Ben şimdi ne yapıcam

Bir tanıdıgimin başına aynı şey geldi. Tek fark o görümce ile saç saça baş başa kavga etti. Sonuç boşandılar. Ne olursa olsun eşin birinci derece akrabası ile o kadar yüz göz olmaya gerek yok. KV zaten terbiyesizin teki. Eşinizin bu noktada direkt onu susturmasi gerekiyordu. Siz de ona uymussunuz. Ayrıca yukarıda bir arkadaşın dediği gibi kargo gibi sizi oradan oraya yollamışlar. Uzun lafın kısası; ben evliliğinizde çok ışık goremiyorum.

Saç saça kavga aşırı abartı hayatta yapmam ama olan olmuş garip olan eşinizin aile ile düzelmenizi istemesi ! Eşinizin aklından zoru var heralde böyle bi durumda hayatta sizi yan yana getirmemeli hangi yüzle birbirinizile konuşacaksınız bilmiyorum ya olmaz bence. Burda asıl sorun kocanız. Annesi tatile gittiğinizi filan konuştuğu anda tepkiyi o verecekti mal gibi izledi mi

Madem lafı edılecek bıseydı neden gıttınız Hafı edıldı neden saç bas gırıstınız Ben olsam bana saldırılsa davacı olurdum bu bahaneyle ömür boyuda gorusmemeye bahanem olurdu
Benım aıleme saldırılsaydı yıne aynısı o adamı paralar artı davacı olurdum
Barışsan bıle eninde sonunda boşar senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…