fakelosof diyorum ben bunaMüzakere yapıyorlarmış baksanaTövbe yarabbi gece gece gülme tuttu ya daha neler okucaz bu kkda bakalım
Arkadaşınızın eşiyle ille de buluşup konuşmak zorunda mısınız?Nereye gitseydik ay??
Pastaneye taktınız yahu.
Müsait bir yerdi oturduk işte.
Bir sürü de insan vardı. Sanki yapayalnız mıydık!
Tamam, eşime yalan söylemem YANLIŞ! Hatalıyım.
Ama şu konuda hatalı değilim. "Evli bir kadın, başka bir erkekle oturup konuşamaz" denemez. Bu konuda haksızsınız.
Ha, yapayalnız, başbaşa olurlarsa belki, ama öyle değildi ki, kalabalık bir ortamda konuştuk. Elele gözgöze de değil yani.
Normal iki medeni insan gibi konuştuk.
Hahahhah =D dur bakalım çıkar kokusufakelosof diyorum ben buna
ozelden yaziyo bi de bana descartes kilikliHahahhah =D dur bakalım çıkar kokusu
Bu konuyu bir pastanede tartismaliyizdemekki neymiş. kız arkadaşlarına dikkat edecekmisin. her arkadaşını kocanla tanıştırmayacakmışsın. yoksa sonuç bu
Ne yazdıozelden yaziyo bi de bana descartes kilikli
fake olmadigini acikliyiiiiNe yazdı
Ne demek ne farkeder ya....o adamin hayat arkadasi esi yahu..nasil bi kisiliksiniz....sizin yolunuz belli allah islah etsin..sizin gibi hemcinsleri uzak tutsun hayatimizdan..Sormadım bile. Ne farkeder?
birde konu sahibinin arkadaşı.. darbe feci yqniNe demek ne farkeder ya....o adamin hayat arkadasi esi yahu..nasil bi kisiliksiniz....sizin yolunuz belli allah islah etsin..sizin gibi hemcinsleri uzak tutsun hayatimizdan..
Sana neden açıklamışki birtek =D Konu sahibi buraya yazsana sen yoksa lavantayıdamı muhallebiciye çağırcan bizden gizlifake olmadigini acikliyiiiiay cok kotuyum, ahlak felsefesine yonelmeliyim..
onda daha fazla bir felsefik bakış açısı gördü sanırımSana neden açıklamışki birtek =D Konu sahibi buraya yazsana sen yoksa lavantayıdamı muhallebiciye çağırcan bizden gizli
bende o isigi gordu, kiskanclik yapmaSana neden açıklamışki birtek =D Konu sahibi buraya yazsana sen yoksa lavantayıdamı muhallebiciye çağırcan bizden gizli