- 5 Eylül 2012
- 462
- 288
- 103
- Konu Sahibi extraterrestrial
Bebeğinizi yeni kaybetmişsiniz üstüne sizden gizlenen bazı şeyler öğrenmişsiniz. Buraya yorum yazan herkes sadece söylediklerinize bakarak size fikir veriyor. Eşinizi gerçek anlamda tanıyan sizsiniz. Sizi aldatıp aldatmayacağını anlayabilecek tek kadın sizsiniz. Aileniz ve çevreniz eşinizin size olan ilgisini ve sevgisini görüyor olacak ki bi şans daha verin demiş. Yanlış anlaşılmasın size aldatılmayı sineye çekin demiyorum. Sadece aldatıldığınıza emin olmadan, yuvanızı yıkmadan önce bir kez daha düşünün diyorum. Belki burada yazılanlardan etkilenip hayatınızı etkileyecek kararlar alacaksınız bunu yapmayın. Ne benim ne de diğer arkadaşların yazdıkları geleceğinizi belirlememeli. Derin bi nefes alın ve aklınızdan geçen herşeyi eşinizle yüzyüze konuşun. Şüphelerinizden bahsedin. Aldatmadığına sizi ikna etse bile yalan söyleyerek sizi ne kadar incittiğini ona hissettirin. pişman olmasını sağlayın. Size değer veriyorsa evliliği zarar görsün istemiyorsa o kadınla görüşmemesi gerektiğini net bir şekilde tekrar söyleyin. Gurur yapmanıza gerek yok bu konuda. Madem ayrılmak istemiyor size bunu göstermesini isteyin. O kadını hayatınızdan uzaklaştırın ne eşinizle ne de ailesiyle görüşmesine izin vermeyin. 10 senenizi vermişsiniz bi kalemde silmeden önce düşünmeniz gerekiyor bence. Eşinize güveniyorsanız sizi sevdiğine inanıyorsanız hala bir şansınız var demektir. Numarasını değiştirsin ve o ahlaksız kadının tekrar kendisine ulaşmasına izin vermesin. Eğer söylediğiniz gibi eşiniz artık sizden hiçbişey saklamıyorsa ve kadın işi bırakacaksa toparlayabilirsiniz bence. Umarım hakkınızda hayırlısı olur