- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.678
O da doğru. Bilgim dahilinde olsa bile mesajlaşmak, sürekli araşmak, yetmedi bir de mailleşmek neymiş. Sonra muhallebicilerde aynı keşküle kaşık daldırmak felan.. Yolarım kocamı da arkadaşımı da. O kaddarhala buradaki insanların tepki verdiği şeyin "kadınla erkeğin sosyal bir paylaşımda bulunmaları" olmadığını anlamıyorsunuz
hangi kadın veya erkek, kocasının veya karısının, başka bir evli kadın veya adamla sürekli telefonlaşıp, mesajlaşıp, mailleşip birebir görüşmesine izin verir ki bilgi dahilinde olsun???
böyle birşeye izin verebilmek için "fazla rahat" olmak lazım bence.
görüştüğü bey kız arkadaşının eşi. ve kız arkadaşının haberi yok.görüştüğünüz bey de evli zannedersem onun eşinin haberi var mı acaba ayrıca aynı şeyi eşiniz size yapsa empati kurun bakalım nasıl hissedersiniz kitap falan bunlar bahane çok saçma ayrıca da ben olsam kavga bile ederdim seninle ne demek benim haberim olmadan başka bir beyle üstelikte randevulaşıp buluşmak ve konuşmak hadi rastgelirsin de pastane için bu bile fazla en fazla ayaküstü bir iki laf edersin yani çok kızdım size hemcinsiniz olarak eşiniz çok haklı
görüştüğü bey kız arkadaşının eşi. ve kız arkadaşının haberi yok.
yaptiginizda yanlis olan birsey yok
esinizden sakli yapmaniz yanlis sadece
önce maille başlamış telefonla devam etmiş pastaneye gitmişsin kusura bakma ama bundan sonrada yatakta devam edersin gülüm. kimse bana aksini anlatmasın.
hala buradaki insanların tepki verdiği şeyin "kadınla erkeğin sosyal bir paylaşımda bulunmaları" olmadığını anlamıyorsunuz
hangi kadın veya erkek, kocasının veya karısının, başka bir evli kadın veya adamla sürekli telefonlaşıp, mesajlaşıp, mailleşip birebir görüşmesine izin verir ki bilgi dahilinde olsun???
böyle birşeye izin verebilmek için "fazla rahat" olmak lazım bence.