- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Çocuğu ondan çok Ben istiyorum. Ama çocuk istememiz bizim ilişki düzenimizi etkilemedi ne yazık ki 10 15 günde bir olan düzenimiz devam ediyor istisnai durumlar dışındaSevgi çiçeği haklı bence.performans yok. Çocukta yapip kendini ispatliycak
Çocuğu ondan çok Ben istiyorum. Ama çocuk istememiz bizim ilişki düzenimizi etkilemedi ne yazık ki 10 15 günde bir olan düzenimiz devam ediyor istisnai durumlar dışında
Çocuğun beni biraz dingilestirip farklı şeylere farklı sorumluluklara odaklamayi sağlayacağını düşünüyorum.Peki eşinizin tavrında hiçbir şey değişmezse yine de bu evliliği sürdürmek istediğinize emin misiniz? Böyle bir ihtimal var çünkü. Bundan emin olduktan sonra çocuk düşünmelisiniz.
BU ARADA İŞİN ASIL CAN ALICI NOKTASI YAKLAŞIK 3 4 AYDIR ÇOCUK YAPMAYI DUSUNUYOR OLMAMIZ BU DUZENLE
Malesef çocuk sizi dinginlestirmez.15gunde bir girdiğiniz ilişkiyle kısa surede gebelik yakalarsaniz ne ala...yakalayamazsaniz bu adamla zor tedavi süreçlerine mecbur kalırsınız...böyle bir adamla tedavi de zor...yapıcı ve çözüm odaklı değil.bencill.cocuk olursa aranıza daha fazla mesafe girerÇocuğun beni biraz dingilestirip farklı şeylere farklı sorumluluklara odaklamayi sağlayacağını düşünüyorum.
Bu konu dışında başka bir problemimiz yok. Bunu da fazla takmamaya çalışsam da sorun teşkil ediyor. Eşimi seviyorum onun da beni sevdiğine eminim. Sorunuma çözüm bulur muyum diye yazdım. Genel olarak evliliğimde bir problem yok şükürler olsun ki. Evet ama bencil bu konuda ona katılıyorumMalesef çocuk sizi dinginlestirmez.15gunde bir girdiğiniz ilişkiyle kısa surede gebelik yakalarsaniz ne ala...yakalayamazsaniz bu adamla zor tedavi süreçlerine mecbur kalırsınız...böyle bir adamla tedavi de zor...yapıcı ve çözüm odaklı değil.bencill.cocuk olursa aranıza daha fazla mesafe girer
Boşanmayı düşünmez miydiniz haddim olmadan sordum kusura bakmayın.cok gencsiniz ve ben esinizde umut göremedim. Anlattıklarınız isiginda tabi
İnşallah herşey gönlünüzce olsunBu konu dışında başka bir problemimiz yok. Bunu da fazla takmamaya çalışsam da sorun teşkil ediyor. Eşimi seviyorum onun da beni sevdiğine eminim. Sorunuma çözüm bulur muyum diye yazdım. Genel olarak evliliğimde bir problem yok şükürler olsun ki. Evet ama bencil bu konuda ona katılıyorum
Ya saçma geliyor ama gerçekler bunlar. Benim aklım mantığım da bunu almıyor işte konuştum konuşunca da geri puskuruyorBu cümle saçma geldi kusura bakmayın. Size dokunduğunda neredeyse her gün ereksiyon olacak kadarsa 8 , 10 gün beklemesi mantıksız geldi.Bir süre daha gözlem yapın.ayrıca ağır hakaret içeren sözler kullanmayın.Hakaretten ziyade oturup konuşun.
Off bunlar hikaye bence.Geçmiş hızlı hayatında baya hızlı yaşamış baya
Vallaha canım benim yaşlı insaların bile 4en fazla 4.,5 günde cinsel istekleri var.Eşiniz normal deil.15 gün 10 gün bu bebce çok uzun bi zaman.Bence adam anca kendini toplayıp seninle sex yapıo.Bence kendininde farkında.Sizede söylemio bence sorunu olduğunu.Kendinizi suçlamayın.Ama bi sıkıntı varsa size solememesı çok saçma.Arkadaşlar herkese merhaba. Nereden nasıl başlayacağımı bilemedigim için dün gece sıcağı sıcağına yaşadığım olaydan bahsedeyim.
Özel hayatın bu kadar dinlendirilmesi ne kadar doğru olacak bunu bilemiyorum ama anlatmaktan başka çarem kalmadı.Ve umarım doğru başlıktayimdir.
17 aylık evliyim arkadaşlar. Ve neredeyse ilk evlendiğim günden beri cinsel hayatımda Bir karmaşa var. Eşim iyi insandır hoş insandır beni de sevdiğine eminim.
Eşim 37 bende 24 yaşındayım.
Istanbul da yıllarca bekar yaşamış ve tahmin edersiniz ki o yaşına kadar bir çok birlikteligı de olmuş.
Artık herşeyden elini ayağını çektikten sonra evlenme kararı almış.
Eşimin cinsel konuda düşüncesi şu her gün aynı yemek yenilmez biraz araya özlem girmeli hergün yapılırsa monotonlaşir. Ve hiçbir özelliği kalmaz. Bu yüzden 8 10 günde 1 ilişkimiz olur.
Bu konu yüzünden de defalarca tartışmışızdır. Ben bu konuyu da onun geçmişte bir çok deneyim yaşayıp artık bıkmasina bagliyorum.
Ilişki yaşadığımız zamanlarda genelde ilk günkü heyecan gibi yaşıyoruz orada problem yok hakkını yiyemem. Beraber olduğumuz zamanlarda ihtiyacimi fazlasıyla karşılıyor. Fakat 8 10 günde 1 olması beni tatmin etmiyor. Sonuçta ilk defa yaşıyorsun bu duyguları ve karşındaki insandan beklentilerin fazla oluyor. Velhasıl kelam
Dün gece farklılık olsun diye gidip alımlı kıyafetler giydim yanına geldim oturdum. Normal bir şeymiş gibi karşıladı:) kış günü bende aklımı yitirdim ya yarı çıplak kıyafetler giydim.
Neyse öpüyorum seviyorum hani anlasin diye bir şeyler yapiyorum. Çekti yanına gel şu filmi izleyelim dedi. Acık açık da söyleyemiyorsun da . Hani benim bildiğim bir erkek karısını öyle gördüğü zaman kendiliğinden bir şeyler yapması gerekir.
Benim de sinirlerim bozuldu tüküreyim senin erkekligine diyip kalktım normal kıyafetlerimi giydim. Biraz da triplendim. Bana diyor ki böyle mi belli edilir. Insan biraz açık görüşle gelir çok afedersiniz sürtünür falan.
Yav arkadaşım gecenin bir saati bu insan neden böyle yarı çıplak giydi yanıma geldi diye düşünmez mi bir insan. Yani neden sırnaşıyor diye düşünmez mi illa alalen gel benimle mi ol denmeli. Erkek dediğin afedersiniz azgın olmaz mı. Karisi demeden harekete geçmez mi. Bana diyor ki çok abartıyorsun. Seninle her zaman bu konuları tartışmaktan sıkıldım. Hata bende mi Allah aşkına ne yapmam gerekiyor yahuu
Tabii öyle de ben kalkıp kendimden 10 küsür yaş büyük biriyle olmam kusura bakmayın. Her şeyin bir usulü var.Alnın da yazmıyor ki nerden bilebilirdim :) hangimiz evlendikten sonra ne yaşayacağımızı biliyorduk
Doğumdan sonra 8 ay değil de lohusalık bitene kadar tabi. Eksik yazmışım, anlam karmaşası olmuş.Canim istemedi :) yoooo küçük memeli bol bol yaptim...
Doğumdan sonra niye 8 ay yasak?
Arkadaşlar herkese merhaba. Nereden nasıl başlayacağımı bilemedigim için dün gece sıcağı sıcağına yaşadığım olaydan bahsedeyim.
Özel hayatın bu kadar dinlendirilmesi ne kadar doğru olacak bunu bilemiyorum ama anlatmaktan başka çarem kalmadı.Ve umarım doğru başlıktayimdir.
17 aylık evliyim arkadaşlar. Ve neredeyse ilk evlendiğim günden beri cinsel hayatımda Bir karmaşa var. Eşim iyi insandır hoş insandır beni de sevdiğine eminim.
Eşim 37 bende 24 yaşındayım.
Istanbul da yıllarca bekar yaşamış ve tahmin edersiniz ki o yaşına kadar bir çok birlikteligı de olmuş.
Artık herşeyden elini ayağını çektikten sonra evlenme kararı almış.
Eşimin cinsel konuda düşüncesi şu her gün aynı yemek yenilmez biraz araya özlem girmeli hergün yapılırsa monotonlaşir. Ve hiçbir özelliği kalmaz. Bu yüzden 8 10 günde 1 ilişkimiz olur.
Bu konu yüzünden de defalarca tartışmışızdır. Ben bu konuyu da onun geçmişte bir çok deneyim yaşayıp artık bıkmasina bagliyorum.
Ilişki yaşadığımız zamanlarda genelde ilk günkü heyecan gibi yaşıyoruz orada problem yok hakkını yiyemem. Beraber olduğumuz zamanlarda ihtiyacimi fazlasıyla karşılıyor. Fakat 8 10 günde 1 olması beni tatmin etmiyor. Sonuçta ilk defa yaşıyorsun bu duyguları ve karşındaki insandan beklentilerin fazla oluyor. Velhasıl kelam
Dün gece farklılık olsun diye gidip alımlı kıyafetler giydim yanına geldim oturdum. Normal bir şeymiş gibi karşıladı:) kış günü bende aklımı yitirdim ya yarı çıplak kıyafetler giydim.
Neyse öpüyorum seviyorum hani anlasin diye bir şeyler yapiyorum. Çekti yanına gel şu filmi izleyelim dedi. Acık açık da söyleyemiyorsun da . Hani benim bildiğim bir erkek karısını öyle gördüğü zaman kendiliğinden bir şeyler yapması gerekir.
Benim de sinirlerim bozuldu tüküreyim senin erkekligine diyip kalktım normal kıyafetlerimi giydim. Biraz da triplendim. Bana diyor ki böyle mi belli edilir. Insan biraz açık görüşle gelir çok afedersiniz sürtünür falan.
Yav arkadaşım gecenin bir saati bu insan neden böyle yarı çıplak giydi yanıma geldi diye düşünmez mi bir insan. Yani neden sırnaşıyor diye düşünmez mi illa alalen gel benimle mi ol denmeli. Erkek dediğin afedersiniz azgın olmaz mı. Karisi demeden harekete geçmez mi. Bana diyor ki çok abartıyorsun. Seninle her zaman bu konuları tartışmaktan sıkıldım. Hata bende mi Allah aşkına ne yapmam gerekiyor yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?