Ben Nerede Hata Yaptım?

Benim arti gelme sebebim:
Hafta sonu cuma da dahil olmak üzere annemdeydim
Malesef anne yemeği benim hatam
Aslında kendimce diyetisyene verdiği ölçüde yedim ama manti sarma borek istediğin kadar ölçüde ye olmuyormuş
Veeeee birde bu hafta spor yapmamam
Belki spor yapsaydım en azından sabit gelirdim
(Hatamin bu olduğunu düşünüyorum arkadaşlar)

714. Etabın sonuncusundan kocaman bir merhaba

Başka bir zaman olsa belki sonuncu olduğum için üzülürdüm ama bu kez üzülmüyorum. Aslında 1,2 kilo büyük bir fazlalık değil ama maşallah yarışmada herkes güzel kilolar verince bu kadar kiloyla bile sonuncu olunabiliyor.

Lafı fazla uzatmadan hemen hatamı anlatayım. Yarışmanın olduğu gün yani cuma günü diyetisyen randevum vardı. Uzun süre sonra bu işi artık yardımsız yürütemeyeceğime karar verip randevu almıştım. Çünkü yaklaşık 1 (bir) yıldır hep aynı rakamlar arasında gidip geliyordum. Son iki aydır da düzenli olarak spor yapıyorum ama buna rağmen kilo veremeyince bir yerde bir yanlış yaptığımı düşündüm. Tüm tahlillerimi yaptırıp diyetisyene gittim ve fark ettik ki D vitaminim çok düşük. Hatta ciddi eksiklik boyutunda. Bu da kilo verememe sebeplerinden biriymiş. + kilo çıkmamın sebebi ise perşembe akşamı yaptığım kaçamak. Nasılsa yarın diyetisyene gideceğim bir daha kaçamak yapamam diye ne bulduysam yedim

Siz siz olun benim yaptığımı yapmayın ama ben çok pişman değilim yediklerimden

İyi akşamlar kızlar
Hatasız kul olmaz ama gerçekten hatam yok bu sonunculukta
Regl dönemi çok yakın Perşembe gününden başlayan siskinlik hissiyatı sonrasında artı çıktım. Regl beni bu hafta sonunculuga itekledi. Yoksa menü ve spor olarak herhangi bir kaçamak olmadı.
Neyse haftaya bu durum toparlanacak kızlar

selam kizlar
nerede hata yaptim?
aksama kadar hersey guzel giderken aksam yemeklerini fazla kacirdim.
dizi izlerken tatliyi cekirdegi eksik etmedim
ve suyu az ictim 1-2 bardagi zor gecti.
hepsinin tek nedeni vardi iradesizlik. bu hafta dikkat etmeye calisicam umarim bi daha buraya dusmem

Nerede hata yaptım bilmiyorum 1 kg fazla çıktım bu hafta ama çok dikkat ettim kilo aldığımı sanmıyorum. Amaaaaa ben çok tuz tüketen bir insanım ödem olabilir. 3 beyazı da kesicem inşallah

Nerede hata yaptım
Bu hafta azıcıktan bişey olmaz diyerek minik kaçamaklar yatım ve bu hafta +300 geldim,
Kaçamağın azı çoğu yokmuş bana ders oldu
Birdaha yapmayacağım inşaAllah

Merhaba herkese ben de 90 kilo olarak böyle gruba katılmak istiyorum. Nereden nasıl başlayacağım kaç kişi aktif

Merhaba herkese ben de 90 kilo olarak böyle gruba katılmak istiyorum. Nereden nasıl başlayacağım kaç kişi aktif

Merhaba, iki seçeneğiniz var. Linkleri inceleyerek karar verebilirsiniz:

90 kilo ve üzerindekilerin kendi aralarında yarıştıkları başlığımız. Direkt katılabilirsiniz.

Diğeri de kilo sınırı olmaksızın takımlar halinde yarışılan başlık. Buraya talep yazmanız ve takımlardan davet beklemeniz gerekmekte.

Herkese merhabalar.. Ben 65.5 kilo ile 4 ay önce başladım bu serüvene hedefim 55 olmak ve 9 kilo verdim. Son 1-2 kilo kaldı hedefime . Bu hafta +600 gr geldim.. Ramazan başladığı için biraz tatlıları ve hamurişlerini abarttım yediklerime dikkat etmediğim gibi sporu ve su içmeyide bıraktım.. Acilen eski düzenime dönmeliyim..

Selamm
Bu hafta şu sebeplerle sonuncu olduğuma inanıyorum ;
- Su tüketimim azdı ( ramazan dolayısıyla pek içemiyorum)
-Çok fazla kaçamağım oldu
-spor miktarım normalden azdı
- Son olarak tartı günü öncesi uzun bir araba yolculuğu yaptım ve yanlış bilmiyorsam uzun yolculuklar ödem yapıyor belki bu da etkilemiş olabilir tartıdaki sayıyı

selam herkese
buraya bi daha gelmem insallah demistim ama 3. gelisim oldu. neden burdayim bu hafta
* suyu iyi ictim hic yoktan 1 lt ye cikardim ama kacamaklar olunca maalesef bi faydasi olmadi.
tuzlu tukettigim icin ödem de cok fazla oldu. spor hic yapamiyorum. hepsi biraraya gelince kacinilmaz son oldu.

Ben nerede hata yaptim?
Aslında hata yapmadım ramazandan hemen sonra ramazan boyunca içmediğim suyu içmeye başladım. Malum 3 öğünlük yemeğe geçincede artı 1.5 çıkıverdim. Bi kaç güne tekrar 1.5 kilo eksi çıktım. Beslenmem düzene girince düştü yani. Çok söylenecek birsey yok

Merhaba arkadaşlar geçen hafta birinci olup bu hafta sonuncu olmak kesinlikle kötü bir şey aslında bir hata yaptığımı düşünmüyorum bir defa kaçamak yaptım sadece onun dışında nerdeyse hep aç kaldım son gün regl oldum ve karnımda çok şiş vardı muhtemelen o yüzden kilo aldım haftaya telafi edeceğimi düşünüyorum

Merhaba hanımlar. Bu haftanın sonuncusu ben oldum.nerde hata yaptın derseniz inanın bilmiyorum.
Bir kilo verdiğim geçen haftadan farklı olarak daha az beslendim.
Cardio yapmadan yürüyüşlere devam ettim.
Anlamını ve nedenini bilmediğim halde göbeğim sis.
Regliyi atlatali birkaç hafta oldu.
Gece geç yemedim akşamı gecistirdim hatta.
Günde 10 bin belki ddaha fazla adım attım.

Bunun yanı sıra problemim hazimsmsizlikla ilgili.
Bu sorunun neden olduğunu düşünüyorum bu duruma.
Çünkü kaçamak yapmadm her zaman ki gibi beslendim..
Umarım hedefime ulasirim . Bu kilodan kurtulmak istiyorum.

Aslında gözle görülür bir hata yapmadım ama regl zamanıma gelen ödemler maalesef artı çıkmama sebep oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…