Ben sadece sevdim..

Yani i,ş için de olsa eşin hiç görüşmesin ,
Ailede başka aklı selim adam mı yok !!
Eşin belki gerçekten aldatmadı,ama bu davranışları bile, bunu düşündürmeye yetiyor,

Malesef eşim 28 yaşında en büyük çocuk.. Kaynım 19 yaşında.. Babası yaşlı old için artık götüremiyor işleri.. Eşime kalıyor herşey..

Güvenemiyorum zaten.. Çok istiyorum güvenmeyi ama olmuyor.. Ne yaşadıklarını bilmiyorum.. Diyorum ki madem aralarında bir şey olduysa benimle neden evlendi? Ve hala boşanabilecekken neden boşanmadık? Neden hala benim için kendini parçalıyor.. Bana karşı ilgisi yıllardır hiç azalmadı giderek arttı? Kafayı yicem işte bunları düşünmekten..
İşte belkide o artan ilgi suçluluk duygusunu bastırmak için olabilir canım ortada snein bilmediğin bir şey var.Aldatma veya bambaşka bir şey sonuçta kimse kimseye para almadan yardım etmez.Eşimin en yakın çocukluk arkadaşı avukat işimiz düştü davalarımıza baktı piyasadaki avukatlardan 2 katı ücret ödedik.Bedava kimse kimseye çıkarı olmadan iş yapmaz..

Hepsini geçtim, binlerce avukat varken neden ona mecburlarmış? Avukat değiştirmek o kadar zor bir şey değilki. Biri gider, diğeri gelir misali o işler.

Para almıyor canım.. Bir de yaranmak için gece gündüz çalışıyor.. Daha önceki avukatlar sıkıştıklarında bıraktılar.. Davalar büyük.. Bu inatla hırs yaptı gözlerine giricem diye bırakmıyor..

İşte belkide o artan ilgi suçluluk duygusunu bastırmak için olabilir canım ortada snein bilmediğin bir şey var.Aldatma veya bambaşka bir şey sonuçta kimse kimseye para almadan yardım etmez.Eşimin en yakın çocukluk arkadaşı avukat işimiz düştü davalarımıza baktı piyasadaki avukatlardan 2 katı ücret ödedik.Bedava kimse kimseye çıkarı olmadan iş yapmaz..

Beklentisi var işte.. Eşimi bekliyor.. Davalar bitince toplu alırım ben karşı taraftan diyormuş hep.. Malesef durum bu.. Siz etik ve ahlaklı iş yapmışsınız doğru olanı yapmışsınız.. Ama bu ahlaksız bunu yapmıyor işte buradan anlayın beni.. Yani şimdi sence eşimin ilgisi gerçek değil midir? Birşeyleri kapatmak için mi böyle davranıyor.. Nasıl ayırt edicem ki ben şimdi?

Birçok arkadaşın dediğine katılıyorum
Neden sizi aldatan biriyle evlendiniz ki
Şimdi bunları düşünmeniz çok normal ama yapacağınız şeyde çok basit boşanın
Sürekli sizi kandıran bir adamla yıllarınız nasıl geçer
Daha yolun başındasınız çocuğunuzda yokken bırakın
Hayat kısa kendinizi üzmeye değmeyecek kadar
Ki bu işi ne kadar uzatırsanız o kadar bazı şeylere yeniden sahip olmak için geç kalırsınız.

eşini karşına alıp kesinkez konuşucaksın madem geri döndüysen asla muahatap olmaması konusnda
telefonuna mailine filanda dikkat ediceksin

O zaman çok defa ayrıldım barıştım.. Sevdiğimden inanmak istedim.. O kadın aklıma geldikçe ona bir zafer kazandırmak istemedim.. Ki o ana kadar toz pembe bir hayatım vardı.. 6 yılımı bi anda çöpe atmak istemedim.. Eşim inanki sıradan erkekler gibi değil.. Sevdiğimden böyle görmüyorum kim tanısa söyler.. :KK43:
ama böyle davranarak 6 yıl değil daha fazla yılını çöpe atmış oldun yanlışı fark ettiğinde affetmeyip vazgeçmek en doğrusu

Şu konuları özet geçseniz keşke, bizdeki de göz hem de miyop astigmat tarafından.

Dedim herhalde son anda kadınla ilişkisi netleşecek ama o koca paragraf gösteriyor ki ispat yok.

Başka avukat bulmaya zorla yoksa biter bu iş de kocana.

Dünyada bi o kadın mı kalmış avukat olarak. Kocan ailesini de ikna edip kadını şutlasınlar bi zahmet.

Çok isterdim özet yazabilmek ama inanki bu bile bana ve yaşadıklarıma göre bir özet.. 3 sene önce başka avukat diye tutturmuştum olmadı, şimdi ikinci defa söylemek midemi bulandırıyor.. Ne halleri varsa görsünler diyorum.. Ama böyle de hayat geçmiyor..

Malesef eşim 28 yaşında en büyük çocuk.. Kaynım 19 yaşında.. Babası yaşlı old için artık götüremiyor işleri.. Eşime kalıyor herşey..

Arkadaşım tek olacağı var oda avukat hanımı değiştirmek okadar,
Bu fikre biran evvel alıştırsalar kendilerini iyi olur,
Ömür boyu eşim beni aldatıyormu sorusu beynini kemirir durur yoksa sana yazık !

Kadının tek istediği kocam.. Onunla savaşmasamda kocamın ısrarla boşanmak istememesi.. Bana olan ilgisi ailesine rest çekişleri (tabi çok geç bunun için) vs. zaten kadını da mahveden bunlar..

Ben ortada mahvolan kadın göremedim
Ailesine rest çekmiş ama kadın hala onların avukatı?? Buna bahanesi de seydir ama babamlar ayarlamış ben ilgilenmiyorum EE ama sizin dediğinize göre baba çok yaşlı işlerin hepsi sizin eşinizin üstünde Bu bile ayrı muamma
Kimse kimseye babasının hayrına iş yapmaz hele avukatlık kadar zor iş hiç yapılmaz zaten yapılamaz da
Avukatların adliyede yaptıkları her işlem attıkları her adım harç masraf vs.
Demek ki kadın karşılığını başka sekilde alıyor

Yazınızdan eğitimli ve aklı başında biri olduğunuz belli. Eşinizle de mutluysanız başka probleminiz yoksa boşanmayı düşünmeyin bence. Sizi seviyor ayrılmak istemiyor. Öyle bir niyeti olsa sizden boşanıp o kadınla evlenirdi; yapmadığına göre kuruntularınız gereksiz. Kadının kocanıza karşı ilgisi var, muhtemelen boşansın da evlensek hayali bile kuruyor olabilir ama meydanı boş bırakma, bence savaş.

belli ki kadın kocana kafayı takmış
nedeni;
1) aşık olmuş olabilir
2) kendi evliliği kötü gittiği için, sizin de mutlu bir evlilik sürdürdüğünüzü görerek kıskanmış olabilir
eşin gerçekten de mecburiyetten iş için görüşmüş olabilir
ama bunu senden saklamaması gerekirdi, orda yanlış yapmış
kadının işleri parasız halletmesi eşinin ailesinin işine gelmiş bu yüzden de başka avukata gitmiyorlar bu kadınla yola devam ediyorlar. kadının da onlara yalakalık yapma sebebi, senin eşine olan duyguları ya da sizin evliliğinizi kıskanması.
ama gece gündüz mesajlaşmaları şüphe uyandırıcı

Bu mesajlaşma olayı 3 yıl öncesinde bu seferkinde mesajlaşma olmamış.. Sadece kadın işyerine geldiğinde görüşmüşler güya bir de telefonda.. Eşim akşamları vaktinde eve gelir bir daha da çıkmazdı..Bilemiyorum ki ne olup bitti..

Beklentisi var işte.. Eşimi bekliyor.. Davalar bitince toplu alırım ben karşı taraftan diyormuş hep.. Malesef durum bu.. Siz etik ve ahlaklı iş yapmışsınız doğru olanı yapmışsınız.. Ama bu ahlaksız bunu yapmıyor işte buradan anlayın beni.. Yani şimdi sence eşimin ilgisi gerçek değil midir? Birşeyleri kapatmak için mi böyle davranıyor.. Nasıl ayırt edicem ki ben şimdi?
Eşini en iyi sen tanırsın.Burda şüphe ettin ki böyle bir konu açtın içini bir nebzede olsa ferahlatmak adına bir de şöyle bir durum bunu ancak yaşayan bilir.Şahsi fikrim bayanların 6.hissi kuvvetlidir.Artıları ve eksilerine bak hayatının ve ona göre karar ver.Her iki tarafnda evli olması her ikisine de rahat bir ortam evriyorda olabilir.

Birçok arkadaşın dediğine katılıyorum
Neden sizi aldatan biriyle evlendiniz ki
Şimdi bunları düşünmeniz çok normal ama yapacağınız şeyde çok basit boşanın
Sürekli sizi kandıran bir adamla yıllarınız nasıl geçer
Daha yolun başındasınız çocuğunuzda yokken bırakın
Hayat kısa kendinizi üzmeye değmeyecek kadar
Ki bu işi ne kadar uzatırsanız o kadar bazı şeylere yeniden sahip olmak için geç kalırsınız.

Yine söylüyorum aldattığına inanmadım çünkü.. 2 aylık bir görüşmeydi.. Ve kadının dadanmasından ibaretti diye düşündüğüm içindi..

Bu mesajlaşma olayı 3 yıl öncesinde bu seferkinde mesajlaşma olmamış.. Sadece kadın işyerine geldiğinde görüşmüşler güya bir de telefonda.. Eşim akşamları vaktinde eve gelir bir daha da çıkmazdı..Bilemiyorum ki ne olup bitti..
ben aralarında bir ilişki olduğunu sanmıyorum
en azından eşinin bu kadına karşı duyguları yok
ama yine de bu kadını evliliğinden uzak tutmalısın

Aldatma derken? Ben o konuda fransız kaldım:KK64:

Canım aldatıp aldatmadığından emin değiliz.. Hiç bir ispat yok.. Sadece telefonda görüşmüşler.. İş görüştüğüne yemin ediyor mecbur olduğuna.. İşleri de bildiğim için susuyorum.. Ne diyebilirim ki.. Dava açtım ama olmadı geri çektik.. Görüşme kayıtlarının çıkması için elinden geleni yaptı ama savcı çıkmıyor dedi.. Bir kez daha inanmaya çalışmaktan ileri gidemedim..

Back