• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam ve abimin dugunu...

zor bi durum gercekten canim.ama illaki herkez azda olsa yasamistir bu gibi durumlari kimi az kimi cok... allah yardimcin olsun almanyadami kaliyosun canim benim

ya psikolojik rahatsizligi var zaten bi kac kere intihara kalkismis bunu da marifetmis gibi anlatiyor.. babasi bunu dovmus bi kere bin kere ben o hikayeyi dinledim...

ne yazikki oyle trubunlere oynuyo kesin bi tavrini gormedim simdiye kadar.. esime karsi anlayisli ol felan hicbirsey demedi.. beni savunuyor gibi gorunurken bile suclayici bi yonu var yani... mesela " anne ne yapalim simsim4401 i degistiremeyiz, sen begendin aldin" felan gibi sacma sapan laflar..

e bu savunma değilki zaten suçlama, sanki sen annesine sarmışsın gibi onu sakinleştirmeye çalışıyo, eşine de ki tamam ben değişiyim annene benziyim karşılıklı küfürleşelim anladığı dil bu nasıl olsa de

Babanız rahatsızsa ennenize anlatın ve annenizi tembihleyin babanıza anlatmaması hususunda.Zaten davet işleriyle anneler ilgilenir,babanızda sormaz falancayı niye çağırmadın diye.Ben olsam böyle yapardım.Allah cc yardımcınız olsun.

bi kavgamizda mahalleyi ayaga kaldirdi.. bana cok kotu seyler soyledi.. karsiliginda bende sert ciktim kufur acisindan degil ama bagirdim bende... bu olayi kayinbabama anlattigimizda ki esimde sahit olmustu.. neymis onlarin yoresinde o kufuru etmek normalmis aslinda oyle dusundugu icin degilmis felan filan...

Allah razi olsun.. fakat benim babam son yillarda surekli evde oldugu icin biraz daha bu islere ilgili.. aman hanim sunu unutma bunu unutma diye de kendi bi cok kisiyi hatirlatir.. babam bilmeyecegi icin bi sekilde cagirilacak.. acaba hic gormemezlikten gelsem bi kac saat oturup giderler mi.. ilgilenmezsem bu defa birini bulup dedikodu yapar.. elim kolum bagli...

O lafı nasıl sarfediyor öz oğlunun evlatlarına aklım almıyor.
Olabildiğince mesafeli ol.
Böyle zayıf karakterli bir kadın için babacığını üzme.
Bir gün birkaç saat katlanıver.
Çünkü inan değmez babanın yıpranmasına.
Değecek kişilikte değil çünkü.
Bırak gelsin gitsin.
Arada babangil olmasa yüzüne dahi bakılmaz ama babangil var malesefki...

Canım baban hastaymış anlatma üzülür bırak çağırsınlar hiç muhattap olma sınırlı davran herhalde gidip düğünde ailene birşey diyecek değil bu kadın baban takar kafasına sonra Allah muhafaza

Bence çağırmamalısın. Orayı da karıştırmak için verilen fırsattan başka birşey olmaz bu...

haklisiniz bi sekilde beni huzursuz edecek fakat ne yapacagimi bilmiyorum.. cunku ben zaten cagirmayacagim ama ailem cagiracak.. insallah ben cagirmadim diye kuser ve gelmezler fakat oyle dusunecegini sanmiyorum.. beni huzursuz etmek icinde olsa gelir..

bence düğüne hiç çağırmayın.
olan şeyleri gidip anlatsa bir derece kabul edilir de, yalan söyleyen, iftira atan insandan her türlü kötülük beklenir.
düğünde sizinle, ailenizle veya abinizle ilgili uygunsuz şeyler söyleyip, iftira atıp tadınızı kaçırabilir.
art niyetli bir insan ise, güzel bir günü de zehir edebilir size.

Daha neler var aklıma gelmiyor.. Mesela benim eltimin çocuğu olmuyor, bu yüzden onunla çok sorunlar yaşadı daha ben nişanlıyken bile eltime yanimda neler söyledi eltim yiyenini seviyordu getirdi kaynımın kucağına da verdi ordan eve geçtik eltime bi bağırdı doğurda kendi çocuğunu oğlumun kucağına ver dedi.. Kız bi ağladı. :-( bu benim yanımda yaşanan kim bilir baska neler yaşadılar.. Bununla ilgili iftira kısmına gelince benim 2 çocuğum ard arda oldu eltime gitmiş demiş ki simsim4401 diyor ki ben 5 yılda 5 çocuk doğuracağım eltim de çatlasın. ,. Güya bunu ben demiş im kadın şizofren kendi dünyasında birşeyler yazıyor sonrada millete anlatıyor..

Back
X