Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

gul_banu

Duygu, biraz duygu... Bütün isteğim buydu...
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
23
10
Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?

Yanlış mı değil mi bilemem. Ama yanlış anlaşılmaya çok musait bir durum. Esin haklı sen kötü niyetli değilsin bilmiyorum keşke ikinizi de böyle bir durumda birakmasaydin. Konunu da kapattir seni çok üzerler burada çok cici namus abidesi kadınlar var

Ya tabii haklisin arkadasim kocan yanlış yapmış hatalı..Aferin güzel karicim sen elin adamiyla pastanede internette orda burda muhabbet edebilirsin bende kim oluyorum demeliydi...arkadaşım sen nerde yaşıyorsun,şakamısın sen...? Ha bu arada bal gibi aldatmis oluyon nacizane fikrim...

aldatmak sadece başka birine karşı ilgi duymak vs gibi şeyler değil yalan söylemekte aldatmaktır ayrıca eşinin kızacağını ilişkinizi olumsuz yönde etkileyeceğini bildiğin halde bunları yapman kesinlikle aldatmadır..

Çok yanlis.İyi niyetli olduğunuzu düşünse bile.esinize yalan soylemissiniz .Adam hakli kizmakta

Ama ben gizli görüşmek zorunda kaldım, çünkü eşim o aileyle (dolayısıyla o adamla da) görüşmemi istemiyordu. Ama ben o aileyle görüşmemi engelleme hakkına sahip olduğunu da düşümüyorum. Engelleyemez, engellememeli. O yüzden gizli görüşmek zorunda kaldım. Zaten yanlış bir şey de konuşmuyorduk, yanlış konularda çetleşmiyorduk.

Böyle arkadaşların olabilir ama eşinin bilmemesi neden? Ondan neden gizliyorsun? Yalan söylemekte bir aldatma şeklidir. Sen eşinin yerine koysana kendini.

Vallahi sosyal arkadas olmanizda bir yanlislik yok ,ama yanlis anlasilmalara yol acacak sekilde davranmamalisiniz.

Esinize soyleyin, bu herifin muhabbetini, arkadasligini seviyorum, arkadaslk etmeyi seviyorum diyin. Sonra da acikca, gizli sakli olmadan istediginiz gibi arkadaslik edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…