Ben öğretim görevlisi, sevgilim garson? Çıkmazdayım...

Aaa olmadı mı sizin iş?

Aaa olmadı mı sizin iş?

Yok malesef, olmadı. Bir iş yemeğimiz vardı, büyük bi dava almıştık, onu kutlamak için dışarı çıktık ofistekiler ile, e herkes eşi ile geldi, bende onu aldım gittim.
Neymiş efendim herkes buna bakmış, ben onu ezmek için çağırmışım. Kısaca özet bu şekilde, hayırlısı böyleymiş demekki olmadığı iyi oldu.

Belliydi zaten böyle bir yerden patlak vereceği. Neyse hayırlısı olsun, düzgün insanlar çıkar umarım karşına.

''sevgilimden üstünüm naapmalıyım yardım lütfen?'' özeti bu sanırım?

Öncelikle okumuş insanları sırf okudukları için kendini geliştirmiş görmüyorum ben açıkçası. Okumuşların küçük bi kısmı kendini geliştirebilmiştir, diger ezici çogunluk ise plazaboy-plazagirl denilen tipler var ya... işte aynen öyledir. Yani hızlı ve öfkelidir, cahil ve havalı, parasız ama zengin... gibi.

Yani okumuş olmak çogunda ''üniverste okumuş olma deneyimi'' yaratıyor sadece. Hani ortam görmüşsündür falan... plaza insanı olmuşsundur, ortanın altında maaş alırsın ama marka giyersin, her yıl 2 maaşını cep telefonuna ayırırsın, dandik bi okulda dandik bi bölüm okumuşsundur ama sözde egitimli zannedersin kendini falan... geneli böyledir.

İşte bu yüzden ben olaya bu şekilde bakamıyorum. Yani egitimli- egitimsiz diye bakamıyorum. Daha çok ''ortam görmüş/gördügünü zannetmiş ve ortam görmemiş'' olarak bakıyorum. Şimdi konu sahibi sen muhtemelen büyük şehirde gençlerle takılmış, üniversite havasını solumuş, entel çevre içinde bulunmuşsun ve dolayısıyla belli bir çevren, bakış açın oluşmuş (plazagirl demeyecegim sana). Digeri ise çoban... Yani ne ortam görmüş ne bir şey. Hani o çobanın içinden filozof da çıksa farkmaz zira zevkleriniz uyuşmaması muhtemel. Ama tabi çocukla zevkleriniz uyuşuyor ise gayet de olabilir. Hem sonuçta İstanbul'da çalışmış bi aralar. Gelir yine çalışır, senin ortamlarına girmekten sıkılmazsa gayet de geçinir gidersiniz.

Ama ben ögretim görevlisi o çoban şeklinde bakınca garip geliyor. ''Global bi ilaç şirketinin CEO'suyum sevgilim ise çoban naapmalıyım'' diye sorsan hadi anlarım da ya altı üstü ögretmen olacaksın, bu kadar da abartmayın meslek şeysini. Ögretmenle garson sırf mesleklerinden dolayı sürtüşürler, geçinemezler diye bir şeyin oldugunu zannetmiyorum açıkçası.

Başlığı okuyup direk olmaz o iş diye düşündüm ama yazıyı okuduktan sonra kesinlikle olmaz diyorum sen daha öğrenci iken kendini öğretim görevlisi olarak görüyosun bu senin bu durumu her daim sorun yapacağının bi işareti. Bi de zaten adamı bikaç haftadır tanıyorsun nerden anladın kendini çok geliştirdiğini? Ailesine seni anlatması hiç şaşırtmadı bence önüne gelene de anlatmıştır. Boşuna ümit verdim diye düşünme o da başlarken olmayacağının farkında değil miydi madem o kadar geliştirdi kendini.
Aşk falan da yok ortada olmayacak işin cazibesi sadece . Arkadaşının kalbini kırmadan bitir bence. Maaşlar arası fark bile sorun oluyorken bu mu olmayacak

hersey meslekmi allah askina ? tabikide senden köyde bir yasam beklenemez ama o zmn o gelsin senin oraya okumaya baslasin gitsin bir fabrikada calissin. biyerlerden baslasin bence egerki kabul etmiyorsa saliver gitsin.

Bu siteyi bu yüzden seviyorum. Bir çok bakış açısı ve beyin fırtınası vs..
Konuyu ilk okuduğunda düşüncem çok farklıydı yorumları okuduğunda düşüncem artık çok daha farklı. Ben farketmemiştim ama evet bu egonuz nedir ya.. Ciddi anlamda nasıl on yıl sonrasını düşüne biliyorsunuz hayal gücünüze şaşkın kaldım.. Arkadaşlarımın bir çoğuna katılıyorum evet daha on günlük ilişkinin derdi sizi nasıl bu denli sardı anlamış değilim.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama ben şahsım adına karşınızdaki kişiye aşık olduğunuzu düşünmüyorum..

Acımasız eleştirilerim için şimdiden üzgünüm ama çok güldüm bu yazıya.

İlk olarak siz bir yaşınıza karar verin, 89lu musunuz, 21 yaşında mısınız, 2 yıl önce 22 iken bir anda nasıl yaş küçülttünüz anlayalım.

İkincisi bu muhteşem ifade ile siz en iyisi öğretmen olmayın, öğretim görevliliğine hiç yükselmiyorum zaten.

Gereksiz virgüller, virgülden sonra bağlaçlar, ilginç sözcük seçimleri.

"Köyde ekolojik hayat sürmek" :) çevrebilimsel bir hayat süreceksiniz yani?

"Ciddi manada çoban olmak" :) gayriciddi manada nasıl çoban olunuyor?

Kuzum, sen biraz oku e mi?

iki yıl önce de 21 yaşındaymışsın: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cildim-bu-yasta-niye-bu-kadar-kotu.626400/

Benimle de sırrını paylaşır mısın? Yaşım ilerledikçe sahilde yaşlı amcalarla prostat konuşuyorum beni anlıyor musun?

Bir de "kızlıık zarıma şey olmuş mudur ühühühü" diyen bir eğitimlisin.asdfghjk. Çoban olan sevgilin de yetiştiği ortamdan dolayı kızlık zarını önemsiyordur büyük ihtimalle (aşağılama yok "benim çoban arkadaşlarım da var" ) Senin için de bu kadar önemliyse bekaret aynı zihniyettensiniz. Sorun olmaz yani. =(
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamile-kalir-miyim.698064/

Son düzenleme:
Daha yazının tamamını okumadan fikir sahibi oldum ve sana diyebilirimki KESİNLİKLE OLMAZ.Neden mi? Bir erkek ne kadar kendini geliştirmiş olursa olsun KADININ ALTINDA EZİLDİĞİNİ HİSSETTİĞİ ANDA SANA SIRTINI DÖNER.Ve ilk işi kendini yanında egemen hissettiği birini bulmak olur.Erkek bir adım önde hissetmediği gün ya aldatıldığın yada bazı şeylerle rencide edilen biri olucaksın.Bundan hiç şüphen olmasın.Bide kendin için belirlediğin bi hayat standardın olsun ya,senin hayallere bak seçtiğin eşe bak.Sen mi bakıcan kocana Allah aşkına.Yapmayalım böyle saçmalıklar.Herkesin kendine göre bir alıcısı vardır senin yoluna yol demeye bin şahit yani.

Sorun olur ya, biri inek sağmak, tezek diyecek, diğeri ütopik ekolojik köysel yaşam formu. Aynı dili konuşmuyorlar bacım Aşk böyle abuk realitelere çabuk rest çeker.

Daha once soran oldumu bilmiyorum tum sayfalari okuyamadim..

Nasil tanistiniz ben onu merak ettim

bu kız ya çift karakterli ya da bir hesabı birden fazla kişi kullanıyor.

dipnot: bunca yıllık öğretim görevlisiyim böyle kafa görmedim

erkek profesor de olsa cumhurbaskani da olsa kadini ev hanimi okumamis olabilir ve evlilikleri uzun olabilir fakat sizin durumda olanlarda erkek komplekse girebiliyor kadin kendni ustun gorebiliyor yani bu tur iliski saglam olmaz..iliski yolun basindayken daha fazla umut vermeden ayrilman mantiklidr. Hem kalben sevdigin hem mantigina yatan biriyle evlen.. sadece mantikla ya da sadece askla evlenilmez ikisi de bir arada oolursa saglikli evliligin olur insallah.. dinimizde de eslerin uyumu denkligi cok onemlidr. Aradaki kultur farki cok sorun olusturur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…