Ben onun nişanlısıyım..

benim aklımdaki sorun ilerde gerçekten nişanlanırsanız kime nasıl bu benim nişanlım diyeceksiniz.

Sapık olan (X) ben ona face de kendi ismimle yazmadım diye sinirlendi kötü sözler söyledi bana ben (X) İn nişanlsııyım dedi. Nişanlısı değil yani kendisi öyle söyledi sinirlendiği için. Ben de beni platonik olarak seven çocuk peşimi bıraksın diye ben mb1 in nişanlısıyım yazdım..
Tmm. Siz yalnız mısınız? Eşiniz, kardeşiniz var mı? Evinizi kiminle paylaşıyorsunuz? Çalışıyor musunuz? Sanki bunalım eşiğinde gibisiniz? Yanlış anlamayın sadece his.

Tmm. Siz yalnız mısınız? Eşiniz, kardeşiniz var mı? Evinizi kiminle paylaşıyorsunuz? Çalışıyor musunuz? Sanki bunalım eşiğinde gibisiniz? Yanlış anlamayın sadece his.

Bu ara yalnızım aynı zamanda çok meşgulum. Bu meşgale içinde bile hala bu nişanlısıyım lafı aklıma geliyor.. O yüzden burada yazmak istedim..

Astoria Astoria bildiğim kadarı ile psikolog sunuz. Konu sahibi bir sorun yaşıyor gibi değil mi ? Yıllar önceki bir anı beyninde defalarca tekrarlanıyor.
Buraya konu açacak kadar dert görüyor?
Bu sesi bastıramıyor.
Konuyu ifade edişide sıkıntılı...

Bu ara yalnızım aynı zamanda çok meşgulum. Bu meşgale içinde bile hala bu nişanlısıyım lafı aklıma geliyor.. O yüzden burada yazmak istedim..
Gelsin. Önemseme. Meşguliyetine devam et. Buradakiler sana nasıl yardım edebilir ki? Bu durumu sorun olarak görüyorsanız psikolog ile görüşün bence. Buradan size yardımcı olmak çok zor.

Gelsin. Önemseme. Meşguliyetine devam et. Buradakiler sana nasıl yardım edebilir ki? Bu durumu sorun olarak görüyorsanız psikolog ile görüşün bence. Buradan size yardımcı olmak çok zor.

Konuyu ifade edişimde neresi sıkıntılı? Karışık bir konu..

Astoria Astoria bildiğim kadarı ile psikolog sunuz. Konu sahibi bir sorun yaşıyor gibi değil mi ? Yıllar önceki bir anı beyninde defalarca tekrarlanıyor.
Buraya konu açacak kadar dert görüyor?
Bu sesi bastıramıyor.
Konuyu ifade edişide sıkıntılı...

Konuyu bir anlasam... Anlayamadım ki. Yorum yapamadım o yüzden.

Konuyu bir anlasam... Anlayamadım ki. Yorum yapamadım o yüzden.
Konu yıllar önce yaşanmış. Önemsiz birşey. Mb1 Çocuğa (X) fake hesaptan yazıyor çocukta yani X ben, birinin (Y olsun) nişanlısıyım diyor
Mb1 de kendinden hoşlanan bir çocuğa ben X in nişanlısıyım diyor. Bu olay ve bu cümleyi defalarca tekrarlıyor.

Sanırım.

Konu yıllar önce yaşanmış. Önemsiz birşey. Mb1 Çocuğa (X) fake hesaptan yazıyor çocukta yani X ben, birinin (Y olsun) nişanlısıyım diyor
Mb1 de kendinden hoşlanan bir çocuğa ben X in nişanlısıyım diyor. Bu olay ve bu cümleyi defalarca tekrarlıyor.

Sanırım.

Mb1 de kendinden hoşlanan bir çocuğa ben mb1 in nişanlısıyım diyor olacak.

Sanırım.

Kimsenin nişanlısıyım gibi bir konuşma geçmiyor demiş ilk açıklamasında. Ay 5 bilinmeyenli denklem sanki.

Kimsenin nişanlısıyım gibi bir konuşma geçmiyor demiş ilk açıklamasında. Ay 5 bilinmeyenli denklem sanki.

İlk o sapık gibi konuşan çocuk (X) bana ben (X) in nişanlısıyım dedi. Nişanlı olduğu kişi değil yani.
Ben de beni platonik seven çocuğa ben mb1 in nişanlısıyım dedim..

İlk o sapık gibi konuşan çocuk (X) bana ben (X) in nişanlısıyım dedi. Nişanlı olduğu kişi değil yani.
Ben de beni patonik seven çocuğa ben mb1 in nişanlısıyım dedim..
ahmet size face de diyor ki; ben ahmet değil nişanlısıym. Sizde hasan size yazınca ben mb1 değilim nişanlısıyım diyorsunuz. Yazışma ortamında bunlar. Astoria Astoria çözdük şükür.

Mb1 ben şimdi anladım. EE bu yıllar önce olmuş. Siz şimdi kendi kendinize ben mb1 değil nişanlısıyım diyorsunuz. Beyniniz o anıya takılı kalmış. Çok olur mu bu?

Ben de beni platonik seven çocuğa ben mb1 in nişanlısıyım dedim..

Neden böyle bir şey yapmaya gerek duydun?

Back
X