Ben nerede hata yapıyorum!

Baştan beri böyle olduğunu söylediğiniz için bunun pek değişecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Libidosu bu düzende seyrediyor demek ki. 17 aylık evli bi çift için de 10-15gün fazla bi ara bence. O yüzden orta yolu bulmalısınız bu süre konusunda. Yani bi adım o fedakarlık yapacak bi adım da siz. Baskıcı olmayacaksınız ama açıkça talep edeceksiniz yani.

Çocuğu ondan çok Ben istiyorum. Ama çocuk istememiz bizim ilişki düzenimizi etkilemedi ne yazık ki 10 15 günde bir olan düzenimiz devam ediyor istisnai durumlar dışında

Peki eşinizin tavrında hiçbir şey değişmezse yine de bu evliliği sürdürmek istediğinize emin misiniz? Böyle bir ihtimal var çünkü. Bundan emin olduktan sonra çocuk düşünmelisiniz.

Peki eşinizin tavrında hiçbir şey değişmezse yine de bu evliliği sürdürmek istediğinize emin misiniz? Böyle bir ihtimal var çünkü. Bundan emin olduktan sonra çocuk düşünmelisiniz.
Çocuğun beni biraz dingilestirip farklı şeylere farklı sorumluluklara odaklamayi sağlayacağını düşünüyorum.

BU ARADA İŞİN ASIL CAN ALICI NOKTASI YAKLAŞIK 3 4 AYDIR ÇOCUK YAPMAYI DUSUNUYOR OLMAMIZ BU DUZENLE
Çocuğun beni biraz dingilestirip farklı şeylere farklı sorumluluklara odaklamayi sağlayacağını düşünüyorum.
Malesef çocuk sizi dinginlestirmez.15gunde bir girdiğiniz ilişkiyle kısa surede gebelik yakalarsaniz ne ala...yakalayamazsaniz bu adamla zor tedavi süreçlerine mecbur kalırsınız...böyle bir adamla tedavi de zor...yapıcı ve çözüm odaklı değil.bencill.cocuk olursa aranıza daha fazla mesafe girer
Boşanmayı düşünmez miydiniz haddim olmadan sordum kusura bakmayın.cok gencsiniz ve ben esinizde umut göremedim. Anlattıklarınız isiginda tabi

Bu konu dışında başka bir problemimiz yok. Bunu da fazla takmamaya çalışsam da sorun teşkil ediyor. Eşimi seviyorum onun da beni sevdiğine eminim. Sorunuma çözüm bulur muyum diye yazdım. Genel olarak evliliğimde bir problem yok şükürler olsun ki. Evet ama bencil bu konuda ona katılıyorum

İnşallah herşey gönlünüzce olsun

Ya saçma geliyor ama gerçekler bunlar. Benim aklım mantığım da bunu almıyor işte konuştum konuşunca da geri puskuruyor

Yaşla bir ilgisi yok bence. Bekar hayatının hızlı olduğunu söylemiş ama önemi olan skor değil, ilişkilerinin niteliği.
Yani uzun süreli ilişkileri olmadıysa, daha çok kısa süreli ilişkiler ya da tek gecelik ilişkiler yaşadıysa ilişki sıklığı azdır. Adamın kondisyonu 10-15 günü kaldırıyordur, fazlası zorluyordur belki de.

Ne yapılır bilemedim ama çocuk olursa o düzen de bozulur gider. Baskı yapmadan davranışlarınızla yönlendirmeye çalışın bence. Bir sorunu varsa da doktora gitsin.

Geçmiş hızlı hayatında baya hızlı yaşamış baya
Off bunlar hikaye bence.
Cidden erkekler bu muhabbetleri bıraksa bence ayda yılda bir seviştiyse işte onları döndürüp anlatıyordur.
Yoksa yarı çıplak oturan karısına ben nerden bileyim sevişmek istediğini demezdi herhalde !
37 evet yaşlı değil ama yine de 24 yaşla kıyaslanamaz bence.
Evet ereksiyon oluyordur ama üşeniyor olabilir ne bileyim yeterince enerjisi olmayabilir vs. Vs.
Ayrıca sizin isteğinize saygı göstermeli o daha geniş aralıklı isteyebilir ama ortayı bulması lazım.
Madem kendisinden 14 yaş genç kadınla evlendi bunları hesap etmesi gerekiyordu.

Vallaha canım benim yaşlı insaların bile 4en fazla 4.,5 günde cinsel istekleri var.Eşiniz normal deil.15 gün 10 gün bu bebce çok uzun bi zaman.Bence adam anca kendini toplayıp seninle sex yapıo.Bence kendininde farkında.Sizede söylemio bence sorunu olduğunu.Kendinizi suçlamayın.Ama bi sıkıntı varsa size solememesı çok saçma.

Daha geçen bir arkadasım var sizin eşinizle aynı yaş aralığında dedi isteklerimiz çok farklı direk yasa başlıyorum ama kusura bakma gerçekten öyle belki real yaşantınızda çok iyi bir eş olabilir ama cinwel anlamada sizi tatmin etmeli sizde 8 günden fazla yaklaşmayın bakalım tavrı ne olacak ama 37 yaşta büyük bir yaş değil insan ne yaşarsa yaşasın geçmişinde isteklilik yaşı farklıdır

Bu konuların yaşla hiç alakası yok bence bir adam istekliyse isteklidir değilse asla düzelmez adamın libidosu bu kadar uzun süre bekleyince ilişki süresi uzuyordur eğer sık birliktelik yaşarsanız erken boşalacak muhtemelen ondan uzatıyor süreyi ereksiyon olması pek bişey kanıtlamıyor malesef benim sevgilimle 20 yaş var aramda 50 yaşında ki çok yakışıklı çekici ve oldukça çok kadınla birlikte olduğunu biliyorum geçmişte fakat hergün sabah akşam birlikte olmak ister ve en kısası yarım saat sürer yaşla hiç alakası yok bunun

Sizi arzuluyor surekli dokundukça ereksiyon oluyor libido problemi yok banyo yapmaya üşenmiyor ama yanına yari çıplak gelen karısının niyetini anlamiyor..cik, yerine oturmayan bsyler var. Ya sizi arzulamıyor ya da hayatında başkası var. Ama bence siz aksini söyleseniz de libido problemi olduğunu dusunuyorum ben.siz istediğinizde degil o hazir olduğunda oluyor gibi

benim de eşim bekarken hızlı yaşamış ama bunun cinsellikle alakası yok.
10-15 gün nedir Allah için yani çook uzun bir süre. hastalığı varsa tamam bir şey demem tedavi olur, ama hastalık yoksa 10-15 gün çok fazla. 2 gün yapmasak afedersiniz eşim sürtünür bana kedi gibi. bununla övünmüyorum yanlış anlaşılmasın ama aşıksa illa ki eşini öpmek koklamak ister. sadece sevişebilir de illa içine girmesine de gerek yok.

konu bana çok tuhaf geldi. bence eşiniz bir doktora gitsin. hormonlarına baktırsın.
10-15 gün çok çok fazla.
zaten adet belirtileri başlasa, adet olsan en az 7-8 gün ilişki olmayacak. bir de 10-15 gün araya girerse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…