Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

konu sahibi nereye kayboldun
kocan sadece kusmekle kaldiysa iyi sakin adammis, baskasi olsa namus davasina katil olurdu
simdi anliyorum neden kader mahkumu dendigini oradakilere ( senin gibiler yuzunden )

bu konu oteki nisanli konuusunu 5 sayfa geçmis, konu yu açan arkadas yazsaydi 15 sayfa geçerdi olmuyor boyle ama gitti guzelim tez konusu :))

Bişey daha yazcamda neyse bayadır kiblenmedim boyle bi konu yuzundende kiblenmeye hç niyetim yok konu sahibesi sen anladın onu

Bence siz once kendinizi bir sorgulayin cunku hic kimse sirf felsefe yapmak icin evliligini tehlikeye atmaz o adama katşi birseyler hissediyorsunuzki bunu göze almişsinz hepimiz kadiniz yaniiii

İnsallah araniz daha kotu olmaz ve bu bosanmaya gitmez. Karsi taraf ogrenmez umarim yani adamin esi. Yaptiginiz cok yanlis bisey tamam konusursunuz falan ama basbasa bulusup konusmak cok cok yanlos bisey. Burda icinizi rahatlaticak kelimeler bulamazsiniz uzgunum. Esinizin gonlunu almaya calisin iki sucunuz var bir esinizin gorusmenizi istemesigi bi aileyle gorusmeniz ozellikle erkekle, iki yalan soylemis olmaniz

Elin adami ile felsefi, siyasi konulari konusmak icin pastaneye mi gittiniz?

Ya ne tarz, cins cins yasamlar var..

Yaptiginiz tabii kide yanlis, esinizden gizli birsey yapiyorsunuz cünkü

Daha eşle/hayat arkadaşınızla hayatınızı etkileyen bir konuda fikir birliğine varamıyorsunuz, bir de bu durumu meşrulaştırmak için gizli işler peşindesiniz ve başkasıyla müzakere ediyorsunuz, konularınız arasında "senfoni orkestraları ve faiz konuları" da vardır bence. Daha önce tekrarlanmış ama hakkaten evliliğiniz kötüyse filozof olursunuz, Sokrates bir kere daha haklı hanımlar. Herkese kocasıyla da, cinsiyet farketmeksinizin arkadaşlarıyla da fikir teatisi edebilecekleri bir ortam dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…