canım benim kendine yazık etme şuan eminim sevdigin için düşünemiyosun ama gururunu ayaklar altına almışsın..bak bi arkadaşımda senim gibiydi çocuk bahaneyle ayrıldı sonra geri geldi sevgili olmak için degil arkadaş olmak içinmiş ne arkadaşı yahu adam diyor ki yani sevgili olmayalım ama seninle öpüşüp koklaşalımmm sonra yine git yine gel amaç bu anla bak gururunu ayaklar altına almışsın erkekler sevmez böyle kadınları arkana bakmadan bırak git deli gibi sevsende acı çeksende git harcatma kendini !
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eski sevgilimle arkadaş ayağına yatsam sevgili olabilirmiyiz tekrar ?
- Konu Sahibi AAB
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım benim kendine yazık etme şuan eminim sevdigin için düşünemiyosun ama gururunu ayaklar altına almışsın..bak bi arkadaşımda senim gibiydi çocuk bahaneyle ayrıldı sonra geri geldi sevgili olmak için degil arkadaş olmak içinmiş ne arkadaşı yahu adam diyor ki yani sevgili olmayalım ama seninle öpüşüp koklaşalımmm sonra yine git yine gel amaç bu anla bak gururunu ayaklar altına almışsın erkekler sevmez böyle kadınları arkana bakmadan bırak git deli gibi sevsende acı çeksende git harcatma kendini !
evett cok dogru soylemıssın arkadaşım gururunu hiçe sayma, saydırma
- 2 Mart 2011
- 1.843
- 250
- 163
- 21 Eylül 2012
- 620
- 20
- 318
- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
Bi basliktan soruyu ancak bu kadar yanlis anlayabilirdim sanirim.
Arkadas olarak onunla yatsam (cinsellik olarak) .. diyorsun sandim.
Neyse, hic bir ise yaramayacagini dusunuyorum. Sizden ayrilmis ve bekledigi tek sey ilgi alaka. Bu kesilsin istemiyor. sizinle arkadas olarakta gorusebildikten ve ilginizi ustunde hissettikten sonra neden sizinle sevgili olmak istesin ki?
Arkadas olarak onunla yatsam (cinsellik olarak) .. diyorsun sandim.
Neyse, hic bir ise yaramayacagini dusunuyorum. Sizden ayrilmis ve bekledigi tek sey ilgi alaka. Bu kesilsin istemiyor. sizinle arkadas olarakta gorusebildikten ve ilginizi ustunde hissettikten sonra neden sizinle sevgili olmak istesin ki?
yani burda öyle konular okuyorum ki ya diyorum nemesis sen sevmeyi bilmiyosun ya da insanlar hastalıklı şekilde birbirine bağlanıyo, aşk herşeyi affetmez, affetmez çünkü güzel kalmalıdır, o sebepledir ki ben kocam beni dövüyo ama onu seviyorum diyen kadını anlayamam, keza aldatan kocasına toz konduramayan kadını da anlayamam, biz de sevdik yahu aşk sevgi nedir biliyoruz, ben 2 kere aşık oldum ilkinde 15 yaşında falandım köpek gibi seviyodum adam bana dediki ben hem seni hem x'i seviyorum, haa öylemi dedim döndüm arkamı gittim, evet ağladım evet üzüldüm evet içki falan içtim salya sümük yerle yeksan oldum ama kabul edemezdim, napıcam diğer kızla saç başa mı giricem, bi erkeğin sevgisi için başka bi kadınla savaşamam ben, ikinci aşkımda 9 sene sürdü ve Allahın izniyle evlendik, birine yapışıp kalmak yok onsuz yaşamam ölürüm sürünürüm demek hastalıklıdır bu kadar basit, olmuyosa zorlamıcaksın bazı şeyleri, dünyada aşık mezarı yok, onsuz yaşayamam dediklerini gün gelir sokakta görür tanımazsın
Bu sitede okuduğum en güzel ve en doğru yorum heralde :) herkes herkesi aynı sevemez sonuçta siz kötü bi şekilde ayrılmışsınız küfürleşmişsnz adam sna karaktersiz bile demiş sen hala arkadaş ayağına yatsam flan diye düşünüosun bilmiyorum ben mi çok gururluyum siz mi fazla aşıksınız ayıkamadım ama hiç bi insan için değmez bunları düşünmye kimse vazgeçilmicek kdar değerli değil unutma. Sen bırak artık bu çocuğu kendine yeni kararlar al sıfırdan başla hemen bşka birini bul demiyorum sana zaten aşk arandığında değil ummadığın zaman karşına çıktgında güzel oluyor. Bak benim 2 senedir çıktığım var bana sorsan ölümüne seviyorum yanında huzur buldğum tek kişi ama ben bu sevgmi fazlasıyla belli etmiyorum mesela kvga ettiğimiz zaman kestirip atan benim yalvaran taraf değilim çünkü sevgni ne zman çok fzla belli edersen işte o zman kaybedersin karşındakinin bi tarflarnı kaldırmayp çok sevme arasndaki dengeyi iyi tutmalısın.. Bırak senin için uğraşsınlar böyle ezilen taraf sen olma Aşk'ta gurur olmaz diyorlar ama bence yanlış gururun olmadı mı terk edilen de sen olursun.
- 19 Mayıs 2007
- 303
- 16
- 318
Niye bu kadar üstüne gidiyosunuz kızın anlamadım. Siz hiç aşık olup 'ne olursa olsun benim olsun' diye düşünmediniz mi.. Yok gururuymuşsunuz çeker gidermişsiniz falan, uzaktan öyle konuşmak kolay. Kız ayrılalı daha 1 ay olmuş, ne düşündüğünü mü biliyor sanki. Üstünden 1 sene geçince o da sizin gibi düşünecek ama şu an o nasihatlatın ona pek te faydası yok.
Ayrıca ben erkek arkadaşının aşkına inanıyorsa savaşıp denemesinden yanayım. Olmayacaksa da kendi görsün olmadığını, elimden geleni yaptım desin. Demiyorum ki kendini paralasın senelerce peşinden koşsun, ama 1 senelik ilişkiden bahsediyor ve daha 1 ay olmuş ayrılalı. Herşeyin bi zamanı var, bi senelik ilişkiyi bırakıp pes edip hemen hayatına devam etmesini beklemiyorum. Bence bi senelik ikişki biraz daha çabayı hak eder, eğer ki sevgi varsa eder. Varsın uğraş biraz, baktın olmuyo öyle pes et.
Şimdi geleyim önerilerime:
- Öncelikle çocuk senden uzaklaşıp soğumaması için, hatta bu arada çocuğu başka kıza kaptırmamak için göstermelikten arkadaş olman taraftarıyım. Sevdiğin adamla arkadaş olmak ise yürek ister. Kıskançlıklarını vs. kontrol etmeyi bileceksin, soğuk durup, eskisi gibi olmadığını göstereceksin. Sen onun arkadaşı olacaksın, ona artık aşık olmayan, öylesine bi arkadaşı. Takmayacaksın, sevgi göstermeyeceksin. Üstüne basa basa söylüyorum, kesinlikle sevişme koklaşma işine girmeyeceksin, öpücük dahi vermeyeceksin. Elini tutturmayacaksın. Eğer ısrar edersen arkadaşlığı da keserim diyeceksin. Bu arada başka erkeklerle de görüşeceksin. Ama kesinlikle sevgili edinmeyeceksin, başkasının da elini tutmayacaksın. Malesef türk erkeği olduğunu da unutmayacaksın çünkü.
- Eğer mantıklı şekilde sen bu tekrar bu çocukla çıkıp mutlu olmak istiyorsan, önce o engelleri aradan kaldırmaya bakmalısın. Mesela diyorsun ki, ailesi beni istemiyor. Ailesi seni neden istemiyor? Akadaş olduğunuz sürece tabiri caize çaktırmadan beynini yıkacaksın. Bana kötü kadın diyebilirsiniz bunları söylediğim için, ama malesef bu işler böyle kızlar. Erkekler laftan anlamıyosa, yavaş yavaş kendi kendine görmesini ve değişmesini sağlayacaksın. Gidip entrika yap, saman altından su yürüt demiyorum. Ama yavaş yavaş çocuğa düşüncelerinin saçma olduğunu göster. Daha derine inemiyorum zira ayrıntılardan haberim yok. Ailesi seni neden istemiyor merak ediyorum açıkçası.
- Arkadaş olduğunuz sürece, seni başka kızlarla karşılaştırıp senden yana karar vermesini sağla. Tabii çaktırmadan. Durup durup kendini övmeyeceksin. O kendi kendine görecek senin ne değerli olduğunu. Neden eni sevdiğini, neden vazgeçmemesi gerektiğini.. vs.
- Çok abartmadan, başka erkeklerin senin peşinde olduğunu belli et. Onun yanındayken sen başka bi erkeği arama, ama erkekler seni arasın. Bakımlı ol, sokakta yürürken sokaktan geçenler sana baksın. Seni kaybedebileceğini bilsin. Hatta kaybetmek üzere olduğunu.
Ayrıca ben erkek arkadaşının aşkına inanıyorsa savaşıp denemesinden yanayım. Olmayacaksa da kendi görsün olmadığını, elimden geleni yaptım desin. Demiyorum ki kendini paralasın senelerce peşinden koşsun, ama 1 senelik ilişkiden bahsediyor ve daha 1 ay olmuş ayrılalı. Herşeyin bi zamanı var, bi senelik ilişkiyi bırakıp pes edip hemen hayatına devam etmesini beklemiyorum. Bence bi senelik ikişki biraz daha çabayı hak eder, eğer ki sevgi varsa eder. Varsın uğraş biraz, baktın olmuyo öyle pes et.
Şimdi geleyim önerilerime:
- Öncelikle çocuk senden uzaklaşıp soğumaması için, hatta bu arada çocuğu başka kıza kaptırmamak için göstermelikten arkadaş olman taraftarıyım. Sevdiğin adamla arkadaş olmak ise yürek ister. Kıskançlıklarını vs. kontrol etmeyi bileceksin, soğuk durup, eskisi gibi olmadığını göstereceksin. Sen onun arkadaşı olacaksın, ona artık aşık olmayan, öylesine bi arkadaşı. Takmayacaksın, sevgi göstermeyeceksin. Üstüne basa basa söylüyorum, kesinlikle sevişme koklaşma işine girmeyeceksin, öpücük dahi vermeyeceksin. Elini tutturmayacaksın. Eğer ısrar edersen arkadaşlığı da keserim diyeceksin. Bu arada başka erkeklerle de görüşeceksin. Ama kesinlikle sevgili edinmeyeceksin, başkasının da elini tutmayacaksın. Malesef türk erkeği olduğunu da unutmayacaksın çünkü.
- Eğer mantıklı şekilde sen bu tekrar bu çocukla çıkıp mutlu olmak istiyorsan, önce o engelleri aradan kaldırmaya bakmalısın. Mesela diyorsun ki, ailesi beni istemiyor. Ailesi seni neden istemiyor? Akadaş olduğunuz sürece tabiri caize çaktırmadan beynini yıkacaksın. Bana kötü kadın diyebilirsiniz bunları söylediğim için, ama malesef bu işler böyle kızlar. Erkekler laftan anlamıyosa, yavaş yavaş kendi kendine görmesini ve değişmesini sağlayacaksın. Gidip entrika yap, saman altından su yürüt demiyorum. Ama yavaş yavaş çocuğa düşüncelerinin saçma olduğunu göster. Daha derine inemiyorum zira ayrıntılardan haberim yok. Ailesi seni neden istemiyor merak ediyorum açıkçası.
- Arkadaş olduğunuz sürece, seni başka kızlarla karşılaştırıp senden yana karar vermesini sağla. Tabii çaktırmadan. Durup durup kendini övmeyeceksin. O kendi kendine görecek senin ne değerli olduğunu. Neden eni sevdiğini, neden vazgeçmemesi gerektiğini.. vs.
- Çok abartmadan, başka erkeklerin senin peşinde olduğunu belli et. Onun yanındayken sen başka bi erkeği arama, ama erkekler seni arasın. Bakımlı ol, sokakta yürürken sokaktan geçenler sana baksın. Seni kaybedebileceğini bilsin. Hatta kaybetmek üzere olduğunu.
- 19 Mayıs 2007
- 303
- 16
- 318
aylar sonra şöyle bi bakınıyım diye baktığım son yorumları gördükten sonra herkeze yorumlarından dolayı teşekür ediyorum. ben aylar sonra kendine gelmiş toparlanmış bi insanım hatta 1 ay kısa bi ilişki yaşadım ve oda bitdi :) sonunda gülyorum.
Evet evet gülüyorum çünkü yıkık perişan biri değilim ben oldukça güçlyüm artık. Zaman herşeyin ilacı aşk acısı çekenlere. ama o çocuk benim herşeyimdi onu çok sevmiştim bir daha öylesi olurmu kısmet. iyi akşamlar kızlar :)
Evet evet gülüyorum çünkü yıkık perişan biri değilim ben oldukça güçlyüm artık. Zaman herşeyin ilacı aşk acısı çekenlere. ama o çocuk benim herşeyimdi onu çok sevmiştim bir daha öylesi olurmu kısmet. iyi akşamlar kızlar :)