Ben şimdi ne yapıcam

nilayy17

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2023
28
16
Herkese merhaba.. ne yapacağımı bilmiyorum artık dayanamıyorum kimseye anlatamıyorum yaşadıklarımı son çare buraya yazmak istedim. Lohusalık dönemimde kayınvalidem işe birbirimize girdik kocamla nişanlıyken tatile gitmiştik ailemin yanında bana bunun lafını yaptı daha bir sürü hakaretler etti en sonunda saç baş birbirimize girdik ailem beni evden çıkartıp kendi evlerine götürdü. Eşim bu sırada hiçbir şekilde benim yanıma bile gelmedi annesini teselli etti. Sonrasında Babam ile eşim irtibattaydı bebekle ilgili vs. Ben hiç muhattap olmadım. Daha sonrasında eşim barışmak istedi ben bebeğim için denemek adına kabul ettim geldi bizi aldı. Yaşadığım travmadan dolayı her şeyin acısını eşimden çıkarttım bu süreçte. Hakaretler ettim sürekli kavga ediyorduk sonrasında babamı arayıp durumu anlatıp size gelsin götürün belki siz konuşunca dinler ama ben yapamıyorum vs demiş ailem geldi beni aldı. Bu sefer ben pişman oldum söylediklerimden dolayı. Ailemle aranı düzelteceksin dedi ama istemesem de bebeğim için kabul ettim ama o kadar zor ki o kadını görmek nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız

Kocan adam değil,

Kv nişanlı iken sana niye lafını ediyor oğlu ne yapıyormuş o sıra. Elin kızıyla tatilde kadın mı suçlu hep. Dinse dinde erkeğe serbest kadına günah değil.

Bir de anasından taraf olmuş.

Bu herifle devam edersen daha çok canın sıkılır.

Sen de kargo gibi bi oraya bi oraya götürtme kendini kocan defolup gitsin.

Kv ile neden saç başa girişiyorsunuz ki ne olursa olsun eşinizin annesi tabi tartışabilirsiniz ama işi bu boyuta keşke getirmeseydiniz eşinizde böyle bir durumda yanınıza gelmeyerek ve sizi aramayarak tarafını belli etmiş zaten
Ben olsam böyle devam etmezdim olmayacak aileyi aile etmeye çalışmazdım

Nisanliyken tatile gidince ne oluyor orasını anlamadım,kv namusunuza mı laf etti?
Bu kadar şiddetli kavgadan sonra asla düzelmez.Kocaniz arkanızda durmamış anamda anam diyor,haklı olarak yaşananları sindirememis yeniden denesenizde kocayı affedememişsiniz.Sizde bu koca olduktan sonra ya tükürdüğünüzü yalayacak,ya da ayrılacaksınız Ailenizi arada bırakıp yormayın.....

Sac bas birbirinize girecek ne yasamis olabilirsiniz ki ya? Bir insanin karakteri kavgada cikar iki taraf adina cok uzucu bir durum. Bundan sonra nasil yuz yuze geleceksiniz? Bir sey yaparken sonucunu dusunmelisiniz ama simdiye kadar hic dusunmemissiniz. Bu saatten sonra bu evlilik dikis tutmaz. Esinize gelince sizin nisanliyken yaptiginiz tatil bile dile getiriliyor ama esiniz masallah konu mankeni gibi duruyor. Tutturmus ailemle arani duzelteceksin diyor. Su olaylarin hicbiri yasanmasaydi bile bu adam bosanmalik adam.

Bakılacak yüze tükürülmez diye bi laf vardır. O yüzden biriyle saç saça girmeden önce bi saniye düşünecektiniz. Ben olsam ne eşiniz gibi pısırık biriyle ne de sizin gibi izansız biriyle evli kalmam. Ama yukarıda arkadaşın dediği gibi kargo gibi ya aileniz gelip alıyor ya kocanız götürüyor bir hayatınız olduğuna göre bir de bebekle tek başınıza yaşam kurmak size zor gelecektir. Yani bi şekilde o kayınvalideyle görüşecek barışacaksınız. Bari bundan sonra mesafeli olun da gururunuzu iyice ayaklar altına almayın

Ayy çok saçma durumlar olmuş.
Birincisi yanında durmayıp anasını teselli eden kocandan koca olmaz haa madem sen çok haksizdn anasıyla kalıp senin gitmene sessiz kaldı o zaman senle barışmak istemeseydi hadi o yüzsüz istedi sen niye kabul ettin hadi bebek için kabul ettin tekrar niye herşeyi başa sardin hadi sardin şimdi niye pişmansn.
İkincisi hepp babaniz mi getirip götürüyor sizi

Seviyesizce bir ilişki olmuş kvniz ile. Her ikiniz de hatalısınız. Saç baş girmek ne? Ne olursa olsun durumu o dereceye getirmemeniz gerekirdi. Eşiniz de ortayı bulmaliydi ama saç baş girdik diyorsun sonrasında adam ne yapsın? Ben olsam ikinizden de uzaklasirdim hem anneden hem eşten

lohusalığınız kötü geçiyor sanırım ama saç baş neden girdiniz kadına? ne olursa olsun o da bir anne. tartışabilirsin ama bu şekilde dalamazsın kimseye.

Anladığım kadarıyla kv ile tartışma esnasında nişanlı iken oğlu ile tatile gitmeni kv,namussuzluk ile laf atınca saç başa girmişsiniz. Bu yolun geri dönüşü olmaz. Baban da tuhaf. Seni bir daha geri göndermiş. Kocan da adam değil. Hem seni umursamamış hem de anasının yanında yer almış. Sanki tatile tek başına gittin. Sen de normal değilsin bir daha saç baş girdiğin yere geri dönmüşsün. Yetmemiş kocandan intikam almaya çalışmışsın ama o da bakmış ki giden geliyor. Ben bunu göndereyim ne de olsa geri gelecek. İlişkiniz civil peyniri gibi olmuş. Bugün olmazsa yarın boşanma olur. 2. çocuk olmadan boşan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…