Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu nedir. İlk konun zor anlaşılmış zaten sonra bunu yazmışsınOnun daha hiç böyle olaylar yokken bi kere bahsetti çocuğu varmış hem de 2 tane. Hafızası de iyi değil unutuyor bir çocuğum var diyodu bir yok diyordu.. Ama vardı artık resmi evli mi boşandı mı bilmiyorum ne olduğu belli değil. Soruduğun soruda da nişanlı ya da evli de olabilirdi ama nişanlısıyım diye yazan kendisiydi.
Şimdi anladım. Sen bakma burada herkes aşırı standart gibi davranıyor ama hepimizin delilikleri var. Ben de Burhan'in laflarını söylerim kendi kendime bazenO sapık gibi konuşan bana nisanlısıyım diyen çocuktan ben esasında kurtulmak istiyordum aklımdan çıksın istiyordum.. Ama bu çabalarım biraz ters tepti. Ben bu lafı aklıma getire getire sonra bu laf şimdi kendiliğinden aklıma geliyor.
ahmetten reddetmesi cok dokunmus ki herhalde kac yıl geçmesine ragmen unutamamis. baska sevgili vs unutturacak da birsey olmamis. bir tane tipsiz osman olmus sadece![]()
dalga gecmedim.Ya siz insanların sorun yaşıyorum dediği bişeye niye böyle dalga geçer gibi yorum yazıyosunuz ki? O sapık konuşan kişinin bana tepki göstermeinde haklılık payı da var bunu biliyorum. Ama siz insanların sorunlarıyla dalga mı geçiyosunuz? Kınadığınız şey başınıza gelir bunu unutmayın.
kafam şu an tam da profil resmime döndü![]()
Yaa bende anlayan birisi var anliycam diye hevesle okumaya başlamıştım aşk olsunŞimdi anladığım kadarıyla bir kız var, bi de onun aşık olduğu sapık bi çocuk var. Bir de kıza aşık çelimsiz bir oğlan var. Ortada bir nişan muhabbeti dönüyor ama kimse nişanlı değil. Çelimsiz oğlan kızı dövmek istemiş, kız dağa kaçmış, dağı inek içmiş, ineği sapık çocuk kesmiş. Sonra meğer hepsi kızın kafasında kurduğu bir hikayeymiş. Kız aslında yatalak bir hastaymış falan. Benim anladıklarım bunlar.
Yok ya öyle değil. Benden platonik hoşlanan çocuk bir cezayı fazlasıyla hak etti. Okulda gitmiş herkese söylemiş götüşüyoruz diye ilk günden sonra da kendisi telefonda mesajla ayrıldı. Ben intikamımı aldım. Ama aramasın diye yazdım.
Peki ikinci çocuğa senin "nişanlısıyım" demenin öbür çocuğu unutamamanla alakası ne?
Bence hepimizin kafa orada yandı![]()
Sapık olan (X), siz başka birisi gibi yazdığınızda; ben mb1 in nişanlısıyım dedi. Sonra size aşık olan kişi peşinizi bıraksın diye, sizde ben X in nişanlısıyım dediniz. Yıllarca dilinizde X in nişanlısıyım takıntı oldu sesli bile söylüyorsunuz.
Şimdi bu takıntıdan kurtulmak istiyorsunuz.
Bu mu? Doğru mu anladım?
Yok canım ya. Bambaşka konu. Boşver gitsin.Woooooooooooooooooooooooooooooot
Nasıl yani
Hani o sapık olan başka bir kızın nişanlısıyım demişti
MB1in nişanlısıyım mı demiş
O zaman MB1 de sapığın nişanlısıyım demiş
O zaman bunlar birbirlerinin nişanlısıyım nişanlısıyım diye mi gezmiş yıllarca
Oyh