Ben öğretim görevlisi, sevgilim garson? Çıkmazdayım...

10 günlük ilişkide bunları düşünmek için çok erken
Karşındaki insanın kişiliğine bağlı bunu sorun edip etmeyeceği.

Kendini ezilmiş hissederse problem olabilir ya da sen onu küçük görürsen.
Belki bir süre sonra sana yetmeyebilir vs. bir sürü olasılık var

Yaşayıp görmek lazım da sen fazla acele ediyorsun başlangıçta herkes iyidir zaten

biraz gerçekçi bakın hayata, evet aşk falan çok güzel de. iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor. (aşk evliliği yapmış, maddi durumu allaha şükür yerinde olan biri olarak bunu söylüyorum)

canım ben öğretim elemanıyım öğretim üyesi olmama çok az kaldı. eşim bankacı ama değil bankacı işportacı da olsaydı (lütfen yanlış anlamayın sosyo-ekonomik statü açısından söylüyorum) eğer şu an tanıdığım karakterde olmaya devam etseydi yine başımın üstünde yeri olurdu. şu var ki şu anki karakterinin genetik, çevresel, sosyal bir sürü şekillendiricisi olabilir ama önce şuna bakacaksın akademisyenlik maddi şartları ve mesai olanakları açısından çok rahat bir meslek fakat sorumluluğu yükü, aşamaları da bir o kadar zor. ben eşimle sevgiliyken yeni asistandım o işsizdi ama aşkı sevgiyi garanti olarak bir kenara koyalım ben hep çok severek yaptığım ve ömür boyu sürdüreceğim mesleğe bakış açısını merak ettim. bir erkek olarak ataerkil düzende (o an için söylüyorum şu an eşimin banka müdürü olmasına 2 sene kaldı) ve küçük bir şehirde eşinin konumundan rahatsız olacak mı? bu konuda gözlemlerim sonucu içim çok rahat etti eşim benim işime çok saygı duyar destek olur angarya işlerime yardım eder benimle sempozyumlara gelir, erkek iş arkadaşlarımla akşam 8 e kadar çalışsak bir şey demez (dememeli zaten ama diyen var :) mesela yazın yunanistanda bir sempozyum var "sen tek git ben izin alamayabilirim çocuğa bakarım" diyor ama ben onlarsız gitmek istemiyorum.

ne kadar uzun yazdım... statü önemli değildir ona bakarsan benim eşimden önceki erkek arkadaş müsveddem doktordu ve bana "asistanlıkta napıyosun para veriyolar mı sana" derdi "yoo boğaz tokluğuna çalışıyorum çay getirip götürüyorum" derdim ve o dönem onun pratisyen maaşından daha fazla maaş alıyordum.

önemli olan statü değil bak 6 sene okul okumasına rağmen lisansüstü eğitim nedir araştırma görevliliği nasıl bir kadrodur bilmeyen böyle dangalaklar da var :))

bir asistan arkadaşımın erkek arkadaşı kuafördü, dünyası çok dar bir çocuktu ve arkadaşımın toplantılara katılmasına erkek meslektaşları ile çay içmesine ciddi müdahale ederdi. bu noktada eğitim ve statü farkı göze batıyor.

ben konuyu sadece senin statünü kabullenecek mi cephesinden ele aldım daha bunun çok boyutu var ailevi, sosyal, kültürel... ama odak nokta senin hayatına bakış açısı...
aslında yaşının biraz küçük olduğunu düşünüyorum biraz akışına bırak o yaşlarda dünyada bizden daha fazla kimse aşık olamaz diye düşünürdük :)

Bu iş olmaz gibi. Hem zaten daha 21 yaşındasınız, ilişkiniz normal şartlar altında bile gitse kesin evlenecek misiniz sanki? İki gün sonra anlaşamadan ayrılırsınız. Çok takma kafaya. Sanki erkekler 10 sene sonrasını düşünerek ilişki yaşıyor.

10 günlük ilişkiyi 10 yıllık birliktelik gibi anlatmışsınız daha yeni yani ayakların yerde olmayacak o seni çok sevecek seni kollayacak aranızda hiçbir fark olmayacak o senin için Bambaşka biri olacak tipik yeni ilişki sendromu
Ama davul bile dengi dengine diye boşyere dememişler

içinde acaba lar olduğuna göre
sende yeteri kadar istemiyorsun bu kişiyi
ailenden önce sen sorun edeceksin gibime geldi
bence yol yakınken bitirmen en mantıklısı

Canımm iyiyim işe başladım işte :) Sen nasılsın, büyütmüşsün cocuuuu
Hayırlı olsun canım :)
annen bakıyor ne güzel
benim büyük kız 9 yaşında ablası bu da tahmini %70 kız deniyor bakalım 4. ayımızı bitirmek üzereyiz inşallah

Baslikta ben ogretim gorevlisiyim diyosun konuda daha ogrencisin unide sadece iyiymis : )))) sabikali cobanla ugrasmaktan okulunu aksatma da gerisi zaten dogal seyrinde ilerler

İşin garip tarafı ne sen öğretim görevlisisin, ne de çocuk garson.
Sen hele bi "en azından öğretmen" ol da, çocuk da garson olursa o zaman güncelleriz konuyu.

Yani yaşınız genç karşınızdaki ikna olur mu bilemiyorum ,ben de eşimle tanıştığımda sadece 17 yaşındaydım lisedeydik.Tam 8 yıl görüştükten sonra evlendik.Eşim meslek lisesindeydi ben süper lisede.Ben eğitimine düşkün biriydim hala öyleyim onun hiç okumak gibi niyeti yoktu derken ben üniversiteyi kazanıp şehir dışına çıktım benim de kafam karman çormandı babam kesinlikle karşı çıkacaktı emindim ama onun gibi bir insan dünya üzerinde tekrar karşıma çıkar mı emin değilim.Öylesine iyi bir insandır.Allahıma şükürler olsun.Ben hiç üstüne gitmedim ama o okumaya karar verdi sanırım beni kaybetmekten korktu o da ben den sonra üniversiteye yerleşti okudu mezun oldu askere gitti 25 yaşımızda evlendik.4.5 yıllık evliyiz.Eğitim çok önemli tabi ama eşim bir çok konuda kendisinden daha eğitimli bir çok insana taş çıkartır ben problem çıktığında paniklerken o sakindir daima çözümden yanadır kendi alanında da kendini geliştirdi kopamadık birbirimizden aşılmayacak engel değildi yani eğitim. Sizler de daha çok gençsiniz bence güzelce konuşmak ikna olmak sorununuzu çözebilir.Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…