- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
Merhaba,
Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.
Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.
Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?
Dün ev hanımı ve lise mezunuydun bugün mühendis olmuşsun ve yüksek lisans yapmışsın profilinde..Ayrıca konuya bakıyorsun ve cevapta vermiyorsun..Artık bu konunun gerçekliğine inanmıyorum umarım yöneticiler çıkartır bunu ortaya..
Dün ev hanımı ve lise mezunuydun bugün mühendis olmuşsun ve yüksek lisans yapmışsın profilinde..Ayrıca konuya bakıyorsun ve cevapta vermiyorsun..Artık bu konunun gerçekliğine inanmıyorum umarım yöneticiler çıkartır bunu ortaya..
Ayrıca arkadaşlar; kimse kavga edip birbirine düşmesin bu konu için pirim vermeyin bu kişiye takıpta bir cevap bile yazmıyor zaten boşu boşu yazılan 50 sayfa çok bile...
express eğitim
Kesinlikle haklısın zaten yeterince absürt bir konuydu birde konu sahibinin bu tutumu beni iyice işkillendirdi kusura bakmasın yani..hıza bak maşallah. Valla cevapta yazmadığına göre niyeti ortalığı kızıştırmak başka birşey değil millet yazsın ben okuyup eğleneyim diyor herhalde. Enteresan olan da zaten adamın eşinin bunun farkında olmaması, o kadar konulmaya görüşmeye aralarında birşey yaşanmadığını söylemesi ki bu mantık dışı olur ilgi duyduğu belli ve eşinin de öğrendikten sonra fazla tepki vermemesi hepsi mantık dışı. Sanırım ilgisi var kız arkadaşının eşine bu şekilde senaryolar üretiyor. Ya evde canı sıkılıyor gönlünün istediği mesleği yazıyor filan.
Fake konu eğitimi alıyor bence kendisievde hızlandırılmış egitim var ya ondan okudu herhalde bir kaç günde eğitildi öğretildi....
Yalan birşekilde patlak verir biryerden canım bukadar insanı oyalıyorsa eğlence için ne kadar kurgu yapsada çıkar ortaya böyle...Eşim iş harici hiç bir erkekle konuşturmuyor, bir insanın sosyal arkadaşı olamaz mı yazınca bir iki arkadaş profilinde ev hanımı olduğun yazıyor ne işi falan demişti. Sonra çevirmiş profilini ortaya çıkınca... Bir yazı yazdı ortaya kenara çekildi burada insanlar birbirini yiyor, oda okuyup eğleniyordur belkide..
Fake konu eğitimi alıyor bence kendisi
Sen hala yanlış bir şey yapmadığını düşünüyorsan durum vahim.Kusura bakma da,bi adamla pastanelerde ya da internet ortamında felsefe siyaset bilmem ne konuşunca ne oluyor.Doktora tezi mi hazırlıyorsun.Siyasete mi atılacaksın.Senin eşin pastanede başka bir evli kadınla aynı sebepten konuşsaydı nasıl karşılayacaktın.Veya görüştüğün adam,senşn kadar masum bakabiliyor mu acaba içinden olaya.Merhaba,
Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.
Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.
Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Doktora yapcak artıkkaç sayfa ii fakelemiş
akıllı ama arada eğitimini de sürdürmüş...byarın lisans falan yapar sanırsam
Merhaba,
Elmalarla armutları karıştırmayalım.
Habersiz, gizli gizli, herhangi biriyle görüşmek yanlış, etik değil.
Evli bir erkekle evli bir kadının (açık açık, gizli olmadan) arkadaş olması, telefonlaşması, mesajlaşması, birebir görüşmesi ise en hafif tabirle sizi ilgilendirmez.
Böyle de bir sürü insan var. Arkadaşlık belli bir kesime göre cinsiyet ayrımı içerir, bana göre içermiyor mesela. Fazla rahat olmak da ne demekse artık.
Belli insanların derdi bu konudan da belli olduğu gibi gizliliğe değil de kadın erkek arkadaşlığına sallamak. Özellikle de evli kadın evli erkek arkadaşlığına. Çünkü evlenmeden ahlaksız,felaket insanlarız ama evlenince üstümüze bir kutsallık iniyor.