706. Etap sonuncusu olarak sizlere güzel öğütler vermeye geldim demek isterdim ama aslında bu kadar fazla kilo almamın sebebi yemek değil maalesef. Yaklaşık iki hafta önce Covid -19 hastalığını atlattım. O dönem ilaçların da etkisiyle ve hastalığın da vermiş olduğu iştahsızlıkla diyetime dikkat etmememe rağmen kilo vermiştim. Geçen hafta cuma günü maalesef ki işe geç kaldığım için tartılamadım. Yani bu +3 kilo sadece bir haftada olan kilo değil. Üzerine sebebini bilmediğim bir şekilde vücudum su tutması çok fazla ödeme sebep oldu. Tabii tek sıkıntı da bu değil maalesef çünkü ben de ara ara ufak tefek kaçamaklar yaptım. Ama kesinlikle 3 kilo almadığımı biliyorum. Bunu da haftaya ödem attıktan sonra etap birincisi olduğumda göreceksiniz
Haftaya birinciler sırlarını paylaşıyorlar topiğinde görüşmek üzereEsen kalın, sağlıcakla kalın
Teşekkür ederim püsküütümmmLaydim ya hiç haberim olmadı.. iyi dileklerimi gönderememişim zamanında.
ama yaşaşın ki atlatmışsın hastalığı.
Kocaman geçmiş olsun, güle güle gitmiş olsun, bir daha da uğramasın.
Çok geçmiş olsun kaptanım706. Etap sonuncusu olarak sizlere güzel öğütler vermeye geldim demek isterdim ama aslında bu kadar fazla kilo almamın sebebi yemek değil maalesef. Yaklaşık iki hafta önce Covid -19 hastalığını atlattım. O dönem ilaçların da etkisiyle ve hastalığın da vermiş olduğu iştahsızlıkla diyetime dikkat etmememe rağmen kilo vermiştim. Geçen hafta cuma günü maalesef ki işe geç kaldığım için tartılamadım. Yani bu +3 kilo sadece bir haftada olan kilo değil. Üzerine sebebini bilmediğim bir şekilde vücudum su tutması çok fazla ödeme sebep oldu. Tabii tek sıkıntı da bu değil maalesef çünkü ben de ara ara ufak tefek kaçamaklar yaptım. Ama kesinlikle 3 kilo almadığımı biliyorum. Bunu da haftaya ödem attıktan sonra etap birincisi olduğumda göreceksiniz
Haftaya birinciler sırlarını paylaşıyorlar topiğinde görüşmek üzereEsen kalın, sağlıcakla kalın
Teşekkür ederim kaptanımÇok geçmiş olsun kaptanım
Öyle hemen pes etmek yok obezim, düştüysek kalkarız.Nerede hata yaptığımı biliyorum , nasıl çözeceğimi de biliyorum ama hâlen irademe sahip olamıyorumbu hafta da artı gelirsem takıma elvada diyecem
Üzülme canım menülerinde hiç bir kaçak yoktu,spor ödemi elbet haftaya karşılığını göreceksinNerde hata yaptığımı bilmiyorum gayet güzel düzenli besleniyorum ama sporu abartmamdan kaynaklı şiştim galiba
İnşallah kaptanımÜzülme canım menülerinde hiç bir kaçak yoktu,spor ödemi elbet haftaya karşılığını göreceksin