- 22 Nisan 2023
- 995
- 4.388
- Konu Sahibi dermansizdertler
Ben bırakmadım olayı yanlış anlamışsın o bizi bıraktı annemle senin aranda kalmaktan yoruldum vs dedi ve bıraktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bırakmadım olayı yanlış anlamışsın o bizi bıraktı annemle senin aranda kalmaktan yoruldum vs dedi ve bıraktı
=) sonra da beni manipule etmek için seni seviyorum ama kararlıyım kendi yoluna bakicam dedi. Cunku daha onceden bana seni sevmiyorum dediginde donmemis kendi hayatima bakmis ise vs girmistim. Bir daha asla demedi=) agir narsist ayrilsa bile kendi hayatima bakayim istemiyor.. bilmiyorum ya artık kurtulmak istiyorum düşünmemek üzülmemek sokup atmak istiyorum icimden
Konu sahibinin eski hesabı dedim yav.Katibin Ruhu burada pek sevilmedigim icin artik herseyi kendime bir saldiri olarak görüyorum kusura bakma
Üzülme burda benide sevmiyorlar her gelen bir hakaret ediyor .dKatibin Ruhu burada pek sevilmedigim icin artik herseyi kendime bir saldiri olarak görüyorum kusura bakma
dank etti sonradanKonu sahibinin eski hesabı dedim yav.
birbirinizi tüketmişsiniz resmen aranızda niye güven yok onca yıla rağmen çocuğunuz var=) sonra da beni manipule etmek için seni seviyorum ama kararlıyım kendi yoluna bakicam dedi. Cunku daha onceden bana seni sevmiyorum dediginde donmemis kendi hayatima bakmis ise vs girmistim. Bir daha asla demedi=) agir narsist ayrilsa bile kendi hayatima bakayim istemiyor.. bilmiyorum ya artık kurtulmak istiyorum düşünmemek üzülmemek sokup atmak istiyorum icimden
bir bakayımdiyetkolikmom eski hesabı bu ne kadar inkar etse de. Oradaki konuları okuyun.
Bıraktı işte koptu.birbirinizi tüketmişsiniz resmen aranızda niye güven yok onca yıla rağmen çocuğunuz var
bazı şeyleri aşmamışsınız biz evlenirken mükemmel değildik ama aştık asla birbirimizdende vazgeçmedik bilmiyorum bana vazgeçen gibi gelmediniz ne kadar kötü olsanızda birbirinizle o sizi bırakmış yani bir yerden kopardı
kız gülüşü bile aynıı =) şöyle gülüyor ya sende nasıl buldundiyetkolikmom eski hesabı bu ne kadar inkar etse de. Oradaki konuları okuyun.
Bulmakla alakalı değil katıp her konumu okur ve yorum yapar. İnkar ediyor diyor da hakaret yemekten bıkmış ve üzülüyor olduğumu düşünmüyorkız gülüşü bile aynıı =) şöyle gülüyor ya sende nasıl buldun
Bu hesaptan açtığı ilk konuda aaa bu o dedik hep beraber.kız gülüşü bile aynıı =) şöyle gülüyor ya sende nasıl buldun
Yeni hesap açarak ne olmasını düşündüysen tersi oldu şimdi kimse anlamıyor.Bulmakla alakalı değil katıp her konumu okur ve yorum yapar. İnkar ediyor diyor da hakaret yemekten bıkmış ve üzülüyor olduğumu düşünmüyor
tamamda niye başka hesap açma gereği duydunBulmakla alakalı değil katıp her konumu okur ve yorum yapar. İnkar ediyor diyor da hakaret yemekten bıkmış ve üzülüyor olduğumu düşünmüyor
Ya şifremi unutuyorum şifremi ben barışınca hesapları siliyorum görmesin diye uzun süre girmeyince de unutuyorumtamamda niye başka hesap açma gereği duydun
hımm demek barışıyorsunda burayı şeytan duvarı yaptın herhalde öyle görünüyor çünkü kızmaYa şifremi unutuyorum şifremi ben barışınca hesapları siliyorum görmesin diye uzun süre girmeyince de unutuyorum
Şiddet ve küfür aşılacak şeyler mi?Bana göre bunlar asilmayacak seyler degil siz degil evet o sorunlu ama seven insan düzelmesini saglar imkansiz gördügü yerde birakir sanirim siz imkansiz gördünüz bizde bu yollardan gectik
Evet defalarca kez barıştım.hımm demek barışıyorsunda burayı şeytan duvarı yaptın herhalde öyle görünüyor çünkü kızma
Bence değil kabul ettikçe cogaliyorŞiddet ve küfür aşılacak şeyler mi?