Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Çok haklı kocan üstelik emin ol o sana senin gözünden bakmıyor ve bunu zamanla anlayacaktın o adamın karısıyla senin eşinde bi felsefe konuşsun bakalım izin verecekmi

bu konu hala devam ediyor mu

böyle birsey kendimize yapilmasini istemedigimiz icin hepimiz ayni fikirdeyiz herhalde
bi konu sahibinin zihniyetini cözemedim.. kendini kandirmak mi desem ..empati kuramiyormu desem..

Çok yanlış bence . Başka arkadaşınız yok mu ? İnsan felsefi konuları niye gizli saklı bi erkekle konuşsun ki?

Eşini aldatmissin aldatmak illede ilişkiye girmek değildir gizli bulusmaniz yalan söylememiz de aldatma kiz arkadasiniz yokmu sizin niye evli adamla bu samimiyeti kuruyorsunuz bugün değilse bile o adam size hoslandigini soyleyecek .ne gerek var bunlara Eşiniz size artik güvenmez sürekli sorgular sizi bence esinizle yakinda bosanirsiniz.

Ciddi anlamda enteresan bir mesaj yazmışsınız.

İlk olarak benim gibi gizli görüşme kısmını bir kenara bırakmış olamazsınız, çünkü ben o kısmın altını çizdim özellikle.

Yakın arkadaşlar sürekli görüşüp, haberleşirler. Bu cümledeki arkadaşların cinsiyetinin ya da medeni halinin bu durumu değiştirmesi mümkün değil. Birbirlerine bir şey hissetmeleri ihtimali de çok hoşmuş.

Bu durumda mesela siz çocukluk arkadaşı iki insanın evlendiklerinde birbirleriyle sürekli görüşürlerse birbirlerine bir şeyler hissedeceklerini (yüksek ihtimalle) varsayıyorsunuz.

Akademik araştırmalar tam tersine evli insanların sosyal çevreleri karşı cins açısından daraldığında aldatmaya daha meyilli olduklarını gösteriyor.

Ama ben burada herkesin yakın karşı cins arkadaşı olmalıdır diye konuşmayacağım. Çünkü gerçek anlamda beni ilgilendirmez. Sizi de ilgilendirmez.

Asıl problemin apaçık bir şekilde gizli görüşülmesi olduğu bir konuda evliliğe ve karşı cinsle arkadaşlığa vurgu yapılması tamamen niyeti gösteriyor zaten. Yani yazdığım cümlede herhangi bir alttan giydirme yok, apaçık itham ediyorum. Kendinizi o gruba dahil edebilmeniz için ise niyetinizin tamamen yazdığım şey olması gerekir.

Hakaret olarak algılama ihtimaliniz olan tek şey de anladığım kadarıyla insan yargıladığınızı ve evli insanlarla bekar insanları ayırdığınızı iddia etmem. Bu zaten hakaret değildir ama madem kötü bir şey olduğunu düşünüyorsunuz, o halde neden yapıyorsunuz?

Not: Evet ''fazla rahat olma''nın ne anlama geldiğini biliyorum. Dar olduğunu iddia eden insanlar tarafından hakaret amaçlı kullanılıyor.

Okuduğunuzu okumakta başarılı olmadığınızı vurgulamıştım, bunu bir kez daha kanıtladınız tebrikler.
"gizli" kısmını bir kenara bırakıyorum derken, hani o konuda hemfikiriz (ama tabi zahmet edip benim bu konudaki mesajlarımı okumadığınız için hemfikir olduğumuzdan da bihaber olabilirsiniz), siz başka bir detay üzerine yazmışsınız, ben de aynı detay üzerine yazayım demek istemiştim çünkü siz o kısmın altını çizip, etik değil deyip, o konuyu orada noktaladınız.

"birbirlerine birşey hissetme ihtimalleri çok hoşmuş" demişsiniz, neye dayanarak böyle dalga geçmişsiniz merak ettim?
doktor olduğunuz için İngilizceniz olduğunu düşünüyorum
buyrun bir okuyun
http://www.scientificamerican.com/article/men-and-women-cant-be-just-friends/
bu sadece bir makale değil, Harvard Üniversitesinde doktora yapan ve Colorado Üniversitesinde Danışmanlık yapan bir psikoloğun araştırması.
veya bunu okuyun
https://www.psychologytoday.com/blog/the-attraction-doctor/201304/can-men-and-women-be-just-friends

"Bu durumda mesela siz çocukluk arkadaşı iki insanın evlendiklerinde birbirleriyle sürekli görüşürlerse birbirlerine bir şeyler hissedeceklerini (yüksek ihtimalle) varsayıyorsunuz." demişsiniz
burada lise veya üniversite gibi sürekli arkadaş ortamında olduğumuz dönemleri tartışmadığımızın farkındasınız zaten.
Evli olan insanlarda, çocukluk arkadaşlarıyla veya normal arkadaşlarla "sürekli görüşmek" isteği varsa, normal olanı eşli de görüşmek değil midir? Yani benim çocukluk arkadaşım varsa, evliyse ve sürekli görüşmek istiyorsam, eşimle de tanıştırırım, eşiyle de tanışırım, birlikte görüşürüz, gayet de keyifli olur. Neden illa yalnız görüşeceğim diye ısrar edeyim ki? Herhalde sürekli görüşmeden anladığınız şey 3-4 ayda bir içilen bir kahve değildir. Ayrıca, buradaki konunun ve dolayısıyla yaptığımız yorumların "çocukluk arkadaşlarıyla" ilgisi yok. Çocukluk arkadaşlıklarının çok farklı arkadaşlıklar olduğunun sanırım farkındasınızdır, haklı çıkabilmek için konuyu tamamen saptırmışsınız.

Kim "eşimizin çevresini daraltalım"ı savunmuş ki? Ben her zaman bunun tam aksini savunmuşumdur ki bunu şimdi uzun uzun yazamayacağım size, isterseniz açıp diğer tüm konulara yazdığım mesajlardan okursunuz.

Eğer bu forumda hiçbirşey, hiç kimseyi ilgilendirmez ise nasıl yorum yapacağız???

Hala ve ısrarla "Asıl problemin apaçık bir şekilde gizli görüşülmesi olduğu bir konuda evliliğe ve karşı cinsle arkadaşlığa vurgu yapılması tamamen niyeti gösteriyor zaten." yazıyorsunuz ya, buna sadece gülebiliyorum ve bir kez daha vurguluyorum, okuduğunuzu anlamakta çok başarılı değilsiniz.

İnsan yargılamayı tabi ki hakaret olarak algılamıyorum, "böyle yapıyorum, hatalı mıyım" diye forumda soran bir insana "biz seni yargılayamayız" mı diyelim? tabi ki görüşlerimizi yazacağız, ama konu sahibi lehine ama aleyhine.
Bekar insanlarla evli insanları farklı değerlendirmemin tek sebebi de bekar insanların yalnızca kendilerine, evli insanların ise kendileriyle birlikte eşlerine ve çocuklarına karşı da sorumlulukları olmasıdır. Size göre yanlışsa da, benim doğrum budur. Bunun kötü birşey olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada, bu size yazdığım son cevaptır. Ne yazarsanız yazın, bir kez daha cevap yazmayacağım. Çünkü konuları aynı çizgi üzerinde tartışabildiğinizi düşünmüyorum. Yazdığınız ilk mesajdaki "elma ile armutu karıştırmak" tabiri sizde fazlasıyla mevcut.

Not: "Fazla rahat olma"nın anlamını da yanlış biliyorsunuz. Fazla rahat olmak,olaylara herkes kadar üzülmeyen, olayları herkes kadar umursamayan, insanlara rahatsızlık vermek gibi bir kaygısı olmayan, herşeyden çok çabuk etkilenmeyen, empati kurmayı düşünmeyen, bulunduğu çevrede kimin ne düşüneceğini önemsemeden hareket eden, kime ne hissettirdiğini kafasına takmayan insan demektir. Akılları sürekli iğneli cümlelere ve sivri dile çalışan insanlar da haklı olarak bu kelimeyi hakaret olarak algılarlar. Oysa "fazla" değil "aşırı" rahat olduğu halde çevresi tarafından olduğu gibi kabullenilen ve sevilen çok insan vardır.

kesin birşey yok da
47. sayfada yazılanlar yüzünden öyle düşünüyoruz
Ay yine mi kandirildik biz okulu dort senede bitirmeye calisiyoruz bu kadin bi gunde yuksek lisans yapmis tebrik ettim bence tip dunyasinin boyle birine cok ihtiyaci var. Neyse bu konuda vakit kaybetmeye gerek yok gel bu tarz benim izleyek pampa

Valla aldatmayı nasıl tanınladığınıza bağlı bu. Kimine göre bir bakış aldatma iken kimileri mercimek fırın dior. Bence kocanıza yalan söyleyerek onu fazlaca kırmışsınız. eğer görüşmenizi istemediği biriyle görüşecekseniz ben bu kişiyle görüşmek istiorum beni engelleme hakkın yok diyip görüşebilioraanız ne ala buluşun konuşun, ama kaçak göçek iş yapıyorsanız yapmıcaksınız kusura bakmayın. Eğer açıkça buluşamayacağınız biriysr, saklamanız gerekiorsa orda bi bitlik var demek. Ya desiğim gibi açıkca söyleme cesaretine sahip olup konuşcanız yada oturcanız mabadınızın üstüne....

Ya ben kanıtlarla geldim size neden beni duymuyorsunuz , görmüyorsunuz

Değerli arkadaşlar,
Konu fake değil.
Okuyorum ve fikirlerinizden, görüşlerinizden faydalanıyorum.
Ev hanımı değilim. Bilgisayar mühendisiyim. Yüksek lisans yaptım.

Yorumlarınız benim için çok kıymetli.
Hepinize çok teşekkür ederim.

Eee ne fayda çıkardın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…