Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Nereye gitseydik ay??
Pastaneye taktınız yahu.
Müsait bir yerdi oturduk işte.

Bir sürü de insan vardı. Sanki yapayalnız mıydık!
Tamam, eşime yalan söylemem YANLIŞ! Hatalıyım.
Ama şu konuda hatalı değilim. "Evli bir kadın, başka bir erkekle oturup konuşamaz" denemez. Bu konuda haksızsınız.
Ha, yapayalnız, başbaşa olurlarsa belki, ama öyle değildi ki, kalabalık bir ortamda konuştuk. Elele gözgöze de değil yani.
Normal iki medeni insan gibi konuştuk.
Arkadaşınızın eşiyle ille de buluşup konuşmak zorunda mısınız?
Baş başa oturup konuşmasanız çok şey mi kaybederdiniz?

Sen olsan eşinin yerinde sana inanırmıydın felsefi konular görüşmekte nee arkadasım sen cok geniş birisin belliki sana dogal geliyor yada kendin yaptığın icin dogal geliyor evli bir insanın erkek arkadaşı olamaz ortak ailece görüştüğünüz insanlar elbette olur eşinin bir bayan arkadaşı olsa gidip cafelerde görüşse nekadar hos olur bence kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun sadece vede kendine macera arıyorsun baska birşey degil !

Hic felsefi konular konusuyorduk diyede vicdaninizi rahatlatmayin..arada bi etkilesim olmazsa ne siz nede o adam boyle bi riski goze almaz..

Socrates "evlenin, ya mutlu olursunuz ya filozof" demiş.
Bir gün evli ve mutsuz dolayısıyla mecburen felsefeye meraklı iki insan karsilasmis. Hemen kaynasip, kazandibi, muhallebi eşliğinde mutluluğu aramislar. Tam bulacaklarken enselenmisler gibi geldi bana.

Bence empati yapmayı deneyin.Düşünsenize eşiniz sizden habersiz , hatta size yalan söyleyerek bir bayanla buluşsa ve siz bunu tesadüfen öğrenseniz tepkiniz ne olurdu? Eşler arasında yalan dolan olmamalı nokta.

bu konu ilginçmiş pastanede felsefe.
konu sahibi fake olmasa bile sanırım burada anlatmadığı detaylar var mesela pastadan bi kaşık alırken sokrates çaydan yudum aldıktan sonra da platondan bahsediliyormu?

İyi yumrukladınız yani...
Yeniyim... O yüzden bu kadar hırpalanmayı öngörmemiştim.
Neyse iyi geceler.

X