Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?
Bilinen şekilde aldatmmamış olsanda, kandırma yolu ile aldatmış oldun bu bir.
ikincisi, onunla görüşmenin masum olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Aradığın bişiler var aslında bence senin, ama içindekileri sende çok net kendine itiraf edemiosun bence. Yani bu işin sonu bir gün onunla veya başkası ile aldatmaya gidebilir gibi görünüyor :rolleyes:
iyi eğlenceler :KK53::KK45:

Eşin görüşmeyi bırakmanı istediği andan itibaren irtibatı kessen böyle olmayacak
Ne diye inat ettin ki..

YANLIŞLAR YUMAĞI nedır bu ya baska adam mı yok da arkadasının kocasıyla mesajlasıp pastanelerde buluşuyorsun ..Ayrıca kocana ve arkadasına söyleyemedıgınıze göre de yaptıgınızın ne oldugunun farkındasınızdır..Arkadasına da kocana da acıdım cok dızı ızlemeyın ıyıce zıvanadan cıkıyo mıllet böyle!!!

nasıl rahat deeğilmi. kız arkadaşının kocasıyla gizli görüşüyor. kız arkadaşıma sormadım ,ne farkeder ,çokta tın tarzı cevap yazıyor.
inşallah o kız arkadaşı bunu öğrenirde saçını başını yolar

rahat ki ne rahat
pes:KK20:

Benım daha bekar iklen cok şamımı oldugum bı abım vardı. Ben nısanlandıktan sonra o abı ile goeusmeyı kestım arkadasımın sevgılısı idi arkadasım ben o abi falan mahallede gorsurdk evlendım ettım kımse ıle meraba bıle etmem aynısını benım arkadasım kocama yapsa senın yaptığını o zaman sacını basını yolardım bıde ewlısın yanı gıt bekar birini bulsana sıtaset konusacak amma yook ılla bı tanıdık olcak

Eşin çok haklı, aynı durumu o yaşasaydı kıyameti koparırdın eminim

evet öyle olmuş oluyor.

konuşacak başka insan mı kalmadı dünyada birde gizli gizli

heyecanlı mı oluyor öyle:KK11:

eşinizin bilgisi olsa sıkıntı olmazdı.neden bir erkek ile bi kadın yan yana gelince hep akıllara sex geliyor anlamıyorum.sosyal anlamda entelektüel bir paylaşım olamaz mı?illa bu paylaşım duygusallığa evrilecek diye birşey yok.bayanlar bari siz böyle düşünmeyin.

yahu buradaki bayanlar "bir kadının bir erkekle sosyal anlamda entelektüel bir paylaşım yapması"na mı tepki vermiş allasen???
kimin aklına direkt sex gelmiş? aldatma sadece sexle mi olur?
yani hakikaten sürekli telefonlaşma, mesajlaşma, mailleşme, kadının kendi kocasından, adamın kendi karısından gizli gizli starbuckslarda buluşmaları size "sosyal anlamda entelektüel bir paylaşım" gibi mi geliyor???:KK57:
o zaman tüm gizli ilişkileri, biraz kitap okumayla, ahlaki hale getirebiliriz değil mi?:KK53:

Aynı şeyi eşiniz yapsa ne hissederdiniz? İstemediğiniz rahatsız olduğunuz bir kadınla görüşse? Madem masum normal bir şey neden eşinizin ve o adamın eşinin haberi yok.
aldatma değilse de sadakatsizliktir bu.
Üstelik görüşmenizi istememiş. Haklıymış da, pastane köşelerinde evli barklı kadınlarla buluşup konuşan adam normal değil kusura bakmayın, kocanız o adam hakkında sizden daha fazla şey biliyordur.
Ayrıca bu adamı eşiniz istemediği halde böyle görüşecek kadar vazgeçilmez yapan ne ???
Atom altı parçacıkları mı tartışıyorsunuz? kansere çare mi buluyorsunuz da kocanız engelliyor?

Son düzenleme:
Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?

Yanlış olduğunu biliyorsun
Çok görüşmek istiyorsan eşine bunu baştan söylemeliydin
Sevmese de senin hatrına katlanabilirdi, ailece görüşürdünüz
Yalan söylemişsin, onu kandırmışsın, üstelik adamla buluşmuşsun
Eşinin yerinde olsam bir daha ömür boyu güvenmezdim sana ve bu evliliği bitirirdim
Felsefe, siyaset, beyin fırtınaları falan yaptığın işi hoş göstermez
Adamdan hoşlanmışsın ve görüşmüşsün, maksat sohbet olsaydı sadece gizli olmazdı

siyaset konuşmanın entelektüellik sayıldığı bir toplumda gizli iş çevirmek de öyle sayılabilir bence normal..

ha ama bu "ne olacak yeaaa" diyen hatunlara "kocan öğle aralarında kadın arkadaşıyla cafe de siyaset konuşuyor" de, içindeki yırtıcıyı harekete geçirir.. tabi belki de geçirmez "yarasın kocişime" der kim bilir..

Son düzenleme:
ya tabiki bakmam.bakın mesajımda da belirttim.eşin bilgisi dahilinde olmalı.benim eleştirim kadınla erkeğin sosyal bir paylaşımda bulunmalarına karşı toplumun bakış açısınaydı.anlatabildim mi?

hala buradaki insanların tepki verdiği şeyin "kadınla erkeğin sosyal bir paylaşımda bulunmaları" olmadığını anlamıyorsunuz

hangi kadın veya erkek, kocasının veya karısının, başka bir evli kadın veya adamla sürekli telefonlaşıp, mesajlaşıp, mailleşip birebir görüşmesine izin verir ki bilgi dahilinde olsun???
böyle birşeye izin verebilmek için "fazla rahat" olmak lazım bence.

Herkes ahlak zabıtası olmuş
Ta, acaba bu kadının iç dünyasını bilmediğimi halde biraz fazla abartmıyormuyuz,
Tamam bişiler olmuş, bunun ağır yorum yazanlardan birinin de başına gelmeyeceğini kim garanti edebiliyor.
Söylesin de toto görelim

zaten bu konuyu(daha doğrusu konu sahibini)savunan 1-2 kişi .onlar da yapmış olduğu,yanlışları(eski konuları)haklı çıkarma telaşındalar.ama medeniyet denilen,entellektüellik denilen şey bu değil.çok yanlış anlamışlar.
yalan söylemek,birilerinin arkasından iş çevirmek ne zamandan beri medeniyet olarak algılanıyor?yapmayın,etmeyin...

X