BEN SAPIKMIŞIM :)

Okycim gel bu konuyu geyiğe taşı istediğimiz gibi takılalım hadi söyle söyle adolislere kimse hayır dimez
canım bu yetkim yok.eğer konu tam geyik olarak açılsaydı okey taşırdım.
taşırsam önce bu konu gibi, gerçekten dert olarak açılıp sonra geyiğe dönen ve bu sebeple banlanan arkadaşlar haklı olarak bana tepki verirler. bu konuya öyle bir ayrıcalık yapamam.. o yüzden mune a bıraktım durumu. ama 3 kere yazdım. yapmayın dedim. artık mune gereken neyse onu yapar

Sen gel bize anlat bebem sapiklikla ne alaka..bu konulari artik ilkokul cocuklari senden benden iyi bilio walla

konu sahibi arkadaşım sapıklık derecesınde bırsey dememişssinki ,o kadar baskılamıslarkı bız kadınları kendı kendımıze bıle artık baskılamaya baslamıs durumdayız icınsellık konusmak neden sapıklık olarak adlandırılır

ben de bugün nişanlımdan sapık damgası yedim:))) şaka yaptığını biliyorum sonuçta ama bozuldum biraz haha:)) hem istiyor ki konu bir yerlere gelsin, konuşunca da sapık oluyorum

Bence bir erkek dahi bunu annesine teyzesine vs söylese yine ayıp kaçar özel konular bunlar.neden paylaşıyorsunuz ki annenizle filan?

maşallah ne konuymuş be ama eminimki burada cesurca yazıpda gerçek hayatta ayyy ne tuhaf diyenler doludur aramızda :)

yaa boşver sen bizim sapığımızsın bende adonise bayılırım özellik erkeklerin doğal kaslı olanları var ya uff kol kaslarınada hastayım. :)

üniversiteede aynısını kızlar yapardı ayy ben sevgilime birtek öpmesine izin veriyorum e arkadaşım aynı evde aynı yatakta yatıyorsun ay ben elletmem hiçbir zaman inanmadım. Yaşadıklarımıda gayet anlattım. Ama şimdi testtürlüyüm tabi inançlarım gereği artık yaşayamam böyle şeyler ama kimseyide yadırgamam.

yaaa arkadaş belli ki bizim gibi herşeyini paylaşmayı seviyor o yüzden arkadaşları tarafından mimlenmiş hani kız erkek dese sapıksın sen diyorlar belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…