Ben öğretim görevlisi, sevgilim garson? Çıkmazdayım...

"En kotu normal ogretmen olurum." cumlesindeki anlam bozuklugu nedir?
Cevap: kelime fazlaligi. Normali kaldir, en kotu ogretmen olurum

Öğretim görevlisi sosyaldir eşlerle gezilir buluşulur ama adam garsonsa normal aile hayatı ister ve o topluma katılmanı istemez kıskançlık yapar başka erkeklerin olduğu etkinliğin içinde olmanı engeller ve asla kariyer yaptırmaz çocuk olunca evde oturacaksın diye birde emir verir , aşk ne aşkı yahu hayal dünyasından çıkın evlilik bu kadar basit değil

Uniye baslarken herkes ogretim gorevlisi olcam der bitirirken de uzatmadan bitirsem yeter der. Dereyi gormeden pacayi sivamanin bu kadarinj da gormemistim.

Arkadaşlar merhaba
kusura bakmayın dün gece sabaha karşı anca uyuyabildim düşünmekten
konu açıp, kaçmış diyen arkadaşlar olmuş. Bir de yaşım konusuna takılanlar var
evet önceki konularımda deşifre olma korkusu adına farklı beyan etmiştim
ama gerçek yaşım 21'dir. / Haklısınız biraz yüksekten uçmuş olabilirim ama ben geleceğimdeki
en uç ihtimali değerlendirmek istedim, öğretim görevlisi diyerek. Bunu belirtmek istiyorum.
Bir arkadaş, eşinin sabıkası olursa devlet kurumlarını unut demiş, bunu bilmiyordum bu arada.
Kimse kimseyi yarı yolda bırakmak için girmiyor bir ilişkiye arkadaşlar, ama her şey toz pembe
olamıyor, göz ardı edemiyorum gerçeklikleri de. İleride her ikimizin de mutsuz olmasını istemiyorum.
Kendisiyle konuşacağım, ikimiz de daha fazla bağlanmadan. Bütün eleştirileriniz ve destekleriniz için
teşekkür ederim.

evlilikte kesinlikle mantık aranmalı, hayatının geri kalanını belirliyorsun..burda okuduğumuz bi çok konu,senin yıllar sonra yaşayacağın sıkıntılar belkide..hayat zaten acımasız.daha temkinli olunmalı,bence şüpheye girdiysen abdest kaçar))

Öyle bir yazmışsın ki 1 haftalık aşk olduğuna inanmaz kimse. Kusura bakma ama bu ilişki nereden bakarsan bak olmaz. Bence daha fazla umut verme. Bu her zaman hayatında sorun olacak. Çünkü yaşayan arkadaşım var. Aranızda kültür farkı var. Üniversite ortamı arkadaşlığı farklı, o seni anlayamaz, sende onu. Bir haftada sevgi diyemem de hoşlandığın için sana bunlar sorunlar sıradan gelebilir hayatın gerçekleri var. Bence sen yol yakınken vazgeç.

çok mantıklı kendini geliştirmiş daha 10 günlük ilişkisini hemen ailesine anlatmış çok olgun çok... bunun amacı aileme anlaattım cidiiyim falan... bırak şimdiden kafaya takıyosun o aşk bitince daha çok batacak gözüne ondada kompleks olacak seni hep ezmeye kendini ispatlamaya çalışacak....

benimde bir arkadaşım vardı.ben mimar olunca sevgilimle nasıl olacak o polis ben mimar olcak diye tripleniyordu.velhasıl kız mimar olamadı çocuk astsubay oldu.şimdi kız sekreter çocuk astsubay.çocuk ondan ayrıldı.velhasıl bu işlerde ne olacağı hiç belli olmuyor.

Ben master yaptım, sözlüm lise mezunu.
Bir arkadaş eğitimi olmayan birisi kendini ne kadar geliştirebilir, sınırlı geliştirebilir demiş gayette güzel geliştirebilir.
erkek arkadaşım 3 dil biliyor.
300 den fazla kitap okumuş. Hala okuyor.
çok iyi bir konuma gelmiş alt konumunda ki kişiler üniversite mezunu.
arkadaşlarım, ailem herkes aynı şeyi söylüyor. Bir çok üni mezunundan daha fazla şey biliyor.
Ama bunlara rağmen şunu söyleyebilirim senin ki olmaz. Öğretim görevlisi olmak istiyorsun ama bu kişinin siyasi sabıkası var olmaz bu senide etkiler. Kabul edilmeyebilirsin bile. Şu an ülkemizde siyasi bir olaydan sabıkası olmak ne demek bilmen lazım.
Bu insan kendini geliştirmiş olsa şu anda farklı bir konumda olurdu. Gerçi daha yaşı 21 ama okumamış olmasına rağmen hedefleri olurdu.
Bence sen vazgeç bu sevdadan ben bu konularda oldukça yumuşak biriyim ama ben bile bunu düşündüm. Sen idealleri olan birisin onları gerçekleştir.

Nasıl ki kızlar okutuluyor ve çaba ve para harcanıyorsa erkekte okusun aynı seviyeye gelsin para kazanıpta sonra ailesine bakmayla ben kendimi geliştirdim demesin,
bunlar anacak bir milyonda bir , boş laflara aldanma , erkeğin konuştuğu yarısına inanacaksın , her şey kızı ikna edene ve kendini aşık edene kadar

İlişki daha 10 günlük, gidişat belli değil.
Sen daha üniversite öğrencisisin, okutman olacağın belli bile değil.
Çocuk garson, beş sene sonra ne olacağı belli değil.

Şimdiden bu moda girdiysen bitir.

Ben üniversite mezunuyum, nişanlım ortaokul mezunu. Yani bu tarz durumlara yabancı değilim. Ama 10 günlük ilişkide bu modlara giriyorsanız o iş olmaz.

Bence hiç ilerletmeden bitir aradaki kültür farkı inanılmaz ,sevgilin beklemese bile ailesi senden onlara uymanı bekleyecek .yok ya çok zor ,davul bile dengi dengine, biliyorum biraz sert oldu canım, kusura bakma.

Konu sahibi küçmsemekten ziyade ailesinin kesinlikle istemeyeceğini bildiği için arada kalmış..

Eğer ailen kesinlikle olmaz diyecekse lütfen sürdürme ilşkiyi..dertler bitmez yoksa.aile çok sorun cokk.

Üstelik sen daha öğrenciymişsin ..yahu öğretim görevlilisi olmak kolay mı be..sen kendini hemen o statüye koymuşsun.bitirip sende bircok mezun gibi mağazada orda burda calışmayacağın ne malum.kpss desen nerdeyse imkansızlaştı..özeller desen çok şart arıyor.

İleride o cocuk seni beni gecer ...belli olmaz

Sen öğretim görevlisi değilsin, öğrencisin.. ama her koşulda bu iş olmaz..

Sorun tahsilati falan degil ama sahsi yorumum hayat vizyonumun uyusmadigi biriyle evlenmezdim.kriterimdi bu benim.
Halada oyle dusunuyorum. okul bize diploma disinda cok sey katiyor...sosyallik farkli hayatlar gorme...sonra daha farkli bakis acisi kazandiriyor vs...bu yuzden tahsilatta onemli yalniz...

Hadi bunu gectim..yahu cezaevinde kalmis daha 21 yasinda..bu adamin fikri belli..
Ne bekliyorsunki...ayrilmani oneririm daha cok yenisin cunku.

Bence herkes şundan karşı çıkıyor. Kızımız daha on günlük bile olmamış ilişkiyi yozlaşmamış temiz ve dürüst yaşadığını söylüyor. On günlük ilişkinin neresi yozlaşacaksa zaten? Hadi onu geçtim yozlaşmamış temiz ve dürüst yaşadığını söylüyor ama asıl kendisi bunu yapmıyor. İçi başka dışı başka söylüyor çocuğa da umut veriyor. Nerde dürüstlük? Hem daha okuyormuş öğretim görevlisi olacağına nasıl bu kadar emin? Soy adından mı geliyor bu yoksa kendine güvenden mi? Yani kendine güvenmek bile yetmiyor bazen araştırma görevlisi olmaya hepimiz biliyoruz

daha cok yeni bir ilişki, hepimiz hemen aynı hayallerle cıkıyoruz aşk yolculuguna..ama yasadıkça ve gördükçe bazı şeyleri anlıyorsun, sonra bağlılık alışkanlık ne denırse donüşü daha zor oluyor...
tavsıyeleri dikkate alacağını umuyorum..bir şekilde otur düşün, eğer aşık olarak mutlu olunsaydı eşimle ben olurduk..deli gibi aşıktık sevgiliyken, bir el tutuşmasıyla barısırdık..evlendik..bir sürü problem..sana belli etmese bile içten içe kendine dert edinecek, seni ezecek, en önemlisi seni taşıyamayacak, altında ezilecek, bunu da sana direk söyleyemeyeceğinden farklı yollarla baskı kuracak..
ben öğretmenim iyi bir üniversiteden mezunum, yurtdısında dil eğitimi aldım, birkaç avrupa ülkesi gezip dolu dolu yaşamışlıgım, ikinci üniversitemı bitirdim.3.yarım kaldı..eşimse üni terk normal bir işci gibi çalışıyor.sürekli öğretmenliği küçümsüyor, bana sen ne anlıyorsun ki gözüyle bakıyordu, ve onu giyme şöyle süslenme, sacını böyle yapma, topuklu giyme, sürekli eleştiri, sürekli baskı, hakaret..bugün geldiğimiz nokta ayrıldık( boşanma olmadı henuz ama 45 gundur ayrıyız)..eşimi hala seviyorum, bizim başka problemler de var tabi eşimin mutsuz bir ailede yetişmesi, agrasif olması, psıkolojık problemler yanı..bunlarda anca tedavıyle mümkün, evlilik danışmanına gidiyoruz ama bir işe yararmı bilmıyorum..
ama geri dönme şansım olsaydı eşimin karşıma cıkmamasını dilerdim, 3 yıldır yasadıklarım cok yordu beni.hem de hiçbir maddi manevı sıkıntı yokken..eşimin egosu yüzünden cıktı hep sorunlar. hepte o sorun cıkardı..yılmadım ama yoruldum işte..
iyi düşün, tamam para filan önemli değil..statü de önemli değil..ama o insanın kişiliği senı kaldırabilecek mi, sana destek olabilecek mi sen yükselmek istediğinde..en önemlisi senin başarılarınla gurur duyup seni onurlandırabilecek mi..kendini ezik hissedecekmi..

daha cok yeni bir ilişki, hepimiz hemen aynı hayallerle cıkıyoruz aşk yolculuguna..ama yasadıkça ve gördükçe bazı şeyleri anlıyorsun, sonra bağlılık alışkanlık ne denırse donüşü daha zor oluyor...
tavsıyeleri dikkate alacağını umuyorum..bir şekilde otur düşün, eğer aşık olarak mutlu olunsaydı eşimle ben olurduk..deli gibi aşıktık sevgiliyken, bir el tutuşmasıyla barısırdık..evlendik..bir sürü problem..sana belli etmese bile içten içe kendine dert edinecek, seni ezecek, en önemlisi seni taşıyamayacak, altında ezilecek, bunu da sana direk söyleyemeyeceğinden farklı yollarla baskı kuracak..
ben öğretmenim iyi bir üniversiteden mezunum, yurtdısında dil eğitimi aldım, birkaç avrupa ülkesi gezip dolu dolu yaşamışlıgım, ikinci üniversitemı bitirdim.3.yarım kaldı..eşimse üni terk normal bir işci gibi çalışıyor.sürekli öğretmenliği küçümsüyor, bana sen ne anlıyorsun ki gözüyle bakıyordu, ve onu giyme şöyle süslenme, sacını böyle yapma, topuklu giyme, sürekli eleştiri, sürekli baskı, hakaret..bugün geldiğimiz nokta ayrıldık( boşanma olmadı henuz ama 45 gundur ayrıyız)..eşimi hala seviyorum, bizim başka problemler de var tabi eşimin mutsuz bir ailede yetişmesi, agrasif olması, psıkolojık problemler yanı..bunlarda anca tedavıyle mümkün, evlilik danışmanına gidiyoruz ama bir işe yararmı bilmıyorum..
ama geri dönme şansım olsaydı eşimin karşıma cıkmamasını dilerdim, 3 yıldır yasadıklarım cok yordu beni.hem de hiçbir maddi manevı sıkıntı yokken..eşimin egosu yüzünden cıktı hep sorunlar. hepte o sorun cıkardı..yılmadım ama yoruldum işte..
iyi düşün, tamam para filan önemli değil..statü de önemli değil..ama o insanın kişiliği senı kaldırabilecek mi, sana destek olabilecek mi sen yükselmek istediğinde..en önemlisi senin başarılarınla gurur duyup seni onurlandırabilecek mi..kendini ezik hissedecekmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…