Ben onun nişanlısıyım..

Mb1 ben şimdi anladım. EE bu yıllar önce olmuş. Siz şimdi kendi kendinize ben mb1 değil nilanlısıyım diyorsunuz. Beyniniz o anıya takılı kalmış. Çok olur mu bu?

Ben mb1 değil nişanlısıyım demiyorum.. Sadece şu laf aklıma geliyor.. ''Ben onun nişanlısıyım''.

bi şey anlamadım desem. nişanlısıyım diye söylüyorum derken kime söylüyorsunuz, kendi kendinize mi? söyleyince ne oluyor?

Ben nişanlısıyım.

Bak bende dedim ama bişi olmadı. Biz anlamadık sanırım konu sahibini

Evde boş duvarlara mı söylüyor

Ay konuyu anlayan beri gelsin

Ben mb1 değil nişanlısıyım demiyorum.. Sadece şu laf aklıma geliyor.. ''Ben onun nişanlısıyım''.
Okey anladım zaten. O kelimesi yazılı ortamda anlaşılmıyor. Ben onun nişanlısıyım deyip duruyorsunuz. Bu neden bu kadar önemli. Toplumda söylüyor musunuz?

Neden böyle bir şey yapmaya gerek duydun?

Beni platonik seven çocuk için sordun sanırım. Çünkü onunla ilk ayrıldığımızda benimle telefonda mesajla ayrılmıştı. Hem okulda herkese söylemiş çıkıyoruz diye hem de ayrılınca da herkese söyledi ben ayrıldım diye.. Sonra da bişey olmamış gibi bir hafta sonra tekrar geldi konuşmak için bu sefer ben onu terk ettim.. O sanıyordu ki ben bu şekilde onu arıycam... Baktı ki ben aramıyorum yıllarca beni aradı ama ben bişey hissetmiyordum. Hem beni aramasın artık diye çünkü olayın üstünden 8 yıl geçmiş hala arıyor hem de o zaman unutamadığım bencilce hareketi olmuştu o aklıma geldi o yüzden yaptım.

Beni platonik seven çocuk için sordun sanırım. Çünkü onunla ilk ayrıldığımızda benimle telefonda mesajla ayrılmıştı. Hem okulda herkese söylemiş çıkıyoruz diye hem de ayrılınca da herkese söyledi ben ayrıldım diye.. Sonra da bişey olmamış gibi bir hafta sonra tekrar geldi konuşmak için bu sefer ben onu terk ettim.. O sanıyordu ki ben bu şekilde onu arıycam... Baktı ki ben aramıyorum yıllarca beni aradı ama ben bişey hissetmiyordum. Hem beni aramasın artık diye çünkü olayın üstünden 8 yıl geçmiş hala arıyor hem de o zaman unutamadığım bencilce hareketi olmuştu o aklıma geldi o yüzden yaptım.

Okey bunu yapmışsın ama neden saplantı haline getirdiğini açıklamıyor. Psikolojik destek almalısın takıntın için.

Okey bunu yapmışsın ama neden saplantı haline getirdiğini açıklamıyor. Psikolojik destek almalısın takıntın için.

Neden o ''ben onun nişanlısıyım'' lafını söylüyorum onun açıklaması mı? O da başlarda ben bu sapık gibi konuşan çocuktan en başından beri uzak kalmaya çalıştım.. Güya onun kötü yönlerini düşünüp ondan uzaklaşacaktım.. Bu ''ben onun nişanlısıyım'' lafı da onun bana söylediği kötü sözlerden biri..
Aynı zamanda benden hoşlanan o çocuk ile artık nokta yani ''son'' niteliğinde olduğu için.

Valla facede yazdigi bir adamin nisanlisi oldugunu saniyor konu sahibi , bunu anladim ve acilen psikoliga gitmesi gerektigini soyledim
Yok kuzum öyle değilmiş. Başka biri daha varmış ona da nişanlım x demiş. Sonra ona inanmış. Ama kimse nişanlı değilmiş. Ne güzel bir olay örgüsü değil mi? :D

Yok kuzum öyle değilmiş. Başka biri daha varmış ona da nişanlım x demiş. Sonra ona inanmış. Ama kimse nişanlı değilmiş. Ne güzel bir olay örgüsü değil mi? :KK70:
Yanlış anlamışsınız mb1 kendinden hoşlanan çocuğa facede, ben mb1 değilim. Onun nişanlısıyım. Demiş. Aslında mb1 yazıyor ama çocuk nişanlısı var sansın diye ama ona yazmasın diye. Şimdi de ben onun nişanlısıyım tümcesini sesli sessiz tekrar tekrar söylüyor. Takıntı olmuş.

Ön edit: Arkadaşlar mesajın sonunda açıklayıcı yazdım.. Kimsenin nişanlısıyım gibi konuşma geçmiyor sadece nişanlısıyım lafı var o kadar.
Merhaba arkadaşlar, bu sorunumun temeli 20 yıl öncesine kadar uzanıyor, en az bir 10 yıllık sorun.. Daha önce başka bahsettiğim sorunlarımda farklı düşünmeme sebep olduğu için buradan fayda gördüm, belki bu sorun için de fayda görürüm diye anlatıyorum.. Ben onun nişanlısıyım lafı arkadaşlar, bana okuldan bir arkadaşın söylediği bir söz uzun bir olay ama kısaca anlatırsam, okuldan o zaman biraz hoşlanmış olduğum biri vardı ama o bütün kızlarla ilgiliydi aynı zamanda konuşmaları kötü olan sapık sapık konuşan biriydi. Ben bu sebeplerle ondan hep uzak durmaya çalıştım ama ben uzak durmaya çalıştıkça aksine daha çok aklımda yer etti galiba.. Yıllardır her kötü sözüne hareketine karşı aklımdan çıkmadı sevgi gibi bişey değil, aklıma geliyor.. O zaman facebook yeni çıktığı zaman kimse kendi ismiyle hesap açmıyordu herkes başka isimle açıyordu.. Ben de ilk başta başka bir isimle hesap açtım.. Hemen ona yazmışım tabi.. Kendime inanamıyorum böyle biri değildim hiç.. Sonra başka isimle yazdım diye öyle kötü sözler söyledi ki.. Ben onun nişanlısım dedi.. Ama bu olaya kadar arkadaşlar ben hep dua ediyordum Allah'ım Bişey olsun aklımdan çıksın diye.. Aynı zamanda alkol de kullanıyordu.. Sonra bu çok kötü sözler yazı artık orada bitti.. Ama ben bu sefer ben onun nişanlısıyım demeye başladım.. Kendi kendime söylüyorum.. :)

Bu çocukla aynı zamanda arkadaşlar benden tek taraflı olarak hoşlanan biri vardı okulda.. Ama görseniz yan yana hiç uygun görmezsiniz. Ben uzun boyluyum o benim yanımda çelimsiz kalıyor, zayıf küçük duruyor.. Ben öğrenciyken çok yalnızdım o zaman internette yoktu yalnızlıktan fenalık geçiriyordum.. Aileden de uzaktım. Sonra bana platonik olan bu arkadaşla bir ay ya sürdü ya sürmedi arkadaş olduk. O neyine güveniyorsa çok ciddi düşünüyordu ben o yaşta ciddiyetin c sini bile düşünmüyordum bu arkadaş bir de benden telefondan mesajla ayrıldı, bir hafta sonra geldi bu sefer ben onu terk ettim seni döverim filan dedi bana.. O da orada bitti.. Bu arkadaş beni 8-9 yıl boyunca ara ara aradı.. Anlamıyor istemiyorum o zaman bişey hissetmemişim sonra da aklında kaldı ben onu aramadım diye yıllarca aradı.. Beni aramasın diye ben de ona nişanlısıyım dedim. Bu sefer kesin olarak peşimi bıraktı..
Uzun oldu ama en kısa bu şekilde anlatabildim. Bu olayda arkadaşlar ben onun nişanlısıyım lafını ben hala daha söylüyorum aklıma geliyor, sesli olarak söylüyorum.. Nasıl kurtulabilirim ki? Dr a gitsem anlatmaya konuşmaya üşeniyorum.. Doğru düzgün biri olsaydı hayatımda belki bunlar hiç aklıma gelmeyecekti..
Teşekkür ederim okuduğunuz için.

Edit: Burada ilk ben onun nişanlısıyım diyen o ağzı bozuk sapık konuşan kişi bana dedi(nişanlısı değil kendisi), sonra ben bana platonik olan çocuğa dedim.. Şimdi de kendim söylüyorum.. :KK70:
Yani ortada nişanlı olunan biri yok.. Sadece nişanlısıyım lafı var..
Konuyu galiba laf olsun torba olsun diye yazdınız ,yaş kaç sizin, dert edinen konuya bak ağız alışkanlığı olmuştur kalmıştır ağzınızda doktora falan gerek yok doktorun da zamanını çalmayın boşa biraz yaş ilerledimi ben onun karısıyım dersiniz olur biter valla koptum 🤣

Ben anladım galiba, “ben onun nişanlısıyım” cümlesi konuyu yazan arkadaş için kötü bir cümle olduğu için sürekli kafasında yankılanıyormuş. Hani sevdiğimiz biri bize küfür ederde o dediğini unutamayız hep aklımızda yankılanır ya.. konu sahibininde hep aklında o cümle var, çünkü çok üzülmüş o cümleye.
Doğru bu sayın konu sahibi? :) mb1 mb1

Yanlış anlamışsınız mb1 kendinden hoşlanan çocuğa facede, ben mb1 değilim. Onun nişanlısıyım. Demiş. Aslında mb1 yazıyor ama çocuk nişanlısı var sansın diye ama ona yazmasın diye. Şimdi de ben onun nişanlısıyım tümcesini sesli sessiz tekrar tekrar söylüyor. Takıntı olmuş.
Peki diğer sapık olanın alakası ne ?

Şuan hayatınızda biri yok sanırım o yüzden de hem hoşlandığınız x kişisiyle beraber olmanızı engelleyen hem de sizden hoşlanan birini reddederken söylediğiniz bu laf aklınıza kazınmış. Ama sürekli söylemenizin sebebini bilemiyorum. Katatonik şizofreninin bu olayla ilgisi var mı acaba

Ben anladım galiba, “ben onun nişanlısıyım” cümlesi konuyu yazan arkadaş için kötü bir cümle olduğu için sürekli kafasında yankılanıyormuş. Hani sevdiğimiz biri bize küfür ederde o dediğini unutamayız hep aklımızda yankılanır ya.. konu sahibininde hep aklında o cümle var, çünkü çok üzülmüş o cümleye.
Doğru bu sayın konu sahibi? :) mb1 mb1

Üzüldüğüm doğru..

Back
X