Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

kız arkadaşından habersizmi.

yav he he

Ne bicim kocan var arkadasim senin. Hic anlayis diye bisey yokmus valla senin o adamla gizli gizli bulusman, mesajlasman cok dogal bisey. Böyle anlayissiz koca cekilmez, bosa sen bunu bosa

O degilde normal mesajlasmayi anladimda email yoluyla mesajlasmak ne ya. Yil 2015 Teknoloji ilerledi artik bacim

Ay birde elele gözgöze otursaydınız..Evlisiniz siz bilmem farkındamısınız?

Senin derdin aileyle gorusmek olsa adamin karisi da olurdu. Sen adamla tekli yazisiyosun tekli bulusuyosun karisinin dunyadan haberi yok. Kimi kandirdigini saniyosun bu cumlelerle, bizi mi kocani mi kendini mi? Ben cevap vereyim, hic kimseyi
yapistirrrr cilgin feylesof

Ablamı kız kardeş mi sorguya çekilen, ablam diyorsun sonra kız kardeşim diyorsun?
benden küçük olan kız kardeşime kız kardeş diyorum, büyüğüne abla diyorum ondan sordum, bende mi var sıkıntı?
Bize deseydin ki benim o aile ile görüşmeme karışamaz karışmamalı anlardık ama neden o aile için değilde sadece erkek için bu çabaların? Neden eşi ile birlikte değilde sadece erkek?

O zaman neden bu adamla tek buluşuyorsunuz, neden adamın karısınıda çağırmadınız? Karısının haberi varmı sürekli eşiyle görüşmenizden?
Sebep ne olursa olsun evli bir erkekle evli bir kadının tek başına, hemde gizli, görüşmesi çok da masum gelmiyor bana.

demekki neymiş. kız arkadaşlarına dikkat edecekmisin. her arkadaşını kocanla tanıştırmayacakmışsın. yoksa sonuç bu

Arkadaşımın kocası ile başbaşa buluşup siyaset bilem ne konusucam. Yok artık. Ben bunu yapsam beni boşamayan adama adam demem bana yaparsa ben boşamazsam bana kadın demesin

Cnm benim belki niyetin kotu degil ama aile olduktan sonra kendi basina bir bireymis gibi hareket edemiyosun etmemelisin de sen bir ailesin bir essin belki de bir annesin ve aile olmanin gerektirdigi bazi kurallar alinmis olan ortak kararlar vardir.

Sadece esinin yerine kendini koy ve dusun belki bu bir aldatma.degil.ama.esin.icin buyuk bir uzuntu ve degmez esinin uzulmesine kuzucugum...

Evet aldatmissin..yalan soyleyerek..asla dedigim seylerden biride esimin istemedigi biri ile gorusmek..ondan onemli hicbisey yok..cunku ben onunla bi hayat kurdum..
Peki ya siz..pastanede evli bi erkekle muthis sosyal konusmalarinizi yaparken hic dusunduunuzmu uzaktan cizdiginiz tabloyu..
Yanlis anlasilmaya cok musait bir tabloda yer almayi nasil tercih edersiniz..yaptiginiz cok yanlis hemde cok...o beyefendi sizinle pastanede harcagigi zamani evine esine harcamali..size ne denli onem veriyor..belkide sizden etkilenip sizi sevecek bi yuvayi bozacaksiniz...gidin muthis felsefikonulari konusacak baska birini bulun..babaniz teyzeniz kardesiniz veya esiniz..cokmu lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…