Ben öğretim görevlisi, sevgilim garson? Çıkmazdayım...

Sorun olur ya, biri inek sağmak, tezek diyecek, diğeri ütopik ekolojik köysel yaşam formu. Aynı dili konuşmuyorlar bacım Aşk böyle abuk realitelere çabuk rest çeker.

Kullandıkları dil farklı ama içerik aynı, biri daha süslü ifade ediyor. =(
Aşk konusunda katılıyorum, duygusal abartmalarla yüceltilen bir kavram.

sen şuan öğretim görevlisi değilsin ki onunda ileride garson olabileceğini düşünüyorsun? bence sorun sende şimdiden böyle sorun ediyorsan bence bırakmalısın.

Su bir gerçek roller yer değiştirse idi emin ol ki erkekler öncelikle çalışan kadın..ayakları yere basan ekonomik gücü olsun isterdi. Ama kadınlar ise öncelikle aşk diyor ama yanlış .Aşk karın doyurmuyor kardeşim...Aileler yaşam standartı denen birsey var..çok uzun uzadıya bir konu bu yazsan bitmez...hiç uzatmam işi ben olsam önüme bakarım davul dengi dengine..erkek kadından bir tık önde olacak başka yolu yok bu işin

Bizde koyde döndük büyüdük ve okuduk memur olduk...ama köyden biri ile evlenmedim kendimden mevki olarak yüksek biriyle evlendim ve yine her yıl iznimizi alır gideriz valla..koyumu de çok severim yeşillik vs.ama bunu kendime bir seçenek olarak görmedim

sonra allah sana demezmi ben sana istedigi sundum sen turlu bahaneler buldun
Yasaman gereken seyi yasa dusunmeden hemde

2013 deki konuda 21 yaşındayım demişsiniz 2015 de 21 ....21 den farklı sayılarda var mesela 22 ,23,24 diye gidiyor. aaaa ..öğretim görevlisi olmadan önce sayıları öğrenmelisiniz öncelikle.

Bir de bi haftalik ilişkiyi on yıllık aşk gibi yazmışsınız ya pes,on günlük ilişkide siz yeterince tanıyomusunuz ki birbirinizi bir de gelecek düşünüp bir de üzerine çıkmaza girmişsiniz. Gerçekten bişeyler olsaydı içinizde bulutlardan dünyaya inemezdiniz,on günlük ilişki için fazla mantık,acımazsızca eleştiri,kimin ne olacağı belli olmaz biraz alçak uçun.

Yol yakinken dön cunki o cocuk ezilmiş siyasi yonden darbe yemis belkide cok acilar cekmis bana sorarsan bu kişiden mükemmel bir aile babası olur.. Ama sen bu sekilde dusunursen ailende boyle bakarsa zor akli selim biri olsaydin derdinki hayat yoldasim ikimizde calisip bir ev kurariz aradigin sey mutluluk sadetse ayrilma ama senin aradigin sey denk biri sen farkli bakmaya baslamissin simdiden olan o cocuga olur yol yakinken birak cocugu.. Ona yazik ister kiz ister kizma senin dusuncelerin hos degil.. Okuma azminin okdugu kadarda yoldasina sahip cikma azmin olsaydi keske..

''kadın üstünse erkek ezik hisseder'' lafı da aslında iki taraflı he... Adam kendini ezik hisseder deniliyor ama kadın tarafında da kompleks var. Hatta erkekte ne kadar varsa kadın tarafında da bi o kadar var.

Yani kadın tarafı ''ben üstünüm sevgilimden'' diye kendini üstünlük mertebesine oturtmuş kendi hayal dünyasında, erkek tarafı da ''ben daha alttayım sevgilimden'' diye ezik ezik hallerde.

Bir tarafta aşagılık kompleksi, diger tarafta üstünlük havası. İlginç...

Egitim.bazen hersey ama bazen hicbirsey.21yas neyim sevgisi siz hoslanmayi ask saniyorsunuz sevgi saniyorsunuz daha kemikleriniz cocuk!! Bende sephoraa gibi dusunuyorum sert bakiyorum bu konuya. Ustelik bu kadar kendini gelistirmis insan siyasi sebeplerden dolayi neden ceza evine girsin ki siyasi fikir toplumda belirtilmez cok egitimli olsaydi bu sebepten hapse girmezdi. Cobanligi kucumsemiyorum ama ilerde senin kacirdigin kecileri guder sana abla tavsiyesi kafani bunlarla bulandirma senin gordugun gibi masum degil hayat!!!!

Hayat tahsile bakmıyor canım malesef... Nice üniversiteliler eşlerine dayak atıyor. Küfür ediyor. Eziyor. Ama nice cahil diye bakilanlar kıymet bilebiliyor.. İnsan olmanın. İyi bir kalbin diploması yok canım... Eğer inanıyorsan mutlu olacağına hiç bırakma...

nedense pek sicak bakamadim sen oku ama cocuk ilerde olursa asilmaz sorunlar yasanir ve adam kavgaci kiskanc kisitlayiciolabilir diye dusunuyorum

Valla canım,hayali roman mı yazıyorsun yoksa ciddi misin bilemiyorum ama bu yazdığın konuda sen ciddiysen zaten bu kafayla o okulu bitiripte öğretim görevlisi olamazsın.(zaten 21 yaşında üniversite öğrencisi,hangi ara öğretim görevlisi oldu onu da anlamış değilim).
Se bunca duygulara hislere gelecek kaygısına 1 hafta 10 günlük ilişkinde mi kapıldın.

Ortada henüz birsey yok hayaller aleminde yüzüyorsun hangi okul hangi evlilik Nasrettin hoca misali ya tutarsa en başta okulunu bitir yüksek lisans yap Alesdi kpss di vs vs.. arti Okutman olmak çok kolay geliyor galiba bunları yap sonra gel istediğini sor olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…