• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben seni haketmiyor muyum diyen erkek

merhaba24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
274
74
18
Herkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ??

0 ise yazık olur çocuğun duygularına. Yapma. Bir şeyler hissediyo gibi davranma.

Herkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ??
Başlıktakini söyledi ısrar etti hep

ben de diyorum ki ben bu konuya cevap yazmamis miydim nereye gitmis, gondermedi mi vs diyorum.

dimi insanı bi kısır döngüye sokuyolar ;

DLywvWGX0AAkd3P.jpg

Back
X