Ben Nerede Hata Yaptım?

Neden sonuncu oldum ?

Sonunculuk şaşkınlığı hazır üzerimdeyken taze şoklanmış halimle bu sorunun cevabını kendimce bulmaya, anlatmaya çalışacağım.

Öncelikle sadece +0.9 ile sonunculuk madalyasına layık görüldüğümü belirtmek isterim.! Az mı tabiki değil.!

Maalesef Üç haftadır kendi evimden uzak mutfağından düzenimden uzak , memleketlerdeyim.

Mutfağa hakim olamayışımın, yemek seçimine ve saatlerine misafir olarak bulunduğum ortamda müdahale edemeyişimin de bu artı da katkısı çok büyük.

Hali hazırda "Gluten alerjim" nedeniyle Türk mutfağındaki çoğu yemeği tüketemiyorum.
Sofralarda unsuz, bulgursuz glutensiz çok nadir yemek pişiyor ve çoğu zaman aaa sen çorba da mı içemiyordun çorbaya un attım aaa unutmuşum bulgur yiyemediğini ıspanağa kattım vs diyologlarıyla kuru pirinç pilavı kaşıkladığım sadece salata yediğim bu nedenle de zamansız acıkmalarım zamansız meyve yemelerim peynir zeytin atıştırmalarım oldu.

Haliyle de bağırsak düzeni de değişiyor insanın ve bu çok büyük bir sorun haline geliyor.

Kendi evime mutfağıma geçtiğimde daha düzenli memülerimle yoluma devam edeceğime inanıyorum.

Sevgili tatlış iyi yürekli kaptişim LAydLiNe LAydLiNe her şey için teşekkürler :KK200:

Merhaba, online olarak çalıştığım diyetisyenimin sürekli detoks listesi vermesi sebebiyle bir bıkkınlık hali yaşıyordum, ufak ufak sinyalleri veriyordu ve bu hafta da patlak vermiş oldu. Tartı öncesine denk gelmeseydi toparlama şansım olabilirdi . Havaların genelde yağışlı olması ve covit vakalarının resmen tsunami yaşadığı şu günlerde de yürüyüşlerimi yapamadım. İnsülin direnci çok yüksek olan biri olarak sporsuz asla kilo veremiyorum.
Sevgiler. :KK200:

Bu haftanin sonuncusu olmusum^🙈🙈
Az yememe ragmen spor yapmayinca cok cabuk kilo alan biriyim (Daha onceki kullandigim takviye edici ilaclarin etkisi oldugunu dusunuyorum). Araligin 6sinda ales sinavim var. Sinava agirlik verince sporumu yapamadim. Bu da arti olarak geldi malesef🙈

Merhaba arkadaşlar 13. Takım 703. Etabın sonuncusu olmuş bulunmaktayım🤪. Ama niye oldum; şöyleki 3 haftam diyette ilk iki haftada 4 kilonun vermiş olduğu sevinçle😎 giderken, şu yağ kemik ölçen tartıdan alayım dedim, dedim de iyi mi yaptım🤔 asla siz siz olun yanlışta ölçse diyette tartıyı değiştirmeyin arkadaş. 73 ile başladığım bu yolda ilk hafta ödemle birlikte 3 kg gitti sonraki hafta 1 kg gitti ama bu hafta tartım geldi ve utanmadan beni 72,9 gösterdi.😡 Terbiyesiz! 👿Sonra gel gör ki bugün 70 gösteriyor bu tartılarda ayarlar falan yapılınca bir iki gün içinde kendine geliyormuş. Yani anlayacağınız tartı kurbanı oldum. Fazla da tartsa beni ilk başta yanıltsa da ben artık yeni tartıyla devam edeceğim ne kadar fazla giderse o kadar kăr😍 diyette kaçamak yaptım mı🤐 ah 2 kere gerçekten 2 kere yaptım 🙈 onda da baya bir kaçtı. 🙄Amaaaaa birdahaki haftalarda ismimi yükseklerde göreceksiniz bak bunu buraya yazıdım 🤣 sizleri öpüyorummm ve sağlıklı,zayıf ve fit kalın kızlaaar sevgilerleee😍❤️😘

Merhabalar bu hafta etap sonuncusu ne yazık ki benim geçen hafta verilen kilolarla gelen rahatlık bir yana asıl olarak az su içmem buna sebep oldu 2.5 litrenin altına düşmeyen ben 2 nin üstüne bile çıkmadım bu hafta hareketsizdim aynı zamanda ayrıca ölçüsüz yemek porsiyon miktarını bildirmemek de buna sebep oldu bu hafta daha dikkatli olacağım takımımın da sonuncu olmasına sebep oldum çok üzgünüm altın kural aktiflik bol su hareket :110:

Ilk defa haftanın sonuncusu oluyorum. Bu diyet macerasinda her duyguyu tatmasam eksik kalırdı zaten 🙂🙄.
Neyse fazla uzatmiycam uzun zamandır kendimi frenliyordum geçen hafta da mezuniyet beklentisine kendimi hazırlamıştım ama aksilik çıktı mezun olamadım. Yeniden adaptasyon sağlamakta zorlandım. Psikolojik olarak ta kötü bir hafta geçirdim uzerine de tuvalet problemim eklenince tuzu biberi oldu.

706. Etap sonuncusu olarak sizlere güzel öğütler vermeye geldim demek isterdim ama aslında bu kadar fazla kilo almamın sebebi yemek değil maalesef. Yaklaşık iki hafta önce Covid -19 hastalığını atlattım. O dönem ilaçların da etkisiyle ve hastalığın da vermiş olduğu iştahsızlıkla diyetime dikkat etmememe rağmen kilo vermiştim. Geçen hafta cuma günü maalesef ki işe geç kaldığım için tartılamadım. Yani bu +3 kilo sadece bir haftada olan kilo değil. Üzerine sebebini bilmediğim bir şekilde vücudum su tutması çok fazla ödeme sebep oldu. Tabii tek sıkıntı da bu değil maalesef çünkü ben de ara ara ufak tefek kaçamaklar yaptım. Ama kesinlikle 3 kilo almadığımı biliyorum. Bunu da haftaya ödem attıktan sonra etap birincisi olduğumda göreceksiniz :KK48: :KK48: :KK48:

Haftaya birinciler sırlarını paylaşıyorlar topiğinde görüşmek üzere :KK70::KK70: Esen kalın, sağlıcakla kalın :KK36::KK36:

706. Etap sonuncusu olarak sizlere güzel öğütler vermeye geldim demek isterdim ama aslında bu kadar fazla kilo almamın sebebi yemek değil maalesef. Yaklaşık iki hafta önce Covid -19 hastalığını atlattım. O dönem ilaçların da etkisiyle ve hastalığın da vermiş olduğu iştahsızlıkla diyetime dikkat etmememe rağmen kilo vermiştim. Geçen hafta cuma günü maalesef ki işe geç kaldığım için tartılamadım. Yani bu +3 kilo sadece bir haftada olan kilo değil. Üzerine sebebini bilmediğim bir şekilde vücudum su tutması çok fazla ödeme sebep oldu. Tabii tek sıkıntı da bu değil maalesef çünkü ben de ara ara ufak tefek kaçamaklar yaptım. Ama kesinlikle 3 kilo almadığımı biliyorum. Bunu da haftaya ödem attıktan sonra etap birincisi olduğumda göreceksiniz :KK48: :KK48: :KK48:

Haftaya birinciler sırlarını paylaşıyorlar topiğinde görüşmek üzere :KK70::KK70: Esen kalın, sağlıcakla kalın :KK36::KK36:

Laydim ya hiç haberim olmadı.. iyi dileklerimi gönderememişim zamanında.
ama yaşaşın ki atlatmışsın hastalığı.

Kocaman geçmiş olsun, güle güle gitmiş olsun, bir daha da uğramasın. :nazar: :KK200: :KK36:

Laydim ya hiç haberim olmadı.. iyi dileklerimi gönderememişim zamanında.
ama yaşaşın ki atlatmışsın hastalığı.

Kocaman geçmiş olsun, güle güle gitmiş olsun, bir daha da uğramasın. :nazar: :KK200: :KK36:
Teşekkür ederim püsküütümmm :KK200:

Çok geçmiş olsun kaptanım:KK200:

Ben nerede hata yaptım bilmiyorum bayanlar aslında çok dikkatli besleniyorum ama bir hata var tabiki inşallah çözeceğim

Kaderimde buraya düşmekte varmış😢
Yaptığım hata cuma gecesi yaptığım kaçamaklar. Bu hafta hem yediğim turşular ve regl ödemi de eklenince malesef kocaman bir artı gördüm. Ama bu bana ders oldu. Bir daha buraya gelmemek dileğiyle....

Nerede hata yaptığımı biliyorum , nasıl çözeceğimi de biliyorum ama hâlen irademe sahip olamıyorum :KK43: bu hafta da artı gelirsem takıma elvada diyecem :KK43:

Ben 3 hafta ac gezdim. Iste burada hata yaptim.
Vucudum ne yese kostur kostur depoluyor. Bir daha bulamayacagim saniyor.
Su an beynime hep yiyeceksin ne istersen vereceğim sana diyorum.

Öncelikle herkese iyi akşamlar ..
Takıma girdiğimde 93 kiloydum ama sağlıklı beslenme ile 3-4 haftada 87 kilo oldum geçen hafta kilo vermenin rahatlığı ile bir kaç kez kaçamak yaptım tabi bunlar bana artı olarak döndü ve çok üzgünüm kilolu olarak yaşamak istemiyorum bu hafta sil baştan daha fazla azimle tutunacagim sağlıklı beslenmeye... Herkesin istediği kiloda olmasi diliyorum..🥰🥰🥰

X