Kv ile neden saç başa girişiyorsunuz ki ne olursa olsun eşinizin annesi tabi tartışabilirsiniz ama işi bu boyuta keşke getirmeseydiniz eşinizde böyle bir durumda yanınıza gelmeyerek ve sizi aramayarak tarafını belli etmiş zatenHerkese merhaba.. ne yapacağımı bilmiyorum artık dayanamıyorum kimseye anlatamıyorum yaşadıklarımı son çare buraya yazmak istedim. Lohusalık dönemimde kayınvalidem işe birbirimize girdik kocamla nişanlıyken tatile gitmiştik ailemin yanında bana bunun lafını yaptı daha bir sürü hakaretler etti en sonunda saç baş birbirimize girdik ailem beni evden çıkartıp kendi evlerine götürdü. Eşim bu sırada hiçbir şekilde benim yanıma bile gelmedi annesini teselli etti. Sonrasında Babam ile eşim irtibattaydı bebekle ilgili vs. Ben hiç muhattap olmadım. Daha sonrasında eşim barışmak istedi ben bebeğim için denemek adına kabul ettim geldi bizi aldı. Yaşadığım travmadan dolayı her şeyin acısını eşimden çıkarttım bu süreçte. Hakaretler ettim sürekli kavga ediyorduk sonrasında babamı arayıp durumu anlatıp size gelsin götürün belki siz konuşunca dinler ama ben yapamıyorum vs demiş ailem geldi beni aldı. Bu sefer ben pişman oldum söylediklerimden dolayı. Ailemle aranı düzelteceksin dedi ama istemesem de bebeğim için kabul ettim ama o kadar zor ki o kadını görmek nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız
Herkese merhaba.. ne yapacağımı bilmiyorum artık dayanamıyorum kimseye anlatamıyorum yaşadıklarımı son çare buraya yazmak istedim. Lohusalık dönemimde kayınvalidem işe birbirimize girdik kocamla nişanlıyken tatile gitmiştik ailemin yanında bana bunun lafını yaptı daha bir sürü hakaretler etti en sonunda saç baş birbirimize girdik ailem beni evden çıkartıp kendi evlerine götürdü. Eşim bu sırada hiçbir şekilde benim yanıma bile gelmedi annesini teselli etti. Sonrasında Babam ile eşim irtibattaydı bebekle ilgili vs. Ben hiç muhattap olmadım. Daha sonrasında eşim barışmak istedi ben bebeğim için denemek adına kabul ettim geldi bizi aldı. Yaşadığım travmadan dolayı her şeyin acısını eşimden çıkarttım bu süreçte. Hakaretler ettim sürekli kavga ediyorduk sonrasında babamı arayıp durumu anlatıp size gelsin götürün belki siz konuşunca dinler ama ben yapamıyorum vs demiş ailem geldi beni aldı. Bu sefer ben pişman oldum söylediklerimden dolayı. Ailemle aranı düzelteceksin dedi ama istemesem de bebeğim için kabul ettim ama o kadar zor ki o kadını görmek nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız
Ayy çok saçma durumlar olmuş.Herkese merhaba.. ne yapacağımı bilmiyorum artık dayanamıyorum kimseye anlatamıyorum yaşadıklarımı son çare buraya yazmak istedim. Lohusalık dönemimde kayınvalidem işe birbirimize girdik kocamla nişanlıyken tatile gitmiştik ailemin yanında bana bunun lafını yaptı daha bir sürü hakaretler etti en sonunda saç baş birbirimize girdik ailem beni evden çıkartıp kendi evlerine götürdü. Eşim bu sırada hiçbir şekilde benim yanıma bile gelmedi annesini teselli etti. Sonrasında Babam ile eşim irtibattaydı bebekle ilgili vs. Ben hiç muhattap olmadım. Daha sonrasında eşim barışmak istedi ben bebeğim için denemek adına kabul ettim geldi bizi aldı. Yaşadığım travmadan dolayı her şeyin acısını eşimden çıkarttım bu süreçte. Hakaretler ettim sürekli kavga ediyorduk sonrasında babamı arayıp durumu anlatıp size gelsin götürün belki siz konuşunca dinler ama ben yapamıyorum vs demiş ailem geldi beni aldı. Bu sefer ben pişman oldum söylediklerimden dolayı. Ailemle aranı düzelteceksin dedi ama istemesem de bebeğim için kabul ettim ama o kadar zor ki o kadını görmek nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız
Seviyesizce bir ilişki olmuş kvniz ile. Her ikiniz de hatalısınız. Saç baş girmek ne? Ne olursa olsun durumu o dereceye getirmemeniz gerekirdi. Eşiniz de ortayı bulmaliydi ama saç baş girdik diyorsun sonrasında adam ne yapsın? Ben olsam ikinizden de uzaklasirdim hem anneden hem eştenHerkese merhaba.. ne yapacağımı bilmiyorum artık dayanamıyorum kimseye anlatamıyorum yaşadıklarımı son çare buraya yazmak istedim. Lohusalık dönemimde kayınvalidem işe birbirimize girdik kocamla nişanlıyken tatile gitmiştik ailemin yanında bana bunun lafını yaptı daha bir sürü hakaretler etti en sonunda saç baş birbirimize girdik ailem beni evden çıkartıp kendi evlerine götürdü. Eşim bu sırada hiçbir şekilde benim yanıma bile gelmedi annesini teselli etti. Sonrasında Babam ile eşim irtibattaydı bebekle ilgili vs. Ben hiç muhattap olmadım. Daha sonrasında eşim barışmak istedi ben bebeğim için denemek adına kabul ettim geldi bizi aldı. Yaşadığım travmadan dolayı her şeyin acısını eşimden çıkarttım bu süreçte. Hakaretler ettim sürekli kavga ediyorduk sonrasında babamı arayıp durumu anlatıp size gelsin götürün belki siz konuşunca dinler ama ben yapamıyorum vs demiş ailem geldi beni aldı. Bu sefer ben pişman oldum söylediklerimden dolayı. Ailemle aranı düzelteceksin dedi ama istemesem de bebeğim için kabul ettim ama o kadar zor ki o kadını görmek nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız
Peki o eşi o duruma getirende hiç mi kabahat yok? Veya durum bu noktaya gelene kadar koca kişisi niye müdahele etmedi?Saç başa girmeniz çok kötü olmuş.Yani bir annenin oğlunun eşi tarafından darpedilmesi içler acısı bir durum.Esiniz de arada kalmış.
koca zaten leşPeki o eşi o duruma getirende hiç mi kabahat yok? Veya durum bu noktaya gelene kadar koca kişisi niye müdahele etmedi?
Hayır kv de hatalı tabiki.Kabahati yok demiyorum ama sonuç çok kötü olmuş.Kvnin de saç yolmasi çok kötü ama gelinin yapması da aynı şekil.Zor bir durum.Peki o eşi o duruma getirende hiç mi kabahat yok? Veya durum bu noktaya gelene kadar koca kişisi niye müdahele etmedi?
Adam hala sizin yanınızda değil karşınızda. Bunun farkında mısınız?Ailemle aranı düzelteceksin dedi