- 30 Haziran 2013
- 21.189
- 16.789
- Konu Sahibi minnakmimar
işte bundan bahsedıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benı deee alıcak kırbacı vuracak vuracak kaslı irkek haa diyecekKocam kesecek beni
benı deee alıcak kırbacı vuracak vuracak kaslı irkek haa diyecek
artık gördün napıcaz bizzzO ka ayrintili bakmay firsatim olmadi
mınnak gelıp taslıcak bızı konusunu geyık konusu yaptık ama ılk yorumum gercekten cok gercekçi ve mantıklı bır yorumdu sonra cıvıttım benKirbac ya tutamiom kendmi su konu geyige tasinsa
mınnak gelıp taslıcak bızı konusunu geyık konusu yaptık ama ılk yorumum gercekten cok gercekçi ve mantıklı bır yorumdu sonra cıvıttım ben
mınnak kendı de mı dalga geçmiş ayy bıze kızmaz ınsallah sever o bizi yaa kıblerse banlanırızKiz sabahtan beri herkez boyle yorumlarda oda rahtsizdgl
Kesinlikle,o ayrintiyi ariycm
bende kendimi zor tutuyomarkadaşlar bu 3cü yazışım. konuda geyik lütfen yapmayın dedim ama hala devam edilmiş. artık sonucuu bilemiyorum ben
banla bunları kardeş beni hemen banladın hanım hanımcık iki çocuk anası beni bennarkadaşlar bu 3cü yazışım. konuda geyik lütfen yapmayın dedim ama hala devam edilmiş. artık sonucuu bilemiyorum ben
ben banlamıyorum. bölümün editörüyüm. arkadaşlara 2 kere yazdıım. dedim geyik yapmayın. bakın geçen 2 konuda 40dan fazla üye banlandı. ama devam edilmiş.banla bunları kardeş beni hemen banladın hanım hanımcık iki çocuk anası beni benn
Bende geçen konuda banlaandim Mune banladı beni saolsun ilk banim di çok alindimben banlamıyorum. bölümün editörüyüm. arkadaşlara 2 kere yazdıım. dedim geyik yapmayın. bakın geçen 2 konuda 40dan fazla üye banlandı. ama devam edilmiş.
lavieenrose_ senin içini giciklayan yer neresi
neden ben sapikmisim baslikli konuda acaba beni etikledin , ortak gecmisimizden dolayimi
genis omuz severim ben, bide bogaz bölgesini ense felan
seni nereler gicikliyor bebegim anlat ögrenelim
Gecmise bak yokkiz icimde kotu niyetler yoktu sanadece minnakmimar cima sapik olmadini anlatmk icin sey etmistim
offff bende boyle daş gibi erkek popolarına bayılıyorum olsada mıncıklasam
Okycim gel bu konuyu geyiğe taşı istediğimiz gibi takılalım hadi söyle söyle adolislere kimse hayır dimezben banlamıyorum. bölümün editörüyüm. arkadaşlara 2 kere yazdıım. dedim geyik yapmayın. bakın geçen 2 konuda 40dan fazla üye banlandı. ama devam edilmiş.
Okycim gel bu konuyu geyiğe taşı istediğimiz gibi takılalım hadi söyle söyle adolislere kimse hayır dimez