Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

valla benim başıma geldi mesela. eski oturduğum semte eski patronumu ziyarete gittim. orada eski iş arkadaşımla (erkek) bir yerde çay içtim sonra o beni orada oturan akrabama bıraktı hatta çocuğumada hediye aldı.

kız bunda ne var bide yazmışsın benim oldu die
bende okumaya başlayınca dedim ahah kesin bişiler oldu

kız bunda ne var bide yazmışsın benim oldu die
bende okumaya başlayınca dedim ahah kesin bişiler oldu

ne bileyim pastanede bir akrabam görse aha böyle olurdu. hiç anlayışla karşılamazlar ve evimmm kocasını aldatıyor derlerdi kesin ama benim eşim biliyor görüştüğümüzü

yok cnm hayatta yapacağım en son şey olurdu eşimi aldatmak kara sevda benimkisi

Ben kendimi gayet "medeni", açık görüşlü bir insan olarak tanımlarım. Bu konu ne kadar gerçek bilemem konu sahibine " sen o adama aşıksın, kesin ilişkin var" gibi yapıştırmalar yapmadım, yapmam. Sorun arkadaşının kocası ile arkadaşından ve eşinden gizli buluşuyor olması. Bir kadının erkek arkadaşı olabilir ama neden gizli saklı? Ben hiç bir zaman, hiç bir şekilde arkadaşımın eşi veya sevgilisi ile gizli saklı görüşmedim. Telefon numarası bile yok. Ne medeniyeti ya? Kocana falancının kahvaltısına gidiyorum diyerek arkadaşının eşi ile görüşmek mi medeniyet, sizde medeniyetin tanımı yalan söylemek mi? Ayrıca konu sahibinin eşi ne kadar haklıymış, görüşmesini istememekle adam eşine karşı bile dürüst değil, kime karşı güvenilir olsun oda kim bilir ne hikayeler uyduruyor buluşurken.

Eşin biliyorsa hısım akraba .. yemek düşer ama tam tersi olsa eşin işte hayırdır a başlar

yanlış bişi yapmadığına eminim fakat eşinden habersiz başka bir erkekle görüşmen hiç hoş karşılanacak bir durum değil bence. sen eşinin yerine kendini koy sen ne düşünürdün? art niyet olmasa bile bunu karşındakine anlatamazsın hemde eşinin hoşlanmadığı biriyle gizli görüşmen uygun değil bence.

eşindenhabersiz yapman tabikide hata üstelik istemediği biyimiş sanırım.sen yalan söylerek aldatmış olmıuşsun tam tersini düşün emin seninde hoşuna gitmezdi.

Eşin biliyorsa hısım akraba .. yemek düşer ama tam tersi olsa eşin işte hayırdır a başlar

öyle deme o günden sonra teline bile çok bakmak istemiyorum . değil dışarda görüşmek .
orada oturan akrabalarım var ya görselerdi diye kendimi sorguladım sonrasında. sinek mundar değil mide bulandırır derler Allah korusun

Medeniyet, özgürlük filan geçin bunları ya. İnsanın kız arkadaşıyla eşi yanında olmadan görüşmesi, bir yere gitmesi medeniyettir, kişisel özgürlüktür o insanla eşi yanındayken de görüşebilirsin, o muhabbetleri yapabilirsin eğer arada birşey yoksa. Amaaa bir insan eşine yalan söyleyip o insanla görüşüyorsa, mailleri mesajları saklama gereği duyuyorsa, hatta adamın karısı onun arkadaşı olduğu halde arkadaşıyla uzun zaman görüşmeyip sadece bu adamla görüşüyorsa bunun masum bir arkadaşlık olduğundan kimse bahsetmesin adamında pekala hoşuna gitmiş bir durum empati yapın yahu acaba konu sahibinin eşi böyle birinin karısıyla gizli göüşse konu sahibine yalan söylese ne düşünürdü?

Eşinin bilgisi dahilinde görüşmüş olsaydın hiçbir sakınca olmazdı.
Hem eşinden gizli saklı buluşuyor ve kız arkadaşımla buluştum diyosun ve bu kişi de eşinin sevmediği biri.
Doğru bir davranış değil.

Olur mu hiç, iç dünyasını bilemeyiz kadının.. En iyisi evlilik müessesini kaldıralım, onun içi bunun dışı, şunun sıkıntısı diye diye iyice törpülendi evlilik denen kavram Boşuna söz veriliyor karşılıklı. Tuttuğunu götürsün millet en azından içi, dışı neyse onu yaşar başkalarını kandırmazlar.

Haklısın orası da öyle dedikoducu bi milletiz zaten

Madem bu kadar felsefe ve siyaset merakınız var açık oturumlara çıkın orda tartışın.elin adamıyla gizli saklı pastanede buluşuyorsunuz.kocanız sizi öyle bi durumda görse napcaktınız peki

ben bu konuda cok tutucuyumdur
normalde cok acık ve konuskanımdır ama erkeklerle arkadaslık etmem . onunla paylasacagım herseyı kız arkadaslarmla veya bu forumda paylasırım
aynı seyı esım yapmıs olsa onu bosarım
evet medeni değilim

şayet yanlış bişi yapmadığını düşünüyosan neden eşinden gizli yapıyosun? yok gizliyosan demekki biyerde bi yanlışlık var..

Hatta grup olarak gorustugumuz arkadasların numarasını telefonuma kaydetmem ve sosyal aglardan takıp bıle etmem onların takıbınıde kabul etmem

Aldatmışsın demeyelim ama hiç hoş bir şey yapmamışsın. Gizli görüşmenin ne gereği var??
Neden kendine hakim olamayıp kocanın kızacağını bile bile görüşüyorsun adamla??
Demek ki yakalanmasan görüşmeye devam edeceksin ve o işin sonu farklı olurdu, yakınlaşırdınız bence.
Kocan sana aynısını yapsa kıyameti koparmaz mısın?
Ben kıyameti bırak kafasını kopartırım eşimin!
Benden gizli bir kadınla görüşecek, dinmiş siyasetmiş sohbet edecek. Yok öyle bir dünya!

eşinin görüşmediğini istemediği biriyle görüşmemeliydin !!
hele erkek ? bence yanlış senin istemediğin bir aile olsa ordan bır kadınla görüşse yazışsa buluşsa ne hissederdin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…