Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Herkes ahlak zabıtası olmuş
Ta, acaba bu kadının iç dünyasını bilmediğimi halde biraz fazla abartmıyormuyuz,
Tamam bişiler olmuş, bunun ağır yorum yazanlardan birinin de başına gelmeyeceğini kim garanti edebiliyor.
Söylesin de toto görelim

valla benim başıma geldi mesela. eski oturduğum semte eski patronumu ziyarete gittim. orada eski iş arkadaşımla (erkek) bir yerde çay içtim sonra o beni orada oturan akrabama bıraktı hatta çocuğumada hediye aldı.

valla benim başıma geldi mesela. eski oturduğum semte eski patronumu ziyarete gittim. orada eski iş arkadaşımla (erkek) bir yerde çay içtim sonra o beni orada oturan akrabama bıraktı hatta çocuğumada hediye aldı.
kız bunda ne var :KK70: bide yazmışsın benim oldu die :KK70:
bende okumaya başlayınca dedim ahah kesin bişiler oldu :KK70:

kız bunda ne var :KK70: bide yazmışsın benim oldu die :KK70:
bende okumaya başlayınca dedim ahah kesin bişiler oldu :KK70:

ne bileyim pastanede bir akrabam görse:KK57: aha böyle olurdu. hiç anlayışla karşılamazlar ve evimmm kocasını aldatıyor derlerdi kesin ama benim eşim biliyor görüştüğümüzü

yok cnm hayatta yapacağım en son şey olurdu eşimi aldatmak kara sevda benimkisi:KK66:

Ben kendimi gayet "medeni", açık görüşlü bir insan olarak tanımlarım. Bu konu ne kadar gerçek bilemem konu sahibine " sen o adama aşıksın, kesin ilişkin var" gibi yapıştırmalar yapmadım, yapmam. Sorun arkadaşının kocası ile arkadaşından ve eşinden gizli buluşuyor olması. Bir kadının erkek arkadaşı olabilir ama neden gizli saklı? Ben hiç bir zaman, hiç bir şekilde arkadaşımın eşi veya sevgilisi ile gizli saklı görüşmedim. Telefon numarası bile yok. Ne medeniyeti ya? Kocana falancının kahvaltısına gidiyorum diyerek arkadaşının eşi ile görüşmek mi medeniyet, sizde medeniyetin tanımı yalan söylemek mi? Ayrıca konu sahibinin eşi ne kadar haklıymış, görüşmesini istememekle adam eşine karşı bile dürüst değil, kime karşı güvenilir olsun oda kim bilir ne hikayeler uyduruyor buluşurken.

ne bileyim pastanede bir akrabam görse:KK57: aha böyle olurdu. hiç anlayışla karşılamazlar ve evimmm kocasını aldatıyor derlerdi kesin ama benim eşim biliyor görüştüğümüzü

yok cnm hayatta yapacağım en son şey olurdu eşimi aldatmak kara sevda benimkisi:KK66:

Eşin biliyorsa hısım akraba .. yemek düşer ama tam tersi olsa eşin işte hayırdır a başlar

yanlış bişi yapmadığına eminim fakat eşinden habersiz başka bir erkekle görüşmen hiç hoş karşılanacak bir durum değil bence. sen eşinin yerine kendini koy sen ne düşünürdün? art niyet olmasa bile bunu karşındakine anlatamazsın hemde eşinin hoşlanmadığı biriyle gizli görüşmen uygun değil bence.

eşindenhabersiz yapman tabikide hata üstelik istemediği biyimiş sanırım.sen yalan söylerek aldatmış olmıuşsun tam tersini düşün emin seninde hoşuna gitmezdi.

Eşin biliyorsa hısım akraba .. yemek düşer ama tam tersi olsa eşin işte hayırdır a başlar

öyle deme o günden sonra teline bile çok bakmak istemiyorum . değil dışarda görüşmek .
orada oturan akrabalarım var ya görselerdi diye kendimi sorguladım sonrasında. sinek mundar değil mide bulandırır derler Allah korusun

Medeniyet, özgürlük filan geçin bunları ya. İnsanın kız arkadaşıyla eşi yanında olmadan görüşmesi, bir yere gitmesi medeniyettir, kişisel özgürlüktür o insanla eşi yanındayken de görüşebilirsin, o muhabbetleri yapabilirsin eğer arada birşey yoksa. Amaaa bir insan eşine yalan söyleyip o insanla görüşüyorsa, mailleri mesajları saklama gereği duyuyorsa, hatta adamın karısı onun arkadaşı olduğu halde arkadaşıyla uzun zaman görüşmeyip sadece bu adamla görüşüyorsa bunun masum bir arkadaşlık olduğundan kimse bahsetmesin adamında pekala hoşuna gitmiş bir durum empati yapın yahu acaba konu sahibinin eşi böyle birinin karısıyla gizli göüşse konu sahibine yalan söylese ne düşünürdü?

Eşinin bilgisi dahilinde görüşmüş olsaydın hiçbir sakınca olmazdı.
Hem eşinden gizli saklı buluşuyor ve kız arkadaşımla buluştum diyosun ve bu kişi de eşinin sevmediği biri.
Doğru bir davranış değil.

Ben kendimi gayet "medeni", açık görüşlü bir insan olarak tanımlarım. Bu konu ne kadar gerçek bilemem konu sahibine " sen o adama aşıksın, kesin ilişkin var" gibi yapıştırmalar yapmadım, yapmam. Sorun arkadaşının kocası ile arkadaşından ve eşinden gizli buluşuyor olması. Bir kadının erkek arkadaşı olabilir ama neden gizli saklı? Ben hiç bir zaman, hiç bir şekilde arkadaşımın eşi veya sevgilisi ile gizli saklı görüşmedim. Telefon numarası bile yok. Ne medeniyeti ya? Kocana falancının kahvaltısına gidiyorum diyerek arkadaşının eşi ile görüşmek mi medeniyet, sizde medeniyetin tanımı yalan söylemek mi? Ayrıca konu sahibinin eşi ne kadar haklıymış, görüşmesini istememekle adam eşine karşı bile dürüst değil, kime karşı güvenilir olsun oda kim bilir ne hikayeler uyduruyor buluşurken.
Olur mu hiç, iç dünyasını bilemeyiz kadının.. En iyisi evlilik müessesini kaldıralım, onun içi bunun dışı, şunun sıkıntısı diye diye iyice törpülendi evlilik denen kavram :KK70: Boşuna söz veriliyor karşılıklı. Tuttuğunu götürsün millet en azından içi, dışı neyse onu yaşar başkalarını kandırmazlar.

öyle deme o günden sonra teline bile çok bakmak istemiyorum . değil dışarda görüşmek .
orada oturan akrabalarım var ya görselerdi diye kendimi sorguladım sonrasında. sinek mundar değil mide bulandırır derler Allah korusun

Haklısın orası da öyle dedikoducu bi milletiz zaten

Madem bu kadar felsefe ve siyaset merakınız var açık oturumlara çıkın orda tartışın.elin adamıyla gizli saklı pastanede buluşuyorsunuz.kocanız sizi öyle bi durumda görse napcaktınız peki

ben bu konuda cok tutucuyumdur
normalde cok acık ve konuskanımdır ama erkeklerle arkadaslık etmem . onunla paylasacagım herseyı kız arkadaslarmla veya bu forumda paylasırım
aynı seyı esım yapmıs olsa onu bosarım
evet medeni değilim

Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?
şayet yanlış bişi yapmadığını düşünüyosan neden eşinden gizli yapıyosun? yok gizliyosan demekki biyerde bi yanlışlık var..

Hatta grup olarak gorustugumuz arkadasların numarasını telefonuma kaydetmem ve sosyal aglardan takıp bıle etmem onların takıbınıde kabul etmem

Aldatmışsın demeyelim ama hiç hoş bir şey yapmamışsın. Gizli görüşmenin ne gereği var??
Neden kendine hakim olamayıp kocanın kızacağını bile bile görüşüyorsun adamla??
Demek ki yakalanmasan görüşmeye devam edeceksin ve o işin sonu farklı olurdu, yakınlaşırdınız bence.
Kocan sana aynısını yapsa kıyameti koparmaz mısın?
Ben kıyameti bırak kafasını kopartırım eşimin!
Benden gizli bir kadınla görüşecek, dinmiş siyasetmiş sohbet edecek. Yok öyle bir dünya!

Ama ben gizli görüşmek zorunda kaldım, çünkü eşim o aileyle (dolayısıyla o adamla da) görüşmemi istemiyordu. Ama ben o aileyle görüşmemi engelleme hakkına sahip olduğunu da düşümüyorum. Engelleyemez, engellememeli. O yüzden gizli görüşmek zorunda kaldım. Zaten yanlış bir şey de konuşmuyorduk, yanlış konularda çetleşmiyorduk.

eşinin görüşmediğini istemediği biriyle görüşmemeliydin !!
hele erkek ? bence yanlış senin istemediğin bir aile olsa ordan bır kadınla görüşse yazışsa buluşsa ne hissederdin ?

X