Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynen sizin gibi "gizli" kısmını bir kenara bırakıyorum:
Yazı dilinizden, vurgu şıklığınızdan "fazla rahat olmak"ın ne anlama geldiğini bildiğiniz açık
Evli bir kadınla evli bir erkeğin arkadaş olması, telefonlaşması,mesajlaşması, birebir görüşmesi, tabi ki duygusal olmamak şartıyla, olabilir ki özellikle iş ortamlarında fazlaca görülen birşeydir.
Yalnız, sizin bana karşı savunduğunuz ve "en hafif tabirle sizi ilgilendirmez" diyerek kıyasladığınız elma
benim belirttiğim armuta göre eksiktir
"sürekli" kelimesi olaylara fazlasıyla anlam katan bir kelimedir, tabi bu kelimenin de anlamını bildiğinizi varsayıyorum.
Evli bir kadınla evli bir erkeğin sürekli telefonlaşması,mesajlaşması, mailleşmesi, birebir görüşmesinin duygusallıktan tamamen uzak olması çok büyük bir istisnadır. Dilerseniz bu konuda yapılan araştırmaları açıp okuyabilirsiniz, bu tip ilişkilerde taraflardan en azından 1 tanesi diğer tarafa duygusal birşeyler hissetmektedir.
Şu kısma da : Belli insanların derdi bu konudan da belli olduğu gibi gizliliğe değil de kadın erkek arkadaşlığına sallamak. Özellikle de evli kadın evli erkek arkadaşlığına. Çünkü evlenmeden ahlaksız,felaket insanlarız ama evlenince üstümüze bir kutsallık iniyor. bu konudaki tüm mesajlarımı okumamış olduğunuzu varsayarak cevap vermiyorum, siz önce yazılan şeyleri okuyup anlamayı öğrenin.
Not: Yazınızdaki inceden inceye giydirmeler, hakaretler gözümden kaçtı zannetmeyin. Aynı şekilde verilecek bir cevabı hakettiğinizi düşünmekle birlikte hem zaten fake ya da oldukça değiştirilmiş bir konuya daha fazla prim vermemek hem de bazı tecrübelerin (evlilik gibi) insan görüşünü çok değiştirdiğini ve yaşanmadan anlaşılamayacağını bildiğim için daha normal bir dille yazmayı tercih ettim.
Fake miymis kim dedii nasil ogrenmislerrrBu da mı fakemiş,neden her yazdığım konu fake çıkıyor?
Ciddi anlamda enteresan bir mesaj yazmışsınız.
İlk olarak benim gibi gizli görüşme kısmını bir kenara bırakmış olamazsınız, çünkü ben o kısmın altını çizdim özellikle.
Yakın arkadaşlar sürekli görüşüp, haberleşirler. Bu cümledeki arkadaşların cinsiyetinin ya da medeni halinin bu durumu değiştirmesi mümkün değil. Birbirlerine bir şey hissetmeleri ihtimali de çok hoşmuş.
Bu durumda mesela siz çocukluk arkadaşı iki insanın evlendiklerinde birbirleriyle sürekli görüşürlerse birbirlerine bir şeyler hissedeceklerini (yüksek ihtimalle) varsayıyorsunuz.
Akademik araştırmalar tam tersine evli insanların sosyal çevreleri karşı cins açısından daraldığında aldatmaya daha meyilli olduklarını gösteriyor.
Ama ben burada herkesin yakın karşı cins arkadaşı olmalıdır diye konuşmayacağım. Çünkü gerçek anlamda beni ilgilendirmez. Sizi de ilgilendirmez.
Asıl problemin apaçık bir şekilde gizli görüşülmesi olduğu bir konuda evliliğe ve karşı cinsle arkadaşlığa vurgu yapılması tamamen niyeti gösteriyor zaten. Yani yazdığım cümlede herhangi bir alttan giydirme yok, apaçık itham ediyorum. Kendinizi o gruba dahil edebilmeniz için ise niyetinizin tamamen yazdığım şey olması gerekir.
Hakaret olarak algılama ihtimaliniz olan tek şey de anladığım kadarıyla insan yargıladığınızı ve evli insanlarla bekar insanları ayırdığınızı iddia etmem. Bu zaten hakaret değildir ama madem kötü bir şey olduğunu düşünüyorsunuz, o halde neden yapıyorsunuz?
Not: Evet ''fazla rahat olma''nın ne anlama geldiğini biliyorum. Dar olduğunu iddia eden insanlar tarafından hakaret amaçlı kullanılıyor.
Fake miymis kim dedii nasil ogrenmislerrr
Ay yine mi kandirildik biz okulu dort senede bitirmeye calisiyoruz bu kadin bi gunde yuksek lisans yapmis tebrik ettim bence tip dunyasinin boyle birine cok ihtiyaci var. Neyse bu konuda vakit kaybetmeye gerek yok gel bu tarz benim izleyek pampakesin birşey yok da
47. sayfada yazılanlar yüzünden öyle düşünüyoruz
Neden fake diye soracak olursanız C.tesi üye olup bir konuya yorum yapmış http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-rahat-iletisimi.756055/page-9#post-39176624 ahanda buna, orada kızcağıza akıl vermiş ama kendisi aynısını yapıyor + eylül ayındaki konuya yorum yapmış... Sanki uyduracak bir konu aramış da bundan malzeme alarak konu açmış gibi. Ayrıca konuşmaları hep ben böyle düşünüyorum olmamalı bence tarzında tartışmaya açık halde.
Ergenlerin açtığı fake konular yüzünden iyice fesat da olmuş olabilirim
Değerli arkadaşlar,
Konu fake değil.
Okuyorum ve fikirlerinizden, görüşlerinizden faydalanıyorum.
Ev hanımı değilim. Bilgisayar mühendisiyim. Yüksek lisans yaptım.
Yorumlarınız benim için çok kıymetli.
Hepinize çok teşekkür ederim.