- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
Ya yine oyuna geliyoruz yada topluca paranoyak olduk artıksitenin basina dedektif kesilmemiz peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yine oyuna geliyoruz yada topluca paranoyak olduk artıksitenin basina dedektif kesilmemiz peki?
ben boyleyim su an sana degil tabi, feykolaraYa yine oyuna geliyoruz yada topluca paranoyak olduk artık
Merak salmış herhalİnsanlar şaşırmış bir ev hanımıydı sanırım ne işi var felsefeyle
Anladım canım merak etmeben boyleyim su an sana degil tabi, feykolara
Hayatta her şey eksik ya , hiç tam olanımız yok mu..Sigaram bitti just ben geliyore
Ben kiz arkadaslarmla dahi flsefe siyasst konusmuyorum bu neyin fantezisi
Benimle felsefe ve siyaset konusmak ister misin?
Anladım canım merak etme
hayriye hanim ve bilgeKonu sahibinin çok üstüne gidince bazen kendimi böyle hissediyorumEki Görüntüle 1397681
Kız lavanta Allah da seni güldürsünben boyleyim su an sana degil tabi, feykolara
Merhaba,
Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.
Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.
Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?
amin canim saolasinKız lavanta Allah da seni güldürsün
Sus kız rahatsız etme kitap okuyordur o şimdi
konu sahibi kiiizzznerelerdesin, suskunlarda mi? ayri bi felsefi boyutta mi?
bana ozelde soyledi, pastane degilmis, starbucks imis tam felsefik ortam :kK48:bu mesajı okudum
konu sahibinin diğer mesajlarını da okudum
ya bunlar şaka, ya konu sahibi dünkü konu sahibi gibi üstümüzde deney yapıyor ya da....ya da sını bilemedim
bu yazılanların, konu sahibinden başka bir kadına normal gelme ihtimali var mı Allah aşkına?
bu kadar kadın, bu olayı hatalı bulacak
ama konu sahibi "ne var bunda" , "ben yanlış yapmadım" deyip kendini savunacak
arkadaşım ben senin kendini kandırdığına da inanmıyorum, aksine herşeyin farkında, neyin ne olduğunu bildiğini düşünüyorum da
hadi kabul edelim hakikaten yazdıklarına inanıyorsun
Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.(GERÇEK)
Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.(KONUŞABİLMEK İÇİN BAHANE)
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum. (BAHANE)
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. (GERÇEK)
Bu devirde kimse bana, evli bir kadının, kocasından gizli, evli bir adamla, adamın karısından gizli, telefon, mesaj, e-mail yoluyla sürekli yazışmasının, gizli gizli pastanelerde buluşmasının ARKADAŞÇA birşey olduğunu anlatamaz.
Eğer gözünüz sürekli yazdı mı yazmadı mı diye, telefonda - mesajda- email'de değilse, ben birşey bilmiyorum
Eğer ondan gelmiş bir mail-mesaj gördüğünüzde ağzınız kulaklarınıza varmıyorsa, ben birşey bilmiyorum
Eğer bu GERÇEK bir aldatma değilse ben bu hayattan hiçbir şey öğrenememişim
Ama bir kez daha yazmadan duramıycam, bir kadının bunları savunabilmesini hiç inandırıcı bulmadım
bu arada msjda aciklamis, starbucks imis bulustugu mekan, pastane degilSus kız rahatsız etme kitap okuyordur o şimdi
Ee bize neden açıklamıyor kibu arada msjda aciklamis, starbucks imis bulustugu mekan, pastane degil