- 12 Temmuz 2006
- 55.985
- 215.168
- 52
-
- Konu Sahibi memurhanim
İç İşleri Bakanlığından sms geliyor kanmayın diye, daha dün sildim bu minvaldeki smsleri bugün bu konu açıldıAlik kaynin calisip odesin senin 3 kurusuna goz dikmesinler. Hadi kp yasli anlamadi. Kaynin akli beyni yok mu? Sosyal medyada olsun tvde olsun her yerde cayir cayir uyari yapiyorlar.
abla bende hala dolandırılan insanlar var herkes aile büyüklerini arasın inanmasınlar diye konu açtım .Sonuçta büyük bir platform burası yazık günah Allah nasıl biliyorsa oyle yapsın o dolandırıcıları...İç İşleri Bakanlığından sms geliyor kanmayın diye, daha dün sildim bu minvaldeki smsleri bugün bu konu açıldı
Bir konuyu kac yorumcu dile getirmiş görmezden gelmişsiniz bende sormak istiyorum kayniniz karakter olarak babasına bu kazigi atabilecek biri mi iyi tanıyor musunuzbende böyle düşünüyorum çok mantıklı teşekkür ederim
siz ne kadar güzel insanlarsınız .iyiki varsınız kızlarDuvar süsü yapıp canımı dişime takıp bebeğim için biriktirdiğim parayı, değil kayınpeder İsrail füzesi gelse vermem
denemişti de kredi çıkmıyordu dün nasıl çıktı 12 bin tl maas alan adama .gelirini yüksek göstermişler
kaynım konusunda içim rahat cünkü evde olmuş olay yanlarında kaynanam da varmış . Yani o kadar zeki biri değil bu kadar dalavere yapamaz .Zaten zeki olsa dolandırılmazdı .Adamlar watsaptan bir sürü belge atmışlar ama tek gösterimlikmiş.Yani silinmiş onlarBir konuyu kac yorumcu dile getirmiş görmezden gelmişsiniz bende sormak istiyorum kayniniz karakter olarak babasına bu kazigi atabilecek biri mi iyi tanıyor musunuz
Tutanak vs gördünüz mü
Tövbe tövbe şu konuda bile güldürdün beni firansız, sen paranı vermemek için füzeyi havada imha edersinDuvar süsü yapıp canımı dişime takıp bebeğim için biriktirdiğim parayı, değil kayınpeder İsrail füzesi gelse vermem
Aşırı üzüldüm ben, keşke söylemeseydiniz paranızın olduğunusiz ne kadar güzel insanlarsınız .iyiki varsınız kızlar
Kuzum kaynım daha önce kaza yapmış, arabası perte çıkmış hurdaya vermişler. Kayınvalidem bizdeyken telefon geldi bir kere. Telefondaki kişi diyorki 'bilmem hangi polisim arabanız kazaya karışmış'. Üstüne para istiyor. Benim kayınvalidem ilkokul mezunu ama direk dedi ki ' damadım polis, verin bilgilerinizi sizi arasin'. Sonra telefon kapandı tabii, arkasından ben aradım, arayan topuklamisabla bende hala dolandırılan insanlar var herkes aile büyüklerini arasın inanmasınlar diye konu açtım .Sonuçta büyük bir platform burası yazık günah Allah nasıl biliyorsa oyle yapsın o dolandırıcıları...
yok kız 10 yıllık evliyim gercekten oyle insanlar değillerBu devirde de hala buna inanan olmasi bi acayip.bir de nasil cat diye kredi cekebimisler. Benim kredi puanim cok yuksek ona ragmen oyle 2 dk da kredi cekemem.
Sizin kayinla kayinbaba sizi dolandiriyor olmasin bu ayakla?
Ay vermem tabii niye veriyorum bana sordun mu yavrum ben bi dolandırılcam ne dersin diye hfhfhhdTövbe tövbe şu konuda bile güldürdün beni firansız, sen paranı vermemek için füzeyi havada imha edersin
görmezden gelmedim cevap yazmaya calışırken gözümden kacmış yorumBir konuyu kac yorumcu dile getirmiş görmezden gelmişsiniz bende sormak istiyorum kayniniz karakter olarak babasına bu kazigi atabilecek biri mi iyi tanıyor musunuz
Tutanak vs gördünüz mü
Eşimle konuşacağım abla başka akrabalar versin diyeceğim
Zaten dolandırılmamış değil dolandırmış olabilir diye söylüyor arkadaşlar.kaynım konusunda içim rahat cünkü evde olmuş olay yanlarında kaynanam da varmış . Yani o kadar zeki biri değil bu kadar dalavere yapamaz .Zaten zeki olsa dolandırılmazdı .Adamlar watsaptan bir sürü belge atmışlar ama tek gösterimlikmiş.Yani silinmiş onlar
Etrafta sivil polismiş gibi gezenler bile oluyor, bizim apartmanda problemli biri vardı oğlu uyuşturucu vs işlerine karışmış, onların oturduğu dönem biri gelmiş apartmana tek tek daire kapılarını çalıyor en son bize geldi, eşim çıktı kimsin necisin diye sordu, sivil polisim falanca kişiyi arıyorum yakalaması var dedi, yakalaması varsa oturduğu daireyi biliyorsun koyarsın kapısına resmi evrakı gidersin ne kapı kapı geziyorsun yoklama çeker gibi dedi, ne bilelim rozet yok olsa bile gerçek mi belli değil, elini kolunu sallaya sallaya gezip kapı çalan bir adam, hiçbir şey diyemeden gitti.Kuzum kaynım daha önce kaza yapmış, arabası perte çıkmış hurdaya vermişler. Kayınvalidem bizdeyken telefon geldi bir kere. Telefondaki kişi diyorki 'bilmem hangi polisim arabanız kazaya karışmış'. Üstüne para istiyor. Benim kayınvalidem ilkokul mezunu ama direk dedi ki ' damadım polis, verin bilgilerinizi sizi arasin'. Sonra telefon kapandı tabii, arkasından ben aradım, arayan topuklamisyahu akıl var mantık var, korkacak biseyim yok. Polis beni aradı diye hemen para mı veririm.
Kaynana da mı dememiş ben büyük oğlumu arayayım diyeyim bizim başımıza böyle bir bela bulaşmış kardeşinle baban telefondan kredi çekerek emniyete yardımcı oluyor diye?kaynım konusunda içim rahat cünkü evde olmuş olay yanlarında kaynanam da varmış . Yani o kadar zeki biri değil bu kadar dalavere yapamaz .Zaten zeki olsa dolandırılmazdı .Adamlar watsaptan bir sürü belge atmışlar ama tek gösterimlikmiş.Yani silinmiş onlar