- 5 Mart 2012
- 468
- 154
Nereye gitseydik ay??
Pastaneye taktınız yahu.
Müsait bir yerdi oturduk işte.
Bir sürü de insan vardı. Sanki yapayalnız mıydık!
Tamam, eşime yalan söylemem YANLIŞ! Hatalıyım.
Ama şu konuda hatalı değilim. "Evli bir kadın, başka bir erkekle oturup konuşamaz" denemez. Bu konuda haksızsınız.
Ha, yapayalnız, başbaşa olurlarsa belki, ama öyle değildi ki, kalabalık bir ortamda konuştuk. Elele gözgöze de değil yani.
Normal iki medeni insan gibi konuştuk.
Lavantaylada müzakere yapacak =Donda daha fazla bir felsefik bakış açısı gördü sanırım
Aslinda yanlisin icine dusmus nasil kutaririm diye felsefe yapiyor:) hey allahim yazik cidden..hayir kardesim hicmi derdin tasan yok..hicmi ev isin yok kocanla planin yok..ben zaman bulamiyorum cogu seye arkadas pastanede arkadasiyla felese siyaset tartismasi yapacak adranelini buluyor..bunuda normal goruyor..birinin onu cok fena silkelemesi lazim..cok sinir oldum ben..varmidir etrafimda boyle arkadas yahu kime guvenicezbirde konu sahibinin arkadaşı.. darbe feci yqni
bende o isigi gordu, kiskanclik yapmacaylarimizi yudumlayip entelektuel sohbetler yapicaz pastanede..
taktin muzakereye, munazarayaKitap okursunuz birbirinize karşılıklı sonra müzakere yaparsınız ay beni gülme tuttu bu müzakere olayından kurtarın beni
Ya o değilde bu arkadaş iş dışında eşim bu konuları konuşacağım arkadaşım olmasını istemiyor demişti profilindede ev hanımı yazıyor ne ayak? Burnuma hiç hoş kokular gelmiyortaktin muzakereye, munazarayaicinde bi sartre'lar descartes'lar sokrates'ler geziniyor.. kendine gel
Sigaram bitti just ben geliyoreTepkilerini çok dişi bulmadım ben...
Ben güzel felsefe yaparım, gel yakalım bi cüğara felsefeleşelim
Canımı da pasta çektirdin zaten gece gece
sitenin basina dedektif kesilmemiz peki?Ya o değilde bu arkadaş iş dışında eşim bu konuları konuşacağım arkadaşım olmasını istemiyor demişti profilindede ev hanımı yazıyor ne ayak? Burnuma hiç hoş kokular gelmiyorMune abla gelsinde birlikte müzakere yapsınlar konu sahibiyle =D
Merhaba,
Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.
Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.
Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?
İnsanlar şaşırmış bir ev hanımıydı sanırım ne işi var felsefeyleSigaram bitti just ben geliyore
Ben kiz arkadaslarmla dahi flsefe siyasst konusmuyorum bu neyin fantezisi