- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tovbe estYok kuzum öyle değilmiş. Başka biri daha varmış ona da nişanlım x demiş. Sonra ona inanmış. Ama kimse nişanlı değilmiş. Ne güzel bir olay örgüsü değil mi?![]()
Tovbe est
Psikolog sart
E iyi de bende yanlis anlamisim kiSize de gözlük şart.. Konunun başında yazıyor başkasının yanlış anlamasına göre niye yorum yapyorsunuz ki?
Ayrica , ben konuyu actiginizda ikuyup yaptim yorumumuSize de gözlük şart.. Konunun başında yazıyor başkasının yanlış anlamasına göre niye yorum yapyorsunuz ki?
Öyle değil mi? Önce sapıkımsı size ben sapıkımsı değilim, onun nişanlısıyım demedi mi? Beynim yanacak...Ne diyosun gı.![]()
E iyi de bende yanlis anlamisim ki
Konuyu o kadar kotu anlatmissiniz ki , kimse dogruyu anlayamamis
Ben hala anlamadim mesela kim nisanliniz , neden nisanliyim deyip duruyorsunuz ? Sizce normal birsey mi bu?
Öyle değil mi? Önce sapıkımsı size ben sapıkımsı değilim, onun nişanlısıyım demedi mi? Beynim yanacak...
Ben yeni yüksek lisansımı bitiriyorum inşallah tezimi yazdım. Bu dönem inşallah
Yaaaa konuyu bir ben anladım bana da boşver diyorsun. Peki bakalım boşverdim.Boşver Allah kurtarsın de..![]()
Tezi okuyan hoca bakırköyde imiş. Nişanlı buraya gelecek diye bağırıyormuşSon konularında yüksek lisans yaptığını tez yazdığını yazmışsın . Tezi daha anlaşılır yazdın inşallah. Biz iki satırı anlayamadık. Sadece ben anlamasam sorun bende derim
Yaaaa konuyu bir ben anladım bana da boşver diyorsun. Peki bakalım boşverdim.![]()
Hayır bir de inadım kurusun açıp açıp okuyorum anlayacağım diye. Sapıkımsı saplantımsı bişiler oluyor konuyu okuyanaTezi okuyan hoca bakırköyde imiş. Nişanlı buraya gelecek diye bağırıyormuş![]()
Ahmet nişanlıyım dememiş. Nerminden kurtulmak için ,ona kızdığından, ben Ahmet değilim onun nişanlısıyım demiş. Onun dışındakiler on numara bel yıldız olmuş.konu sahibi nermin ahmetten hoslaniyormus. ahmete bir ara yazmis. ahmette nişanlı olmadığı halde nisanliyim diyerek kizi reddetmis.
nerminden hoslanan bir de osman varmis. bir ara 1 ay kadar takilmislar ama nermin pek hoslanmamis osmandan. karsilikli terketmelerle ayrilmislar. ama osman unutamamis. ara ara nermine yazmis. nermin de en sonunda ben nermin degilim onun nişanlısiyim diyerek osmanin ona yazmasinin onune gecmis.
tek seferde anladimsadece neden evdeyken bile ben onun nişanlısiyim dedigini anlamadim.
Hayır bir de inadım kurusun açıp açıp okuyorum anlayacağım diye. Sapıkımsı saplantımsı bişiler oluyor konuyu okuyana
Haa tamam şöyle desene işte şimdi anladımKonu şu şekilde
X (sapık konuşan kişi) bana dedi ki: Ben X'in nişanlısıyım. (Sinirlendiği için)
mb1 (ben) beni platonik seven kişiye dedim ki: Ben mb1 'in nişanlısıyım.. Beni aramasın diye.. Ortada kimse nişanlı değil.
Haa tamam şöyle desene işte şimdi anladım