Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

O da doğru. Bilgim dahilinde olsa bile mesajlaşmak, sürekli araşmak, yetmedi bir de mailleşmek neymiş. Sonra muhallebicilerde aynı keşküle kaşık daldırmak felan.. Yolarım kocamı da arkadaşımı da. O kaddar

aldatmanın tanımı nedir sizce
bence aldatmak illa yatmak degildir
karşındakine yalan söylemek salak yerine koymak arkasından iş çevirmek aldatmaktır bence
bence aldatmışsınız
kocanız haklı

Konu sahibi herkesi birbirine düşürüp kayboldu...biz hala tartışıyoruz

konu sahibi inşallah eşinde senin bi arkadaşınla gizli buluşuruz mailleşir mesajlaşır falan.. ama sadece hayattan , felsefe falan konuşurlar :) sende aldatılma mı değil mi anlarsın o zaman .. hiç güleceğim yoktu hey Allahım ya..

görüştüğünüz bey de evli zannedersem onun eşinin haberi var mı acaba ayrıca aynı şeyi eşiniz size yapsa empati kurun bakalım nasıl hissedersiniz kitap falan bunlar bahane çok saçma ayrıca da ben olsam kavga bile ederdim seninle ne demek benim haberim olmadan başka bir beyle üstelikte randevulaşıp buluşmak ve konuşmak hadi rastgelirsin de pastane için bu bile fazla en fazla ayaküstü bir iki laf edersin yani çok kızdım size hemcinsiniz olarak eşiniz çok haklı

görüştüğü bey kız arkadaşının eşi. ve kız arkadaşının haberi yok.

Siz iyi niyetli olsanız bile davranışlarınız etik değil bu konuşma ve buluşmaların felsefik konuları tartışmak amacıyla yapıldığını eşlerinize etrafa nasıl açıklayabilirsiniz sizi pastanede görenler inanır mı bu duruma umarım her şey yoluna girer yuvalarınız huzurlu olur selam ve dua ile

önce maille başlamış telefonla devam etmiş pastaneye gitmişsin kusura bakma ama bundan sonrada yatakta devam edersin gülüm. kimse bana aksini anlatmasın.

Ben zaten böyle gizli saklı konuşup görülme ihtimali yüksek olan yerlerde buluşacaklarına inanmıyorum

Bunun aynısını erkek yapsa... Yalanı eşi yakalasa ve buraya konuyu açsa!
Yapılacak yorumlar size yapılan yorumların tam tersi olurdu.
Lütfen kendinizi haklı çıkartmak için sohbetlerinizin neler üzerine olduğunu vurgulamayın.

Elmalarla armutları karıştırmayalım.

Habersiz, gizli gizli, herhangi biriyle görüşmek yanlış, etik değil.

Evli bir erkekle evli bir kadının (açık açık, gizli olmadan) arkadaş olması, telefonlaşması, mesajlaşması, birebir görüşmesi ise en hafif tabirle sizi ilgilendirmez.

Böyle de bir sürü insan var. Arkadaşlık belli bir kesime göre cinsiyet ayrımı içerir, bana göre içermiyor mesela. Fazla rahat olmak da ne demekse artık.

Belli insanların derdi bu konudan da belli olduğu gibi gizliliğe değil de kadın erkek arkadaşlığına sallamak. Özellikle de evli kadın evli erkek arkadaşlığına. Çünkü evlenmeden ahlaksız,felaket insanlarız ama evlenince üstümüze bir kutsallık iniyor.

Konu fake demiştim fake değil miymiş, 4 saatte 20 sayfa ilerlemişsiniz okumayı bilmiyorum biri anlatsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…