Geçmiş olsun.haftanin sonuncusu olarak ben geldimbugunleri de gormek varmis
malesef dis tedavisi goruyorum cok agrili bir surecti. tedaviden once antibiyotik verildi fakat fayda etmedi agrilarim devam etti. tedaviye baslandiktan sonra bin beter bi agri yasadim korkudan yiyemedim sonra agri gecince de ne bulduysam yedim. hic dikkat etmedim. suyu cok azalttim bu en buyuk hatam oldu ve malesef karbonhidrat agirlikli beslendim. gec saatte bile yedim ve sonuc butedavim devam ediyor yarin yine discideyim ama haftaya iyi bi sonucla gelecegim kararim kesin bi daha da buralara gelmeyeyim insallah
sag olun teşekkürlerGeçmiş olsun.
Başınız sağolsun.Haftanın sonuncusuyum hatamı biliyorum yakınımı kaybettim ne yedim ne içtim hatırlamıyorum dikkat etmeyince hemen geri geliyor kilolar
Başınız sagolsun cnmHaftanın sonuncusuyum hatamı biliyorum yakınımı kaybettim ne yedim ne içtim hatırlamıyorum dikkat etmeyince hemen geri geliyor kilolar
Haftanın sonuncusuyum hatamı biliyorum yakınımı kaybettim ne yedim ne içtim hatırlamıyorum dikkat etmeyince hemen geri geliyor kilolar
Başınız sağolsun.
Başınız sagolsun cnm
Başınız sağ olsun. Allah sabır ve güç versin.
Toparlayacagiz beraber canim, seni seviyoruz...Haftanın sonuncusuyum hatamı biliyorum yakınımı kaybettim ne yedim ne içtim hatırlamıyorum dikkat etmeyince hemen geri geliyor kilolar
Azmin devam edecek canim merak etmeBu haftanın sonuncusu benim kesin benim -3.45 den daha vahimi yoktur diye ben peşin peşin kızım uyurken cezamı yerine getireyim ve ilk ve son olsun buraya gelişim.
Gelelim artimin sebebine doğum sonrası 4.5 ay sonra ilk defa regl oldum onun ödemi ve moral bozukluğu ile bu hafta berbat geçti herşeye rağmen kolumdan tutan takımıma , A Arrietty_ kaptanima veBirgaripanne @_Vera_ kaptan yardımcılarina ayrıca teşekkür ederim