Ben sadece sevdim..

Çok büyük davalar.. Maddi açıdan trilyonluk denebilir.. Eşimin işi gereği.. Zaten ufak tefek olsa bulucaz bir çözüm ama malesef iş büyük olunca dert te büyük oluyor.. :KK43:
Yalnız şunuda diyim canım bu Av. da branş branş ayrılıyor.Midyata pirince giderken elde ki bulgurdan da olmasın o eşinle ailesi trilyonluk bir dava tek Av. başlı başına risk resmen %100 kazanacağım derken el elde baş başta kalakalırlar.

Çok büyük davalar.. Maddi açıdan trilyonluk denebilir.. Eşimin işi gereği.. Zaten ufak tefek olsa bulucaz bir çözüm ama malesef iş büyük olunca dert te büyük oluyor.. :KK43:

Ya kazanamazsa...
O zaman nolacak
Sonuçta garanti veremez hiçbir şekilde kazanacağına dair

Ya kazanamazsa...
O zaman nolacak
Sonuçta garanti veremez hiçbir şekilde kazanacağına dair

Kazanıyor.. 3 davadan ikisi bitti.. Sonuncusunda şu an.. Ne yapıp ediyor kazanıyor.. Dedim ya canını dişine kattı.. Tabi bir de vazgeçmiyor.. Diğer avukatlar karşı taraf ile vazgeçebiliyordu.. Bu aileden ya satmıyor ailesini..

Kazanıyor.. 3 davadan ikisi bitti.. Sonuncusunda şu an.. Ne yapıp ediyor kazanıyor.. Dedim ya canını dişine kattı.. Tabi bir de vazgeçmiyor.. Diğer avukatlar karşı taraf ile vazgeçebiliyordu.. Bu aileden ya satmıyor ailesini..

Nolursa olsun
parayı evinin huzuruna değişen bir eş var ortada
davaları kazanıyorlar ama bir yandan da sizi kaybedebilir
Buradan değer biçin kendinize bence

Nolursa olsun
parayı evinin huzuruna değişen bir eş var ortada
davaları kazanıyorlar ama bir yandan da sizi kaybedebilir
Buradan değer biçin kendinize bence

Evet 3 sene önce de bunu söylemiştim hep. Bir gün bir bakarsın işlerin yoluna girmiş davaların bitmiş heyecanla mutlulukla koşarsın bana ama ben yanında olurmuyum o zman bilemem diye.. Aynen dediğim gibi olacak.. Bitecek herşey ama bende biteceğim.. :(

Evet 3 sene önce de bunu söylemiştim hep. Bir gün bir bakarsın işlerin yoluna girmiş davaların bitmiş heyecanla mutlulukla koşarsın bana ama ben yanında olurmuyum o zman bilemem diye.. Aynen dediğim gibi olacak.. Bitecek herşey ama bende biteceğim.. :KK43:

Aile işi ise aileye yakın olun ve eşine söylemeyim . Yoksa böyle bir şey ispatlayamazsanız sizin için kötü olur . Zaten boşanmak istemişsiniz ve boşanırım diyorsunuz . Sakin olun oluruna bırakın takip edin ama belli de etmeyin takibinizi . Baktınız davadan sonra görüşüyorlar . Karar verirsiniz o zaman öfke ile kalkan zararla oturur .

Aile işi ise aileye yakın olun ve eşine söylemeyim . Yoksa böyle bir şey ispatlayamazsanız sizin için kötü olur . Zaten boşanmak istemişsiniz ve boşanırım diyorsunuz . Sakin olun oluruna bırakın takip edin ama belli de etmeyin takibinizi . Baktınız davadan sonra görüşüyorlar . Karar verirsiniz o zaman öfke ile kalkan zararla oturur .

Aileye yakın olmam mümkün değil.. Görüşmek dahi istemiyorum.. Ki ikiyüzlü olduklarını düşünüyorum.. Yıllarca yüzüme gülüp görüşmüyoruz ya da sadece biz iş için görüşüyoruz diyen insanlar ama hem kendileri hem de oğullarını görüştüren insanlar.. Aile görüşüldüğünü bildiği için ne kadar ileri gidilmiş olabilir diye düşünüyorum bir yandan..

O zaman çok defa ayrıldım barıştım.. Sevdiğimden inanmak istedim.. O kadın aklıma geldikçe ona bir zafer kazandırmak istemedim.. Ki o ana kadar toz pembe bir hayatım vardı.. 6 yılımı bi anda çöpe atmak istemedim.. Eşim inanki sıradan erkekler gibi değil.. Sevdiğimden böyle görmüyorum kim tanısa söyler.. :KK43:
sıradan erkekler gibi değil derken aldatır anlamında mı dediniz?
evet her erkek aldatacak diye birşey yok
siz başından yanlış yapmışsınız evlenmekle
çocuğunuz da olmadığına göre daha rahat boşanabilirsiniz
ama ben aldatılırım göz yumarım derseniz sizin tercihiniz
ama şunu bilin ki eşiniz o kadından kopamayacak çünkü herşeyi göze alıp yıllardır görüşmüş.
bundan sonra da hiçbir zaman o kadından vazgeçmez.
avukatım o benim der görüşür.

Davayı kazanınca asıl o sizi boşarsa ?

Davayı kazanmaları ile benim ne alakam olabilir ki? Ben her durumda kendisi çalışan ve ayakları üzerinde duran bir kadınım.. Eşimin işleri ne kadar iyi olursa olsun bırakmadım çalışmayı ve bırakmam da.. Onun işleri ile benim uzaktan yakından bir alakam olduğunu sanmıyorum. Aynı şekilde benim işim ile de onların..

Yapmayın Allah aşkına her gün ağlayarak hayat mı geçer
Daha yaşınız kaç
Siz ağlayacağınıza bırakın eşiniz ağlasın
Bir kaç günlüğüne gidin bir yerlere..
Siz birşeyler yapmadıkça eşiniz devam eder görüşmeye

sıradan erkekler gibi değil derken aldatır anlamında mı dediniz?
evet her erkek aldatacak diye birşey yok
siz başından yanlış yapmışsınız evlenmekle
çocuğunuz da olmadığına göre daha rahat boşanabilirsiniz
ama ben aldatılırım göz yumarım derseniz sizin tercihiniz
ama şunu bilin ki eşiniz o kadından kopamayacak çünkü herşeyi göze alıp yıllardır görüşmüş.
bundan sonra da hiçbir zaman o kadından vazgeçmez.
avukatım o benim der görüşür.

Demiyor işte böyle bir şey.. Ağlayıp duruyor nolur ayrılmayalım diye.. Herşey benim suçum söylemeliydım sana dıye.. Kızcaksın üzülceksin diye soyleyemedım.. Ha bitti ha bıtecek sandım.. Bitince hersey kapanacaktı bu konu dıye gunlerce gecelerce aglıyor.. Her erkek gibi degıl dedıgımde anlatmak istediğim aldatma anlamında degıl.. Yasattıkları anlamında, sevgisi ilgisi cabaları surprızlerı temız kalbı sadecebenım degıl tum tanıdıgı ınsanların yardımına kosması ıyı nıyetı samımıyetı vs v vs.. Eşimi kim tanısa söyler hep sen numunemisin diye.. Çok saftır aslında.. Cinliklere çalışmaz oyle kafası.. Ama nasıl olduysa bunu yaptı boyle bılemıyorum..

Ben senin yerinde olsam eşimede eşimin ailesinede sıkı sıkı yapışırdım. Her gelip gittiğinde beni de bulurdu karşısında..
Hani herkes eşinizin sizi çok sevdiğini söylüyormuş ya birazda kadının yanında göstersin bakalım çekinmeden sevgisini...

Ben senin yerinde olsam eşimede eşimin ailesinede sıkı sıkı yapışırdım. Her gelip gittiğinde beni de bulurdu karşısında..
Hani herkes eşinizin sizi çok sevdiğini söylüyormuş ya birazda kadının yanında göstersin bakalım çekinmeden sevgisini...

Doğru diyorsun canım ama gelmıyor artık.. Zaten bunca zaman ona göre ayarlamıslar denk getırmedıler hıc bızı.. Ne evde ne iş yerinde .. Ki zaten cok gitmem iş yerlerıne.. Şimdi gelmıyor dıyor artık gelmeyecekmıs.. Gelirse de eşimden duyacakmısım hemen anında..

Demiyor işte böyle bir şey.. Ağlayıp duruyor nolur ayrılmayalım diye.. Herşey benim suçum söylemeliydım sana dıye.. Kızcaksın üzülceksin diye soyleyemedım.. Ha bitti ha bıtecek sandım.. Bitince hersey kapanacaktı bu konu dıye gunlerce gecelerce aglıyor.. Her erkek gibi degıl dedıgımde anlatmak istediğim aldatma anlamında degıl.. Yasattıkları anlamında, sevgisi ilgisi cabaları surprızlerı temız kalbı sadecebenım degıl tum tanıdıgı ınsanların yardımına kosması ıyı nıyetı samımıyetı vs v vs.. Eşimi kim tanısa söyler hep sen numunemisin diye.. Çok saftır aslında.. Cinliklere çalışmaz oyle kafası.. Ama nasıl olduysa bunu yaptı boyle bılemıyorum..
kafasının cinliklere çalışmadığı baya belli

Doğru diyorsun canım ama gelmıyor artık.. Zaten bunca zaman ona göre ayarlamıslar denk getırmedıler hıc bızı.. Ne evde ne iş yerinde .. Ki zaten cok gitmem iş yerlerıne.. Şimdi gelmıyor dıyor artık gelmeyecekmıs.. Gelirse de eşimden duyacakmısım hemen anında..
Ozaman eşine de ki tek bir konusma yakaladıgım anda terkediyorum seni de .
Cesareti varsa bi kere daha konusup seni kaybetmeyi göze alır..

Bence çalışsaydı başka bir telefondan görüşürdü.. Ruhum duymazdı o zaman.. 2 kere aynı sekılde ortaya çıkardım görusmeleri..
ama başka telefondan bulsan daha çok kötü olacaktı sonuç
hiç değilse şimdi bak zaten öyle bişey olsa aklımda ikinci hat alırdım falan diye yutturacak işte
aslında kocan kendini saf diye göstermeye çalışan, içten içe kurnaz olduğunu düşünen çok sıradan bir erkek.

Back