Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Hiç hoş değil aklını başına al esin bi kadınla gorusse ne hissedersin

Dün ev hanımı ve lise mezunuydun bugün mühendis olmuşsun ve yüksek lisans yapmışsın profilinde..Ayrıca konuya bakıyorsun ve cevapta vermiyorsun..Artık bu konunun gerçekliğine inanmıyorum umarım yöneticiler çıkartır bunu ortaya..

Ayrıca arkadaşlar; kimse kavga edip birbirine düşmesin bu konu için pirim vermeyin bu kişiye takıpta bir cevap bile yazmıyor zaten boşu boşu yazılan 50 sayfa çok bile...

Son düzenleme:
Konu sahibinin eşi mahmekeye gitse anlatsa bu anlatıkları resmen boşanma nedenidir ya... Adam gene iyi oturmuş bir de müzakere yapmış.Uzlaşma sağlayamamışlar gerçi..

Ne medeniyetmiş arkadaş çoğumuz yanlış biliyormuşuz, yanlış anlamışız medeniyeti bize yanlış öğretmişler. Akşamdan beridir bir medeniyettir gidiyor. Tamam sizsiniz medeni. Size de sizin gibi medeni sizden gizli, orada burada hanım arkadaşları ile felsefe konuşan size yalan söyleyen eşler nasip etsin Allah.
- Nerdesin aşkım?
- Ahmet, Mehmet, vs. ile birlikteyim aşkım.

Ama sonra öğreniyorsunuz ki, hanım arkadaşı ile tatlı yiyerek, felsefe konuşmuş.Olsun aşkım biz medeniyiz, bana istediğin kadar yalan söyleyebilirsin dersiniz...
Nedir bu " medeniyet" kelimesinden çektiğimiz. Kimisi elbise dolabı ile sınırlandırır, karşındaki kişinin giyimine kuşamına açık ya da kapalı olmasına göre karar verir. Kimisi kadın-erkek ilişkisinde arar... Siz çok medenisiniz, saygıyı bile öğrenememiş bazılarınız burada sizin gibi düşünmeyen insanlarla dalga geçiyorsunuz. Tam gaz ileri bravo size

hıza bak maşallah. Valla cevapta yazmadığına göre niyeti ortalığı kızıştırmak başka birşey değil millet yazsın ben okuyup eğleneyim diyor herhalde. Enteresan olan da zaten adamın eşinin bunun farkında olmaması, o kadar konulmaya görüşmeye aralarında birşey yaşanmadığını söylemesi ki bu mantık dışı olur ilgi duyduğu belli ve eşinin de öğrendikten sonra fazla tepki vermemesi hepsi mantık dışı. Sanırım ilgisi var kız arkadaşının eşine bu şekilde senaryolar üretiyor. Ya evde canı sıkılıyor gönlünün istediği mesleği yazıyor filan.

evde hızlandırılmış egitim var ya ondan okudu herhalde bir kaç günde eğitildi öğretildi....

Eşim iş harici hiç bir erkekle konuşturmuyor, bir insanın sosyal arkadaşı olamaz mı yazınca bir iki arkadaş profilinde ev hanımı olduğun yazıyor ne işi falan demişti. Sonra çevirmiş profilini ortaya çıkınca... Bir yazı yazdı ortaya kenara çekildi burada insanlar birbirini yiyor, oda okuyup eğleniyordur belkide..

Kesinlikle haklısın zaten yeterince absürt bir konuydu birde konu sahibinin bu tutumu beni iyice işkillendirdi kusura bakmasın yani..

Yalan birşekilde patlak verir biryerden canım bukadar insanı oyalıyorsa eğlence için ne kadar kurgu yapsada çıkar ortaya böyle...

Sen hala yanlış bir şey yapmadığını düşünüyorsan durum vahim.Kusura bakma da,bi adamla pastanelerde ya da internet ortamında felsefe siyaset bilmem ne konuşunca ne oluyor.Doktora tezi mi hazırlıyorsun.Siyasete mi atılacaksın.Senin eşin pastanede başka bir evli kadınla aynı sebepten konuşsaydı nasıl karşılayacaktın.Veya görüştüğün adam,senşn kadar masum bakabiliyor mu acaba içinden olaya.

Herşeyi geçtim.Eşinin sevmediği görüşmek istemediği aileden olan insanla eşinin kızacağını bile göze alarak gizli görüşüyor eşine yalan konuşuyorsun.Sen daha evlilik bilincini kavrayamışsın.

Onunla buluştuğun içinde eşin artık nedesende inanmaz bence aranızda bişy olduğunu varsayar

konuşmaya devam edeceksen eşin bilmeli mesajlarını , maillerini istediği zaman göstermelisin birebir görüşmelerden kaçınmalısın. ben erkek arkadaşımın yada ileride eşimin facebookundaki kadınları silmesini isteyemem onunda böyle bir istekte bulunmasını istemem. benim kardeşim gibi gördüğüm arkadaşımla erkek arkadaşımı tanıştırdım görüşmek istediği zaman hepbirlikte aynı ortamda görüşüyoruz. ben böyle davranıyorum çünkü bende böyle bir durumda onunda bana karşı böyle davranmasını istiyorum. tabi sevgililik ve evlilik bir olmaz ama ilerde erkek arkadaşımla evlenirsem sevgililikte o arkadaşımla görüştüğüm sıklıkta görüşmem ama görüşmeyide kesmem.

aynı şeyi eşin yapsa ne olurdu? bu soruya verdiği cevap sorunun cevabı

Evet aldatmis oluyorsun sayet aldatigini dusunmuyor olsaydin esinden gizli bulusup konusmazdin..hem iki evli cift gizli gizli bulusup neyin felsefesini yapiyordunuz felsefe kafe koselerinde gizli gizli yapilan bir dal degildir önce onu ögrenseydiniz keşke..

Ben de aynen sizin gibi "gizli" kısmını bir kenara bırakıyorum:

Yazı dilinizden, vurgu şıklığınızdan "fazla rahat olmak"ın ne anlama geldiğini bildiğiniz açık
Evli bir kadınla evli bir erkeğin arkadaş olması, telefonlaşması,mesajlaşması, birebir görüşmesi, tabi ki duygusal olmamak şartıyla, olabilir ki özellikle iş ortamlarında fazlaca görülen birşeydir.
Yalnız, sizin bana karşı savunduğunuz ve "en hafif tabirle sizi ilgilendirmez" diyerek kıyasladığınız elma
benim belirttiğim armuta göre eksiktir
"sürekli" kelimesi olaylara fazlasıyla anlam katan bir kelimedir, tabi bu kelimenin de anlamını bildiğinizi varsayıyorum.
Evli bir kadınla evli bir erkeğin sürekli telefonlaşması,mesajlaşması, mailleşmesi, birebir görüşmesinin duygusallıktan tamamen uzak olması çok büyük bir istisnadır. Dilerseniz bu konuda yapılan araştırmaları açıp okuyabilirsiniz, bu tip ilişkilerde taraflardan en azından 1 tanesi diğer tarafa duygusal birşeyler hissetmektedir.
Şu kısma da :
Belli insanların derdi bu konudan da belli olduğu gibi gizliliğe değil de kadın erkek arkadaşlığına sallamak. Özellikle de evli kadın evli erkek arkadaşlığına. Çünkü evlenmeden ahlaksız,felaket insanlarız ama evlenince üstümüze bir kutsallık iniyor. bu konudaki tüm mesajlarımı okumamış olduğunuzu varsayarak cevap vermiyorum, siz önce yazılan şeyleri okuyup anlamayı öğrenin.

Not: Yazınızdaki inceden inceye giydirmeler, hakaretler gözümden kaçtı zannetmeyin. Aynı şekilde verilecek bir cevabı hakettiğinizi düşünmekle birlikte hem zaten fake ya da oldukça değiştirilmiş bir konuya daha fazla prim vermemek hem de bazı tecrübelerin (evlilik gibi) insan görüşünü çok değiştirdiğini ve yaşanmadan anlaşılamayacağını bildiğim için daha normal bir dille yazmayı tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…