kız arkadaşından habersizmi.Nereye gitseydik ay??
Pastaneye taktınız yahu.
Müsait bir yerdi oturduk işte.
Bir sürü de insan vardı. Sanki yapayalnız mıydık!
Tamam, eşime yalan söylemem YANLIŞ! Hatalıyım.
Ama şu konuda hatalı değilim. "Evli bir kadın, başka bir erkekle oturup konuşamaz" denemez. Bu konuda haksızsınız.
Ha, yapayalnız, başbaşa olurlarsa belki, ama öyle değildi ki, kalabalık bir ortamda konuştuk. Elele gözgöze de değil yani.
Normal iki medeni insan gibi konuştuk.
yav he heNereye gitseydik ay??
Pastaneye taktınız yahu.
Ama şu konuda hatalı değilim. "Evli bir kadın, başka bir erkekle oturup konuşamaz" denemez. Bu konuda haksızsınız.
Ha, yapayalnız, başbaşa olurlarsa belki, ama öyle değildi ki, kalabalık bir ortamda konuştuk. Elele gözgöze de değil yani.
Ay birde elele gözgöze otursaydınız..Evlisiniz siz bilmem farkındamısınız?Nereye gitseydik ay??
Pastaneye taktınız yahu.
yapistirrrrSenin derdin aileyle gorusmek olsa adamin karisi da olurdu. Sen adamla tekli yazisiyosun tekli bulusuyosun karisinin dunyadan haberi yok. Kimi kandirdigini saniyosun bu cumlelerle, bizi mi kocani mi kendini mi? Ben cevap vereyim, hic kimseyi
Sormadım bile. Ne farkeder?Adamın eşi biliyor mu ?
sürrealist anam bunlarAy birde elele gözgöze otursaydınız..Evlisiniz siz bilmem farkındamısınız?
O zaman neden bu adamla tek buluşuyorsunuz, neden adamın karısınıda çağırmadınız? Karısının haberi varmı sürekli eşiyle görüşmenizden?Ama ben gizli görüşmek zorunda kaldım, çünkü eşim o aileyle (dolayısıyla o adamla da) görüşmemi istemiyordu. Ama ben o aileyle görüşmemi engelleme hakkına sahip olduğunu da düşümüyorum. Engelleyemez, engellememeli. O yüzden gizli görüşmek zorunda kaldım. Zaten yanlış bir şey de konuşmuyorduk, yanlış konularda çetleşmiyorduk.
fakelosof..Sormadım bile. Ne farkeder?
ay oky kac kez dedim yine diyorum, fake bu cakma filozofdemekki neymiş. kız arkadaşlarına dikkat edecekmisin. herkesi kocanla tanıştırmayacakmışsın. yoksa sonuç bu
kısacası kızarkadaşının evet ,bizzat senin kız arkadaşının haberi yok, eşiyle buluştuğundan.Sormadım bile. Ne farkeder?
Hicc frambuazli pasta eşliğinde siyaset nasıldı Sormadım bile. Ne farkeder?
Müzakere yapıyorlarmış baksanasürrealist anam bunlar
Pastanede eslerinden gizli tatli tatli felsefe tartisan evli ciftyapistirrrrcilgin feylesof
oyunu kuralına göre oynuyorum ben:)ay oky kac kez dedim yine diyorum, fake bu cakma filozof