nişanlıyken sana şu renk gardolap aldım şu renk koltulk aldım tv aldım ama dillere destan demişlerdi evlendim bi baktım ama hiçbiri yok eşimide gelin odasına sokmamışlar ugursuzluk getirir diye eşimde acayip şok olmuş ve tartışmıtı ailesiyle sonrada annemler hep böyledir insanı kandırılar beni bile kandırdılar demişti