Ben Nerede Hata Yaptım?

Ahh bende buralardayım.
Ama bir daha gelmem. Çok iddialıyım.
Şimdi gelelim nedenine.
Bayramdan önceki hafta temizlik telaşı bir de tartı olmaması beni rahatlattı.
Ufak ufak yemeye başladım. Sporu tamamen bıraktım.
Havalar çok sıcak olunca soğuk kolalı içeceklere dadandım.
Bir de üstüne bayram geldi.
Tatlı börek çörek derken kilo aldı başını gitti.
Ama bir daha bunu da yiyeyim öğle başlayayım demek yok. Bu 2 haftada hep o yüzden kilo aldım.

Bu topikten bildirim geldikçe sinirim bozuluyo bi daha gelmem buraya kararlıyım. İrademe sahip çıkamdıkça gelir bu mesajımı okurum. Yukardaki mesajıma ek olarak suyu çok azalttım bu aralar, su içmedikçe yalancı açlık yaşadım sanırım. Günde 3-4 lt su içmeye başladım yeniden. En önemli hatam da hedef kiloma yaklaştıkça kararlılığım sarsılıyor amaan zaten son 3 kilo dedim üstüne bi de bayram eklendi ben uçtum gittim.

Bu haftanın sonuncusu olarak ben geldimgeçen hafta iyi kilo vermiştim ve bu aralar çok bahçe işleri ile uğraştıgim için zaten yedigimi harcıyorum rehavetine kapıldım yedikçe yedim buraya ilk gelişim ilk yazışim tekrar gelmemeyi umuyorum

Aman tanrım böyle birşey de mi varmış haftanın sonucusu olarak buraya ilk girişim umarım son olur.
nerede hata yaptım sorusuna ise cevabım belli. Bu hafta can sıkıcı pek çok şey yaşadım ve yedim. Normalde tatlı yemeyen ben kek , pastayedim. Dikkat etmedim . Ayrıca mezun olmama çok az kaldı ve ben onun rehavetine kapıldım. Bir daha olsun istemiyorum . Buraya yazmak çok can sıkıcıymış

Ben nerede hata yaptım?
Çok net ve açık “gevşeklik”
2 ay kadar Türkiye’de tatil yaptık ve ben orada kilo almadım üstüne zayıfladım ne var ki eve geldim ve Almanya’da özlediğim tatları sıradan geçirdim eve alışmaya çalışınca biraz düZeni oturtana kadar ne yediğimi bilmedim ve hiç de su içmedim hareket desen sıfır
burada ilk ve son kez bulunuyorum arkadaşlar. Gerçekten kötüçbir his insana sen beceriksizsin, boğazını tutamadın işte, imajı veriyor ve Tokat gibi geliyor, utanç verici

gerçekten buraya yazmakta geç kaldığım için çok çok özür dilerim sanırım pazartesi yazılacaktı ama ben bir aylık bir izinden pazar akşamı döndüğüm için çok yoğunluğuma geldi ev de iş de ve oruç tutuyorum ayrıca o yüzden de iyice kafam gitmiş umarım affı olur seaBahAR LAydLiNe

bir aydır memleketteydim çok güzel niyetlerle ve heveslerle tartımı koltuğumun altına alıp gelmiştim ama yine hiçbirşey hesap ettiğim gibi olmadı ilk haftalar kilomu sabit tutabildim en azından ama kardeşimin doğumundan sonra işler koptu sabaha kadar ayakta durup sabah kahvaltı edip yatmalar, hastanede kaldığımız iki gün poğaça ve meyve suyu ile beslenmece, düzensiz öğün saatleri kim ne yapıp getirirse onu yemeler falan bebişimiz 7 günlükken daha bildirim yapma zorunluluğu olunca (bi önceki bildirimi doğum sebebi ile hastanede olduğumdan kaçırmıştım) böyle bir artı gördüm maalesef

umarım telafisi olmuştur yazmakta geciktiğim için çok özür dilerim kaptanıma pazartesi öğleden sonra yazacağımı söylemiştim fakat hiç giremedim o zamandan sonra siteye

haftanin sonuncusu olarak ben geldim bugunleri de gormek varmis

malesef dis tedavisi goruyorum cok agrili bir surecti. tedaviden once antibiyotik verildi fakat fayda etmedi agrilarim devam etti. tedaviye baslandiktan sonra bin beter bi agri yasadim korkudan yiyemedim sonra agri gecince de ne bulduysam yedim. hic dikkat etmedim. suyu cok azalttim bu en buyuk hatam oldu ve malesef karbonhidrat agirlikli beslendim. gec saatte bile yedim ve sonuc bu tedavim devam ediyor yarin yine discideyim ama haftaya iyi bi sonucla gelecegim kararim kesin bi daha da buralara gelmeyeyim insallah

Geçmiş olsun.

Merhaba, can sıkıcı geçen bir hafta sonucunda uyku problemi yaşamış olmam burada olmamın nedeni. Bir haftadır uyuyamıyorum. Geceleri, karmaşık duygu durumuna bağlı çok fazla, yememem gereken şeyleri tükettim. Tartı öncesi gün, araç ile günübirlik şehirlerarası yola gitme durumunda kaldım. Malum, pandemi sebebiyle de yolda rahat değildim. Yeterli su içemedim, düzenli beslenemedim sabahın erken saatlerinden gece geç vakte kadar araç ile yolculuktaydım..
Bir süredir online bir diyetisyenle çalışıyorum, çok güzel sonuçlar alıyordum ki bu hafta sekteye uğradı.. Bu durumdan hiç hoşnut değilim..
sevgiler.

Merhabalar geçtiğimiz cuma ben sonuncu oldum.. Nerelerde hata yaptığımı da şöyle anlatayım; son zamanlarda mental olarak yememem gerektiğini bilsem de yedim. Bu biraz duygusal açlıkla da bağlantılıydı. Çok stres altında olduğum ve moralim bozuk olduğu zamanlar yeme ataklarım oluşuyor bu senelerdir bu şekilde ve bununla kendi kafamın içinde savaşıyorum. Diyetime odaklandığım zamansa çok güzel listelerime uyabiliyorum. Bu sorunu diyetisyenimle de paylaştım o da yolda kalmanın yoldan çıkmaktan daha iyi olduğunu belirtti. Biraz bana güç verdi. Yola bir şekilde devam edeceğim. Yeni bir haftaya daha iyi başlamalıyım. Ben yaptım siz yapmayın :) Aslolan abur cubur yemem değil listelerime uyumsuz yemekler yemem oldu ..

Bu haftanın sonuncusu benim kesin benim -3.45 den daha vahimi yoktur diye ben peşin peşin kızım uyurken cezamı yerine getireyim ve ilk ve son olsun buraya gelişim.
Gelelim artimin sebebine doğum sonrası 4.5 ay sonra ilk defa regl oldum onun ödemi ve moral bozukluğu ile bu hafta berbat geçti herşeye rağmen kolumdan tutan takımıma , A Arrietty_ kaptanima ve Birgaripanne @_Vera_ kaptan yardımcılarina ayrıca teşekkür ederim

Azmin devam edecek canim merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…