- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Bize beyin jimnastiği yaptırmak içinTamam da olmuş bitmiş o sana sen başkasına hayali nişanlanmışsın, olay kapanmış bu konuyu neden açtın ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize beyin jimnastiği yaptırmak içinTamam da olmuş bitmiş o sana sen başkasına hayali nişanlanmışsın, olay kapanmış bu konuyu neden açtın ki?
Hayır şaşırıyorum vallahi fazla rahatlıktan mı yoksa boşluktanmı tee seneler öncesine dalıp dalıp beyin yakan konular açıyorlarBize beyin jimnastiği yaptırmak için
BilemedimHayır şaşırıyorum vallahi fazla rahatlıktan mı yoksa boşluktanmı tee seneler öncesine dalıp dalıp beyin yakan konular açıyorlar![]()
Hayır şaşırıyorum vallahi fazla rahatlıktan mı yoksa boşluktanmı tee seneler öncesine dalıp dalıp beyin yakan konular açıyorlar![]()
Peki bu nermin neden bunları yazdı ki? Sorunu tam olarak neymiş? Yardımcı olur musunuzkonu sahibi nermin ahmetten hoslaniyormus. ahmete bir ara yazmis. ahmette nişanlı olmadığı halde nisanliyim diyerek kizi reddetmis.
nerminden hoslanan bir de osman varmis. bir ara 1 ay kadar takilmislar ama nermin pek hoslanmamis osmandan. karsilikli terketmelerle ayrilmislar. ama osman unutamamis. ara ara nermine yazmis. nermin de en sonunda ben nermin degilim onun nişanlısiyim diyerek osmanin ona yazmasinin onune gecmis.
tek seferde anladimsadece neden evdeyken bile ben onun nişanlısiyim dedigini anlamadim.
bi şey anlamadım desem. nişanlısıyım diye söylüyorum derken kime söylüyorsunuz, kendi kendinize mi? söyleyince ne oluyor?
Bir şey dicem? Neden kendi kendine söylüyorsun? Hani evde dururken ben onun nisanlisiyim mi diyorsun yani? Diline takilmis şarkı sözü gibi mi yani?
Biri birinden kurtulmak için ben nişanlıyım diyebilir . Ama başkasının ağzından ben onun nişanlısıyım neden der ? Hadi dedin sonra o yalana inanmak mı istedin ? Konu gerçekten karmaşık ..bu bir takıntıdır. Başkasına aşık olduğunuzda geçer..
Ben onun nişanlısıyım diye tekrar tekrar söylüyorsanız içten içe buna inanmak istiyor olabilirsiniz. Belki sapık olmasa beraber olabilirdik diye düşündünüz . Konunuzu anlayamadığımız için net bişey diyemiyorum :)O yalana inanmak niye isteyim..![]()
Ben onun nişanlısıyım diye tekrar tekrar söylüyorsanız içten içe buna inanmak istiyor olabilirsiniz. Belki sapık olmasa beraber olabilirdik diye düşündünüz . Konunuzu anlayamadığımız için net bişey diyemiyorum :)
nişanlısıyim yazmak istemistim de nisanliyim mi yazmisim. yanlis yazmisim.Ahmet nişanlıyım dememiş. Nerminden kurtulmak için ,ona kızdığından, ben Ahmet değilim onun nişanlısıyım demiş. Onun dışındakiler on numara bel yıldız olmuş.
Ben ne okudumÖn edit: Arkadaşlar mesajın sonunda açıklayıcı yazdım.. Kimse nişanlı değil, sadece nişanlısıyım lafı var o kadar.
Merhaba arkadaşlar, bu sorunumun temeli 20 yıl öncesine kadar uzanıyor, en az bir 10 yıllık sorun.. Daha önce başka bahsettiğim sorunlarımda farklı düşünmeme sebep olduğu için buradan fayda gördüm, belki bu sorun için de fayda görürüm diye anlatıyorum.. Ben onun nişanlısıyım lafı arkadaşlar, bana okuldan bir arkadaşın söylediği bir söz uzun bir olay ama kısaca anlatırsam, okuldan o zaman biraz hoşlanmış olduğum biri vardı ama o bütün kızlarla ilgiliydi aynı zamanda konuşmaları kötü olan sapık sapık konuşan biriydi. Ben bu sebeplerle ondan hep uzak durmaya çalıştım ama ben uzak durmaya çalıştıkça aksine daha çok aklımda yer etti galiba.. Yıllardır her kötü sözüne hareketine karşı aklımdan çıkmadı sevgi gibi bişey değil, aklıma geliyor.. O zaman facebook yeni çıktığı zaman kimse kendi ismiyle hesap açmıyordu herkes başka isimle açıyordu.. Ben de ilk başta başka bir isimle hesap açtım.. Hemen ona yazmışım tabi.. Kendime inanamıyorum böyle biri değildim hiç.. Sonra başka isimle yazdım diye öyle kötü sözler söyledi ki.. Ben onun nişanlısım dedi.. Ama bu olaya kadar arkadaşlar ben hep dua ediyordum Allah'ım Bişey olsun aklımdan çıksın diye.. Aynı zamanda alkol de kullanıyordu.. Sonra bu çok kötü sözler yazı artık orada bitti.. Ama ben bu sefer ben onun nişanlısıyım demeye başladım.. Kendi kendime söylüyorum.. :)
Bu çocukla aynı zamanda arkadaşlar benden tek taraflı olarak hoşlanan biri vardı okulda.. Ama görseniz yan yana hiç uygun görmezsiniz. Ben uzun boyluyum o benim yanımda çelimsiz kalıyor, zayıf küçük duruyor.. Ben öğrenciyken çok yalnızdım o zaman internette yoktu yalnızlıktan fenalık geçiriyordum.. Aileden de uzaktım. Sonra bana platonik olan bu arkadaşla bir ay ya sürdü ya sürmedi arkadaş olduk. O neyine güveniyorsa çok ciddi düşünüyordu ben o yaşta ciddiyetin c sini bile düşünmüyordum bu arkadaş bir de benden telefondan mesajla ayrıldı, bir hafta sonra geldi bu sefer ben onu terk ettim seni döverim filan dedi bana.. O da orada bitti.. Bu arkadaş beni 8-9 yıl boyunca ara ara aradı.. Anlamıyor istemiyorum o zaman bişey hissetmemişim sonra da aklında kaldı ben onu aramadım diye yıllarca aradı.. Beni aramasın diye ben de ona nişanlısıyım dedim. Bu sefer kesin olarak peşimi bıraktı..
Uzun oldu ama en kısa bu şekilde anlatabildim. Bu olayda arkadaşlar ben onun nişanlısıyım lafını ben hala daha söylüyorum aklıma geliyor, sesli olarak söylüyorum.. Nasıl kurtulabilirim ki? Dr a gitsem anlatmaya konuşmaya üşeniyorum.. Doğru düzgün biri olsaydı hayatımda belki bunlar hiç aklıma gelmeyecekti..
Teşekkür ederim okuduğunuz için.
Edit: Burada ilk ben onun nişanlısıyım diyen o ağzı bozuk sapık konuşan kişi bana dedi(nişanlısı değil kendisi), sonra ben bana platonik olan çocuğa dedim.. Şimdi de kendim söylüyorum..
Yani ortada nişanlı olunan biri yok.. Sadece nişanlısıyım lafı var..
Peki bu nermin neden bunları yazdı ki? Sorunu tam olarak neymiş? Yardımcı olur musunuz![]()