Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
I'm not his fiance.
i'm the one i call his fiance
çok baba şarkı olurmuş
Tmm. Siz yalnız mısınız? Eşiniz, kardeşiniz var mı? Evinizi kiminle paylaşıyorsunuz? Çalışıyor musunuz? Sanki bunalım eşiğinde gibisiniz? Yanlış anlamayın sadece his.Sapık olan (X) ben ona face de kendi ismimle yazmadım diye sinirlendi kötü sözler söyledi bana ben (X) İn nişanlsııyım dedi. Nişanlısı değil yani kendisi öyle söyledi sinirlendiği için. Ben de beni platonik olarak seven çocuk peşimi bıraksın diye ben mb1 in nişanlısıyım yazdım..
Ain't you my fiance?
Ain't you my fiance?
Söz-Müzik: Hozier :)
Tmm. Siz yalnız mısınız? Eşiniz, kardeşiniz var mı? Evinizi kiminle paylaşıyorsunuz? Çalışıyor musunuz? Sanki bunalım eşiğinde gibisiniz? Yanlış anlamayın sadece his.
Gelsin. Önemseme. Meşguliyetine devam et. Buradakiler sana nasıl yardım edebilir ki? Bu durumu sorun olarak görüyorsanız psikolog ile görüşün bence. Buradan size yardımcı olmak çok zor.Bu ara yalnızım aynı zamanda çok meşgulum. Bu meşgale içinde bile hala bu nişanlısıyım lafı aklıma geliyor.. O yüzden burada yazmak istedim..
Gelsin. Önemseme. Meşguliyetine devam et. Buradakiler sana nasıl yardım edebilir ki? Bu durumu sorun olarak görüyorsanız psikolog ile görüşün bence. Buradan size yardımcı olmak çok zor.
Astoria bildiğim kadarı ile psikolog sunuz. Konu sahibi bir sorun yaşıyor gibi değil mi ? Yıllar önceki bir anı beyninde defalarca tekrarlanıyor.
Buraya konu açacak kadar dert görüyor?
Bu sesi bastıramıyor.
Konuyu ifade edişide sıkıntılı...
Sıkıntı yok diyorsanız yoktur. Yanlış anladım demek ki.Konuyu ifade edişimde neresi sıkıntılı? Karışık bir konu..
Konu yıllar önce yaşanmış. Önemsiz birşey. Mb1 Çocuğa (X) fake hesaptan yazıyor çocukta yani X ben, birinin (Y olsun) nişanlısıyım diyorKonuyu bir anlasam... Anlayamadım ki. Yorum yapamadım o yüzden.
Konu yıllar önce yaşanmış. Önemsiz birşey. Mb1 Çocuğa (X) fake hesaptan yazıyor çocukta yani X ben, birinin (Y olsun) nişanlısıyım diyor
Mb1 de kendinden hoşlanan bir çocuğa ben X in nişanlısıyım diyor. Bu olay ve bu cümleyi defalarca tekrarlıyor.
Sanırım.
Konu yıllar önce yaşanmış. Önemsiz birşey. Mb1 Çocuğa (X) fake hesaptan yazıyor çocukta yani X ben, birinin (Y olsun) nişanlısıyım diyor
Mb1 de kendinden hoşlanan bir çocuğa ben X in nişanlısıyım diyor. Bu olay ve bu cümleyi defalarca tekrarlıyor.
Sanırım.
Kimsenin nişanlısıyım gibi bir konuşma geçmiyor demiş ilk açıklamasında. Ay 5 bilinmeyenli denklem sanki.
ahmet size face de diyor ki; ben ahmet değil nişanlısıym. Sizde hasan size yazınca ben mb1 değilim nişanlısıyım diyorsunuz. Yazışma ortamında bunlar.İlk o sapık gibi konuşan çocuk (X) bana ben (X) in nişanlısıyım dedi. Nişanlı olduğu kişi değil yani.
Ben de beni patonik seven çocuğa ben mb1 in nişanlısıyım dedim..
İlk o sapık gibi konuşan çocuk (X) bana ben (X) in nişanlısıyım dedi. Nişanlı olduğu kişi değil yani.
Ben de beni platonik seven çocuğa ben mb1 in nişanlısıyım dedim..